„Домът на Гучи“ - какви са критиките на известната фамилия?

Патриция Реджани с обвинения към Ридли Скот
1
„Домът на Гучи“ - какви са критиките на известната фамилия?
Getty

Очевидно не всеки е фен на новия филм „Домът на Гучи“. След дългоочакваната премиера на лентата, наследниците на Алдо Гучи, който служи като изпълнителен директор на Gucci в продължение на повече от 30 години (от 1953 до 1986 година), излязоха с официално съобщение, в което критикуват начина, по който Ридли Скот е представил цялото семейство, отговорно за създаването на известната марка.

„Продукцията на филма не поиска да се свърже и да се консултира с наследниците, преди да представи Алдо Гучи и членовете на фамилия Гучи като престъпници, които са невежи и безсърдечни към света около тях“, се пише в съобщението. Допълва се, че филмът е обида към наследството, върху което е построена цялата модна марка. Семейство Гучи пише още, че е било изключително болезнено да гледат какво се случва на екрана.
 
„Домът на Гучи“, който направи премиерата си на 26 ноември в България, проследява историята на Патриция Реджани (Лейди Гага), която излежава 16 години зад решетките заради организирането на убийството на бившия си съпруг Маурицио Гучи (Адам Драйвър). Филмът също така показва и сложните взаимоотношения във фамилия Гучи, както и възхода и падението на Gucci.
 
В официалното съобщение от наследниците на Алдо Гучи се казва още, че са обидени не само от изпълнението на Гага като Патриция Реджани, но и от представянето ѝ като жертва, която се опитва да оцелее в една корпоративна култура, ръководена само от мъже.

Още за филма ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ни Гучи, ни Гага ни интересуват. Да се оправят!