Най-красивите футболни половинки на финала на ШЛ

Ето кои дами ще очароват феновете по трибуните
27 май 2022 15:48, Ивета Иванова
0
Най-красивите футболни половинки на финала на ШЛ
Снимка: Pixabay/jarmoluk

Финалът на европейския клубен футболен турнир Шампионска лига е утре. Един срещу друг се изправят отборите на Ливърпул и Реал Мадрир, а мачът ще се изиграе на "Стад дьо Франс" в Париж. Страстите са нажежени, емоциите се засилват, футболистите са в трескава подготовка за финала. Но кои са най-красивите футболни половинки, които ще подкрепят своите любими мъже и може да видим на трибуните в събота? Вижте някои от тях, според "The Sun".

Марко Асенсио и Сандра Гарал
 
Испанският полузащитник на Реал Мадрид може да се похвали с много красива половинка. 26-годишният футболист се е запознал с 28-годишната Сандра, когато тя е работила като сервитьорка в нощен клуб. Преди е учила архитектура, а сега е модел и често поства снимки по бански в Instagram.
 
Къртис Джоунс и Сафи Кан
 
Младата надежда на Ливърпул Къртис Джоунс също има до себе си красавица. Полузащитникът е едва на 21 г., но двамата със Сафи вече имат сериозна връзка. Те са заедно от 2019 г. Мургавата дама е модел и често позира по оригинални тоалети, както и бански, за снимки в Instagram. Двамата с Къртис качват и общи снимки.
 
Тибо Куртоа и Мишел Герзиг
 
Половинката на белгийския вратар на Реал Мадрид, Тибо Куртоа, е моделка от Израел. Тя се казва Мишел Герзиг. Двамата са заедно от 2021 г., като Тибо е на 30 г., а Мишел на 25 г. Манекенката изглежда много влюбена във футболиста, постоянно пише любовни послания в Instagram за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари