Разделили ли са се Ди Каприо и младото му гадже?

Мороне за най-лошата им среща - тичал със светлинен меч
16 яну 2022 13:34, Александър Попов
25
Разделили ли са се Ди Каприо и младото му гадже?
Снимка: БГНЕС

Приятелката на холивудския актьор Леонардо ди Каприо, 23-годишната актриса Камила Мороне, разкри коя е била най-лошата среща с него в живота й. Информация за това се появи в Twitter Le Cinéphiles.

Мороне сподели, че веднъж актьорът я поканил на кино и за целта наел целия салон. Двойката изгледала всички филми от сагата "Междузвездни войни", но самият Ди Каприо тичал из залата със светлинен меч, все едно се биел със злодеи.

В съобщението се добавя още, че двойката се била разделила, но потвърждение за това няма.

Леонардо и Камила се срещнаха на филмовия фестивал в Кан през 2017 г. Тогава Камила Мороне беше само на 19 години. Слуховете, че двамата се срещат започнаха да се появяват през 2018 г. През лятото на 2020 г. станаха известни подробностите за връзката им. Съобщава се, че актьорът се опитва да бъде независим и отделя много време на приятели, но поради карантината трябваше да бъде с Камила почти през цялото време. В същото време не скри, че обичал да прекарва времето с нея.

През юни двойката беше домакин на рождения ден на Мороне на 43-метрова суперяхта близо до Малибу. По-рано Мороне, която по това време беше на 22 години, сподели как възприема 23-годишната възрастова разлика с любовника си. Тя заяви, че не се притеснява, че актьорът е над два пъти по-възрастен от нея./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Велик Лео! Като е негов салона, може и гол да тича през него и да гони Мороне не само със светлинен меч :D
17
0
 
2
 
! Отговори
Оби-Уан Кеноби преди 2 години
Ах...как се издъних с това момче бе?! Дадох му лазерна сабя, а той не знае кво да прави с нея?! Само хаби кварки-генератора на пущината бадева...Поне да си беше нарязал пастърма с нея...
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изключително интересни статии са написани в сайта "Народ.бг" , ще се втрещите от написаното, няма никаква промяна, никаква!
15
10
 
2
 
! Отговори
7 преди 2 години
Лео кога ще си признае , че е скрит гей. Това с манекенките и младите мацки е театър, за пред публиката.
14
2
 
2
 
! Отговори
херо шейха преди 2 години
Камиларя яха камилата.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УжасТ!
12
2
 
4
 
! Отговори
Танас преди 2 години
Със следващата ще гледат поредицата "Индиана Джоунс" и ще размахва камшик в салона
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И къде е новината, той така си прави от години?
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лео, спри с тия младите *** дето е ясно, че са с тебе заради парите ти. Има къде по- хубави и успели зрели жени в Холивуд. Много добре изглеждаше до Кейт Бланшет и Мелани Лински в Don't look up. Такава жена ти трябва, хубава, успяла, талантлива и близо до годините ти.
9
10
 
1
 
! Отговори
Пхах преди 2 години
До ИванЕх Иbане, Иbане наеми си цял кенэф та да си сам и да правиш нещото си там с гаджето вътре. Явно мечтите ти са доста елементарни.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаш ли парички, стари бабички.
7
4
 
21
 
! Отговори
$$$ преди 2 години
Имаш ли парички,обичан си от всички.
6
5
 
15
 
! Отговори
Да та ... у взвздЪта преди 2 години
Дреме ми на левия крачол дали са се разделили или не. Вие не виждате ли, какви наболели проблеми имаме в милата ни Родина, че отвличате вниманието на хората с разните му там някакви си "звезди" сякаш те с нещо ще допринесат за по-добрия ни живот тук?
5
7
 
8
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Добре де, ако наемеш цялото кино, няма ли да правиш нещо друго с гаджето вътре, а не да гледаш филм ? Ама разни хора, разни идеали.
4
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пич никога не е имал гадже над 25 годишно! Станат ли на 23-24 започва да се изнервя, че е с бабичка и до 25 ги разкарва. Евала за което. Но подробността е, че при тази схема е необходимо човек да е много известен и много милионер.
3
3
 
19
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 2 години
"По-добре агнешко с приятели,отколкото овчо сам".Да,но когато агнето иска да му плащаш масрафа,да го издържаш,да го лансираш в обществото,а то бяга към приятелите,го оставяш на лошия вълк/добрия приятел/ и търсиш друго агне.Абе агнетата станали големи златотърсачки.И това е обяснимо,те си дават младостта и хубостта,а търпят дърти мумии да ги лигавят.Е.така е устроен светът,всеки дава, каквото има и може,а получава(обобщено),каквото иска и му се дава.
2
2
 
10
 
! Отговори
Я преди 2 години
Пустинята я зове.
1
2
 
12
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Малии, каквадрама, каква трагедия! Свършекът на света!