Любо Нейков си постави трета доза ваксина срещу COVID-19

ВМА вчера е поставила 857 дози
21 окт 2021 08:05, Нели Христова
61
Любо Нейков си постави трета доза ваксина срещу COVID-19
Снимка: Facebook

857 лица се ваксинираха през вчерашния ден във ВМА срещу коронавирусната инфекция.

От тях 740 са „първа доза”, като най-желана се оказа еднодозовата ваксина Janssen. 49 души си поставиха „трета” доза. Сред тях бе и обичаният актьор Любо Нейков, който заяви категоричната си подкрепа за науката и медиците, съобщиха от ВМА на страницата си във фейсбук.

Екипите на ВМА работиха с удължено работно време заради повишения интерес от страна на гражданите. За сравнение – в предходните седмици са поставяни средно по 200-250 дози дневно.

Работно време на Ваксинационния център е от понеделник до петък: 8.30-16.00 часа, без събота и неделя. Имунизацията се осъществява с ваксините на Moderna, Pfizer/BioNTech, Janssen.

Не е необходимо предварително записване.

В дните от понеделник до четвъртък с предимство се ваксинират граждани над 60-годишна възраст, както и лица под 60 г., ако са диспансеризирани с исхемична болест на сърцето, хронична бъбречна недостатъчност, захарен диабет, мозъчно-съдова болест, хронични белодробни заболявания и онкологични заболявания или други по преценка на лекаря.      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
На него не 3 ами 33 ваксини трябва да му боцнете. Че да има достатъчно за всяка клетка. Никакъв имунитет няма. Ухапал го комар с тия кила.
43
0
 
9
 
! Отговори
Браво на дебелия преди 2 години
Сега вече няма да го мисля. Нахрани се (Народен). Изкара кинти (Мъни плюс). Препази се от болестта(Пфайзер). И вече е здрав като бик и почти толкова умен.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
досега бях скептичен към ваксината но след като прочетох че този велик човек си е набил трета доза цялата рода ще се набодем вкупом.само се притеснявам да не би да води до пристрастяване.
41
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Като го гледам и 5 дози му са малко.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИма си пари за харчене, шубео е голямо ;)
39
5
 
11
 
! Отговори
аз преди 2 години
Да си сложи и 4-та, с това телосложение и 5-та може да поеме
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готов съм да му отстъпя и своята доза. Да си удари и четвърта.
37
3
 
7
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 2 години
Трета доза ваксина,....а виж на какво прилича Нейков ?...малеее страх....
36
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам защо пък точно Любо Нейков ни давате за пример - прекалено дебел, явно от нездравословен живот, нито пък е някаква звездна личност, лигав като актьор. Нищо, за което да му се възхитиш.За мен дори е с отблъскващ външен вид.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Путин е за васкина и Байдън.. и да не изброяваме.. всички са маскари, щото са и за маските.
34
5
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Слагайте си по десет наведнъж, че по-бързо да свършат !!!
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Светозар. Плюе се по всеки който е за ваксината. Проблема е, че сега и Бойко и Радев се оказаха за ваксината и ще трябва политически да се въздържат форумните капацитети. Слави Трифонов не го знам с каква позиция е, но Кацаров би излглеждал много разумен и забележете и последователен на фон на който ИТН управлява коронакриза. А сега изглежда разхвърлен на фона на това как Б Борисов управлява. така, че всеки селдващ ще ни показва, че може и по-зле. Антиваксъре дръжте се :)
32
3
 
9
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 2 години
Щом и Любо Нейков се снима с генерал Годжи, значи отивам на евтаназия!
31
7
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Май сега е момента да си сложим и третата доза, след като втората в поставихме преди повече от шест месеца. Сега се очаква неваксинираните oвце да се втурнат да се ваксинират и да направят огромни опашки навсякъде.
30
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 28 И четвърта ще си поставиш. И пета. и шеста. И все ще са ти малко. Ама ти продължавай да си поставяш.
29
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 28 - "И аз си поставих трета доза. И какво от това след като комшиите ми не се имунизират и разнасят заразата на всякъде.".... А дано след 3-тата доза схванеш ,че и ваксиниран пак можеш да разнасяш заразата ,ама като ти гледам писаниците ,на дали.
28
2
 
12
 
! Отговори
IT-спец преди 2 години
за Любо Нейков е силно препоръчително да се ваксинира с трета, той е с мноого наднормено тегло, имам позната в Пирогов и тя каза че такива с много килограми си заминават няколко дена след като ги приемат за лечение, това е по нейните наблюдения..
27
15
 
3
 
! Отговори
do 28 преди 2 години
"Голям праз. И аз си поставих трета доза. И какво от това след като комшиите ми не се имунизират и разнасят заразата на всякъде. При деспотичния комунизъм всички тези антиваксери щяха да са първи на опашката и нямаше да смеят да гъкнат."Глупендър, всички разнасят вируса, ваксината само намалява риска да ритнеш камбаната, иначе пак боледуваш. Прости хора ей... тоя комунизъм ви е полирал мозъка.
26
1
 
3
 
! Отговори
дедо преди 2 години
ТАЙНАТА НА КИТАЙ В ЛЕЧЕНИЕТО И ПРЕВЕНЦИЯТА НА КОВИД-19 Иван ИвановС тази нова технология короновирусната зараза се лекува и предотвратява само за 2 дена и това е доказано на практика в успешната борба със свинския грип и коронавируса в Китай. Подробна информация на български: https://youtu.be/6UWRygB3Oz0 КАК ВИРУСИТЕ РАБОТЯТ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛОВсички вируси /коронавирусът не е изключение/ работят не само на биохимично, но и на магнитно-гравитационно (енергийно) равнище, т.е. притежават свое специфично магнитно-гравитационно поле нещо като собствена емоция. Това поле блокира ***
25
13
 
7
 
! Отговори
a преди 2 години
Браво, Любо. Добър актьор, добър човек си.