Харисън Форд карал 50 км с колело след снимки до 5 сутринта

"Индиана Джоунс 5" е почти завършен, премиерата е през 2023 г.
28 май 2022 10:45, Александър Попов
13
Харисън Форд карал 50 км с колело след снимки до 5 сутринта
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Звездата от "Индиана Джоунс 5" Харисън Форд потвърди, че предстоящият филм е "почти завършен", и призна, че е "наистина горд" от него.

79-годишният актьор, който играе легендарния археолог в дългогодишната поредица, разказа за "прекрасното преживяване" в екип с режисьора Джеймс Манголд и продуцентите Кати Кенеди и Франк Маршал.

По време на изненадващата си поява на "Празника на Междузвездни войни" в Конгресния център в Анахайм, Калифорния, той каза: "Почти сме завършили следващия филм за Индиана Джоунс, в който звучи музиката на Джон Уилямс. И имах прекрасно преживяване с Джеймс Манголд, с Кати и Франк отново. Наистина се гордея с филма, който направихме."

Филмът, който ще излезе на 30 юни 2023 г., все още няма официално заглавие.

Коментарите на Харисън идват, след като неговият колега от "Индиана Джоунс 5" Мадс Микелсен неотдавна описа легендарния актьор като "много приятен, чудовищно издръжлив човек", след като е бил поразен от добрата форма на холивудската звезда, навършващ през юли 80 години.

Той каза: "Не само като актьор, но и физически. Спомням си първия ден, в който снимахме, беше нощ, приключихме в 5:00 часа сутринта - и тогава той се качи на планинския си велосипед и кара 50 километра. Харисън е чудовище, много приятно чудовище."

Микелсен, чиято роля засега не е известна, също така призна, че се е чувствал така, сякаш правят филм на Стивън Спилбърг, въпреки че режисьорът беше заменен от Джеймс Манголд.

"Чувствах се като във филм на Спилбърг, макар че очевидно Джеймс го прави със същата визия. От него просто лъхаше онзи златен период на сериалите от 40-те години на миналия век - и това го има и в петия филм. Има силно връщане към първия и втория филм и се получава онова оригинално усещане, оригиналния Инди, нещо плътно и епично."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Пааак ли ..... преди 1 година
ИндЕана Джоунс отдавна се политизира и това го довърши. То не бяха злокобни нацита.... то не бяха жестоки китайски гангстери ... то не бяха зли руски военни дето ей тъй на като едното нищо влизат в строго секретната Зона 51 и си вземат каквото си искат ..... Какво ли са ни приготвили в Петия филм ? КОРЕЙЧЕТА ? Всъщност, Харисън Форд не е виновен. Той е брилянтен артист и само ужавение може да има към човек който дори и на 80г. продължава да работи ..... Сценаристите с плитки мозъци са за бой .
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дедо Поп Щом не знаеш кога да спреш следва катастрофа!Основен принцип в живота!
8
0
 
2
 
! Отговори
Хилядолетния сокол преди 1 година
Как му да даде сърце да слезе от най-бързия кораб в галактиката и да се качи на колело.
7
13
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Защо ми е толкова противен тоя сбръчкан мачо?...С голям зор погледах няколко минути от всичките му "серии"..Ами много ФАЛШИВ МАЧО ми са вижда бе!!!..Кептин Соло ряпа да яде пред тоя!../евреин ли е?/..
6
1
 
10
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
Последния филм за Индиана Джоунс беше провал. Тотален провал. Както като история , така и като географски и исторически детайли а да не пропускаме и плоските клишета и безсмислените диалози. Дано сегашния последен филм да поправи нещата ... иначе такъв добър актьор като Харисън Форд ще се наложи да приключи кариетрата си с провал. Ще е жалко.
5
9
 
16
 
! Отговори
Светозар преди 1 година
Руските трроляги плюят срещу човека, просто щото е американец. Абсолютно примитивни трролове, от най - ниско ниво.
4
7
 
9
 
! Отговори
Джаба Хатянина преди 1 година
"Харисън е чудовище, много приятно чудовище." Да и то замразено!
3
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нафталинени герои. Не! Мерсаж.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дано излезне скоро и не е разочарование както последната матрица
1
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом филмът не е правен от Спилбърг или Лукас значи е талаш