3 рецепти за смути за летен детокс от Кейт Хъдсън

Актрисата с изпробвани рецепти
27 юни 2022 16:45, Дарена Найденова
2
3 рецепти за смути за летен детокс от Кейт Хъдсън
Снимка: Getty Images

През 2003 година Кейт Хъдсън ни даде емблематичната роматична комедия "Как да разкараш гаджето за 10 дни", а 19 години по-късно ни дава съвети как да постигнем уелнес форма по няколко начина. Фитнес ентусиастът започна ново начинание - създаване на растително меню, включващо три смутита. 

Хъдсън има собствена уелнес марка InBloom, с която цели да предложи холистичен подход към храненето, фокусирайки се върху това как третираме телата си и какво ядем, за да поддържаме форма. Именно затова актрисата споделя своите уелнес начин на живот и ни учи за смутитата, които можем да приготвим в комфорта на собствената ни кухня. 
 
Кейт следва строга сутрешна рутина, стартирайки деня си със сок от целина, следван от протеинов шейк, овесена каша и яйца. Сега закуската й включва и смес от основни витамини и хранителни вещества, намиращи се в протеините на прах. 

"Моята сутрин е проста. Събуждам се, раздвиждвам малко тялото си. Пия топла вода и черно кафе. След това тренирам и си правя протеиново смути", казва актрисата пред Women's Health. Допълва, че не обича приема на хапчета и затова залага на смутита, които й доставят нужната доза витамини и протеин всеки ден. 

Петте тайни на Кейт Хъдсън за по-добър живот

1. Почивайте от фитнеса

Да, правилно прочетохте! Трябва да си почивате от тренировките, за да се сдобиете с желаната фигура. Мускулите имат нужда от време, за да се възстановят и да бъдат готови за следващото натоварване. По този начин ще бъдете в оптимална форма за тренировката, която ви предстои, като не рискувате появата на контузии и схващания. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: кейт хъдсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Абе вие от днеса сте преди 1 година
тотално неграмотни! Даренке, пише се куБче - с Б, не с П! КуП се отнася до например да сено, пясък, т.е. до нещо голямо, струпано на едно място. А ледът е на куБчета! Егати излагацията сте мисирките в тоя сайт!
1
0
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
кога ли ще започнат да ви глобяват за калпавия български