Погребват Денис Теофиков в петък в София

Певецът почина на 24 октомври след падане от седмия етаж на сграда
27 окт 2021 16:15, Ния Христова
43
Погребват Денис Теофиков в петък в София
Снимка: Pixabay
Поклонението пред паметта на 21-годишния поп-фолк певец Денис Теофиков ще се състои този петък. Близки и роднини на изпълнителя ще се съберат в новия парцел на Централни Софийски гробища в 12 ч.
 
За това съобщи колежката на Теофиков – Роксана, като публикува некролог на трагично загиналия певец в Инстаграм, предаде "Монитор". Изпълнителката бе сред близките семейни приятели на Денис.
Още по темата
 
"Той порасна пред очите ми, докато с баща му правехме музика. Той беше едно прекрасно, възпитано, благодарно и талантливо дете ,което всеки път ме посрещаше с прегръдка и с добре дошла како. Никой не умира истински, докато има живи, които го помнят, а твоята детска усмивка няма да забравя никога, момчето ми", сподели Роксана за певеца.
 
Денис Теофиков издъхна на 24 октомври след падане от седмия етаж на сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Нека подложат приятелите на разпити - всеки ден, по три пъти на ден.Започнат ли да се разминават във версиите си - има нещо гнило.Дано истината да излезе на яве! Дано!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията взе, че свърши нещо. Единственият напредък за който разбрах от проверени източници е, че има задържан. Някой си Анжел, който е бил дрогиран. В апартамента на родителите му е станала трагедията и Денис е отишъл там да търси онази долна изкуствена коза и са се скарали. СДВР продължавайте натам и дайте покой на душата на това момче.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според последните новини,момчето е било жертва на ТОРМОЗ НА РАБОТНОТО МЯСТО! ДЪРЖАВАТА ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦА,ЗА КОИТО СЕ ТВЪРДИ ,ЧЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН СА ПРЕВИШИЛИ ПРАВАТА СИ И СА ТОРМОЗИЛИ ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК! ПОЗОР!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 35: тя ли е главният герой, заедно със снимащия този клип? Защо да й осигурява алиби?Не съм гледал този клип, не мога да си го причиня.Тия *** малки не само убиха Денис, не само почерниха и семейството му, а дори и стресираха хората в мрежите. Това си е тероризъм!
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почивай в мир..... Съболезнование на единствените хора,който го обичаха мама и тати.....Полицията да си върши работата защото това не е самоубийство! А на оная силиконовата приятелка добро алиби и направиха с този клип,който се върте в нета.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До аз: ние, които не го познавахме можем да предполагаме. Той и да не е взимал, не се знае какво може да са му сипали в чашата този ден... милите роднини.Момчето просто беше убито. Надявам се родителите, близките и лицата, които могат да търсят правосъдие, защото ние не сме никакви и не можем, да го направят.
29
0
 
8
 
! Отговори
Денис беше убит! преди 2 години
Някак много бързо - "имаше черни мисли", не го били остсвяли за секунда... ш ало?След като си му приятелка и знаеш, че има черни мисли - ами ще направиш всичко възможно да му ги избиеш от главата.Денис беше убит! Човек, който обмисля самоужийство не записва нови песни, не се подстригва заради новият си клип, не си прави планове за бъдещето.Дано полицията си свърши работата!
28
0
 
8
 
! Отговори
аз преди 2 години
Изключително много ме съмнява това момче да е избрало този път... направо не вярвам.Със сигурност е бутнат! Всичко някак много намирисва. Познавам техни семейни приятели - на едно мнение сме. Няма начин да се е самоубил... просто е невъзможно.Много бързо заключиха как се е самоубил, и защо? Защото нямало следи от насилие. Ами - разбивам ти главата с бутилка, мятам те през балкона от 7 етаж и готово - няма никакви следи от насилие.И, ще ви кажа нещо 100000% сигурно: Денис НЕ взима наркотици!
27
4
 
8
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Нас нормалните кво ни интересува тая ***?
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕваАбсолютно сте права. Нито приятелите му са приятели, нито любовта - любов. Кой и с какъв акъл качи клипчето след падането? Та даже и го разпространяваха. Аз не съм го гледала и не ми се мисли какво се вижда там, но СДВР трябва да се заемат активно с този случай! Очевидно, завистниците и зложелателите около Денис са били много.
25
1
 
17
 
! Отговори
Ева преди 2 години
Кой трезво мислещт човек ще повярва на версията за съмоубийство? Тъй наречената му приятелка от "любов и уважение" към него си качва стори с описание, че бил с "черни мисли" в превод склонен е да си посегне на живота, вместо да направи опровержение и да запази паметта му чиста, тя го прави още по-черен. Приятелите му наблягат на същата версия, бил отчаян, продуцента му го притискал, употребявал наркотици. Много ви боли за него и страдате, но осквернихте паметта му и го изкарахте съмоубиец....
24
4
 
15
 
! Отговори
Прост народ преди 2 години
Винаги четете коментарите в този сайт. Те показват реално колко ***, беден, мизерен, гнусен е средностатистическия ***.ьо.***.я не му пречи, че тъне в ла.***. ***.я мрази, когато някой друг има успехи. Радва се, когато той страда.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Lina:Не знам дали съм права, но историята не само е съмнителна, тя мирише ужасно.Какъвто и инцидент да е станал, как точно е бутнат Денис, незнаем, но знаем, че тези ***, недоразвити не са професионални убийци, то е ясно. Да ти закачат на трамвайната релса, много бързо ще се разкрие истината. Не могат вечно да удържат фронта. Тиктока и видеото просто не зная как да ги коментирам.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СДВР и прокуратурата дължат на семейството на Денис, както и на всички деца и техните семейства истината. Всеки може да попадне в лоша компания и да се измъкне с подобна версия при подобен изход. И всеки трябва да знае, че ще бъде наказан за такова нещо. Денис, ще липсваш, момче. Имам свалени твои дуетни песни на телефона и не знам как ще намера сили да ги слушам повече. Определено няма, защото ми е мъчно.
21
0
 
16
 
! Отговори
Lina преди 2 години
До 23 - Прав ( а) сте , много съмнителни неща в цялата история. Включително и този мъж, който снима клипа? Кой нормален човек би снимал в такава ситуация. Въпросната алекса качила и тик ток. Дано има справедливост - млад човек е и го заслужава. Мир на душата му.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ако съм на следователите, събирам цялата тумба около него и им казвам: "Знаем, че Денис е бутнат. Хайде, сега признайте кой беше.". И келешчетата* искат, не искат ще признаят всичко.
19
5
 
11
 
! Отговори
Мефистофел преди 2 години
От пусто в празно!!! Къде е загубата?! Газ на джазгията, ох аман-аман, зор-заман, по-натам се е там.!.
18
2
 
30
 
! Отговори
3737 преди 2 години
Мъчно ми е за това талантливо дете. Не бъдете злобни! Нека Господ му прости!
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е мъчно за това момче.... Талантът, успехите, славата и парите може и да ти простят. Красотата обаче, никога. Сигурно са употребявали дрога, сигурно е бил в депресия, но съм сигурна обаче, че са го убили. Душата ми плаче за теб. Dnes.bg първият съобщил новината за погребението на Денис е баща му, Атешкан Теофиков, не Роксана.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Oх........... Денис ....... Дано вече си спокоен. Тук ще отмъстят за теб. Вярвам в това. :((((((((