Елън Баркин: Джони Деп винаги пиеше, хвърли бутилка по мен

Актрисата даде показания по делото между Деп и Амбър Хърд
24 май 2022 19:05, Дарена Найденова
4
Елън Баркин: Джони Деп винаги пиеше, хвърли бутилка по мен
Снимка: БГНЕС

 Думи, които със сигурност няма да се харесат на адвокатите и феновете на Джони Деп. 


На 19 май Елън Баркин даде показания пред съда като част от продължаващото дело между Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд. Актьорът я съди заради клевета и иска да получи 50 милиона долара за нематериалните щети върху живота и кариерата си. Причината е есе, което Хърд пише през 2018 година, в което твърди, че е била жертва на домашно насилие. 

68-годишната Баркин се появи като свидетел чрез предварително записано интервю през 2019 година, в което твърди, че Деп е хвърлил бутилка от вино по нея по време на спор между него и приятелите му. По думите на актрисата, бившият й приятел е бил "пиян... през по-голямата част от времето" докато е познавала както в професионален, така и в личен план. Двамата се запознават през 1998 година, когато играят във филма "Страх и омраза в Лас Вегас". 

"Той винаги пиеше и пушеше трева", казва Баркин, допълвайки че Деп често е бил и под влиянието на халюционогенни вещества. Носителката на награда "Тони" твърди, че бившият й приятел е използвал тези субстанции, както и кокаин поне "десетки пъти" по време на връзката им. 

Относно инцидента с бутилката, Баркин признава, че не знае защо Джони я е хвърлил по нея, но е билo хвърляне през хотелска стая по посока на няколко хора, събрани на едно място. Все пак актрисата допълва, че бутилката не е ударила някого. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Никк преди 1 година
Слушам арбитража лайф на слушалки докато си бачкам. Тази статия тук е супер неточна. Ама не ми се занимава да обяснявам, няма смисъл да си губя времето
1
0
 
19
 
! Отговори
Антон преди 1 година
Ки са тия глупости. Каза, че хвърлил бутилка по стената, не по нея. За някакво скарване с негови приятели - не с нея.