Принц Андрю искал слугите му да подреждат плюшени мечета по големина

Наследникът на кралица Елизабет Втора тероризирал служителите си
22 яну 2022 14:21, Петя Славова
64
Принц Андрю искал слугите му да подреждат плюшени мечета по големина
Снимка: БГНЕС

Затъналият в скандали и лишен от военните си титли син на Кралица Елизабет II е тероризирал служителите в Бъкингамският дворец години наред. След драматичните разкази на принц Уилям за това как Андрю е крещял на персонала, сега друга история излиза наяве: как принцът е искал 72-те му плюшени мечета да бъдат подредени по височина.

Шарлот Бригс е работила за кралското семейство в средата на 90-те години, разказва БГНЕС. Тя разказва как двете любими плюшени играчки – мечета на херцога на Йорк са поставени на махагонови тронове до леглото му. Прислужницата е загубила един час в подреждане на плюшките правилно. Принцът спял с тях в леглото си.

47-годишната Шарлот си припомня, че веднага след като получила работата, прислугата й казала за странностите на Андрю и подробно й било обяснено как да подрежда мечетата. „Дори имах еднодневна тренировка. Всичко трябваше да е точно както трябва. Беше толкова странно.” На служителите на Андрю дори била дадена диаграма как да поставят играчките из спалнята му. Най-големите е трябвало да бъдат поставени отзад, а останалите бяха в низходящ ред на размера към най-малките отпред. По-голямата част от играчките са били облечени като моряци, с униформи и шапки, и са купувани от цял свят.

Принцът често изпускал нервите си, особено ако играчките не били подредени както трябва.

61-годишният Андрю сега живее с бившата съпруга Сара Фъргюсън в Royal Lodge в Уиндзор, но в Бъкингамският дворец са му запазени стаите, в които е нощувал. Част от колекцията си взел, когато се пренесъл при бившата си съпруга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е, все пак кралските особи са плод на поколения от кръвосмешителни връзки.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо много не на място в кралските фамилии. И този хм, човек е с фуражка. А шефа на британския генерален щаб, кукли Барби ли реди на леглото?
49
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ами тая да оди да налива уиски на мъжа си тогава , щом е по-забавно ...
48
4
 
4
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
Тая пък Шарлот колко ли акъл има за да и е нужно ЦЯЛ ДЕН тренировки за да се научи да различава плюшени мечета по височина и да ги подрежда ? Че чак и диаграма са и дали . Тоя Андрю да не е имал договорки със английските социални служби и да изпълнява квота за наемане на инвалиди и умствено изостанали на работа като част от кралските си задължения ? Нищо чудно. След като на тая са и били нужни 30 години за да се усети че е била "експлоатирана" и едва сега след толкова години да се оплаче .
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това говори за сериозно психично заболяване, но нали е от "синята кръв".....А онези, които са се съгласявали да задоволяват прищевките му са с още по-зле!
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна изтрещялка, но видна личност.
45
0
 
7
 
! Отговори
Барон фон коч преди 2 години
На брат му телефонните разговори бяха също така откачалкии като мечетата на Фон Педо
44
0
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Ако мечетата не са по пpaшки какъв е проблема, не че и по прашки ще е проблем ама ще е поне по пикантно.
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моят бивш "работодател" ми крещеше, обиждаше и караше да върша неща, които не са включени в задълженията ми на продавачка. Това беше 1995 г., тогава всеки новозабогатял селянин си мислеше, че става за робовладелец в БГ. Оттогава ми остана психическа травма в търсенето на работа.А една моя приятелка, която заработваше пари за следването си на 4 ч. раб.ден , нейният раб. я карал да забърсва масите и да отсервира. И баща й казал: 'Предай на тоя, че утре ще дойда в бара и ще забърша масите с него!'
42
1
 
9
 
! Отговори
Калбо преди 2 години
Въпросът е на колко години са били прислужничкитеЗащото този педофил трябваше да бъде сега в затвора а не на свободаМного сте се заинтересували за неговите мечета а не за малолетните деца с които е приспивал
41
5
 
12
 
! Отговори
Е и? преди 2 години
И къде е проблемът някой да иска вещите му да са по определен начин подредени? От прислужница, която взима заплата именно да изглеждат стаите така както стопанина ги иска. Че то в повечето провинциални апартаменти на секцията в хола седят чашите от сватбата и а са мръднати на някой сантиметър, а е станал скандала. Също и плетените на една кука покривчици, дето ги слагат върху телевизора. Човекът си има колекция мечета
40
2
 
4
 
! Отговори
лиса преди 2 години
Тази прилужица с какъв произход е -обеднял аристократичен, или е *** чужденка не се ли осъзнава къде се намира.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Хенри 8 беше жив, щеше да свари това жалко посмешище във врящо олио, докато още е жив, а след това щеше да го разпори и да вади органите му един по един с нажежен прът!
38
2
 
26
 
! Отговори
Очевидно преди 2 години
Подреждането на мечета е трудна и отговорна професия. Надявам се да се е преквалифицирала като кофражистка, за да се наслади на лека и спокойна работа.
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази прислужница до сега къде беше, та не ни осветли за странните прищевки на принца.Май стана модно когато някой има проблеми със закона, да излизат на показ познати, колеги, роднини и да описват колко лош човек е бил още преди 30-40години!
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 40 "не е попаднал на правилния човек да си събира зъбите от земята!" Хахаха! Това изобщо как си го представяш? :))) Макар че аз на негово място такава мързелива прислужница просто щях да я уволня. Ама тая и тогава би хлечнила, че я тормозят.
35
6
 
4
 
! Отговори
. преди 2 години
До Анонимен 37 - ок, нека работата им е да редят мечета и да поддържат помещението съгласен, но ако си позволява да им крещи и т.н. не е попаднал на правилния човек да си събира зъбите от земята!
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това са му странностите и няма каква мръсотия да извадят за него, значи човечецът си е съвсем нормален и свестен. За разлика от нашите (пък и не само нашите) политици, дето където и да пипнеш ще се изцапаш.
33
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не защитавам принца, но не виждам нищо трудно да наредиш няколко плюшени мечета по височина. Нито са тежки за да я боли кръста, нито изисква някакъв интелект и особени усилия. Британия не ми е любимата империя, но с тревога виждам как мързела и клюкарството развалят тази страна. От англичаните не сме видяли нищо добро, но азиатците в лицето на надигащите се китайци за изключително жестоки хора и буквално ще ни унищожат.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото си по *** толкова се правиш на по голям от паднало лаа...но.