Първи думи на принцеса Шарлийн: Още съм крехка

Първи коментар след хоспитализацията
28 май 2022 06:45, Дарена Найденова
8
Първи думи на принцеса Шарлийн: Още съм крехка
Снимка: Getty Images

Прицеса Шарлийн от Монако говори за първи път относно дългата си битка за здравето, признавайки че процесът е бил "дълъг, труден и болезнен". 

Кралската особа, която се появи по време на събитие от Седмицата на модата в Монте Карло заедно със 7-годишната си дъщеря принцеса Габриела, каза пред местните медии, че все още се чувства крехка след завръщането си в Монако през март. Преди това Шарлийн трябваше да се подложи на четиримесечно лечение в швейцарска клиника, където получи помощ за тежко емоционално и физическо изтощение. 

"Когато се върнах в Княжеството, фокусирах цялата си енергия върху децата, съпруга и здравето ми, защото те са моят приоритет", казва принцесата пред Monato Matin.
 
Допълва, че състоянието й все още е крехко и затова не иска да прибързва с дейностите и натоварванията. "Пътят беше дълъг, труден и много болезнен. Сега се чувствам по-спокойна". 

Принцеса Шарлийн се разболява през май 2021 година, когато е на посещение в Южна Африка. Тогава тя планираше да остане само 10 дни, но усложнения от предишна УНГ процедура я оставиха в родната й страна в продължение на шест месеца. Серия от болезнени операции и последващи усложнения отложиха завръщането в Монако до средата на ноември. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: принцеса Шарлийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
И аз съм крехка:)))
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На никой не го пожелавам ... такива проблеми са ти на главата още като станеш от сън трябва да мислиш какво да облечеш, след това цял ден трябва да се стискаш да не пpъднeш (все пак си кралска особа) и... май горе-долу с това се изчерпват задълженията ти
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полека да не се счупиш!