Met Gala 2022 - на какви маникюри заложиха звездите?

Сред тях имаше и мъже, което не е изненада
Обновена: 5 май 2022 21:50 | 5 май 2022 20:48, Иванка Гъркова
3
Met Gala 2022 - на какви маникюри заложиха звездите?
БГНЕС

Всички говорят за бляскавото събитие Met Gala 2022. Там много звезди се отличиха със своите тоалети. Но освен за най-добре облечените, мнозина говорят за това какви прически, грим и маникюр имат те. И като стана дума за последното, нека да видим какво избраха някои известни дами в контекста на темата „В Америка: Антология на модата“. 

Преди да бъде опънат червеният килим за Met Gala 2022, се говореше, че по-дългите нокти ще са хит на тазгодишното издание. И това съмнение се потвърди. Иначе, може да се каже, че някои звезди избраха по-изчистените идеи. Сред формите доминираха тази на бадем и тип ковчег. Имаше и маникюри с доста остри върхове. 
 
След като Хари Стайлс се появи на официално събитие с черен лак по ноктите, много мъже заложиха на въпросната тенденция и лакираха ноктите си за Met Gala. Сред тях се отличиха Шон Мендес и Джо Джонас. 

Met Gala 2022 - кои са най-впечатляващите маникюри? 
 
1. Кери Уошингтън
 
Американската актриса заложи на дълга черна рокля за червения килим. За нея трябваше маникюр със същия цвят. Но вместо като основа, тя е пожелала той да бъде под формата на кръгове и полукръгове. Те, в комбинация с млечнобял лак, правят идеален нестандартен френски маникюр. 
 
 
Още за маникюрите на Met Gala четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
Парад на суетата