Дъщерята на Мадона с моден дебют в Париж

Лурдес беше част от дефилето на Marine Serre
28 юни 2022 11:41, Дарена Найденова
13
Дъщерята на Мадона с моден дебют в Париж
БГНЕС

Лурдес Леон все повече започва да затвърждава позициите си в модната индустрия.

В събота, 25 юни, 25-годишната дъщеря на Мадона закри дефилето на Marine Serre по време на Седмицата на модата в Париж. Френската дизайнерска къща показа колекцията си за пролет 2023 година, използвайки за модели спортисти и артисти. Тоалетите бяха вдъхновени от спорта, наситени с артистични препратки, подходящи за всички възрасти.

Във видео и снимки, споделени от Vogue, Лурдес Леон е облечена в костюма All Over Moon на марката, комбинирайки го с малки токчета и няколко златни бижута, включително гривни, колиета, обеци и верижки около торса си. Тя се разходи по подиума заедно с няколко други известни личности, като дефилето се проведе на баскетболно игрище.

Това е първа поява на Леон в Седмицата на модата в Париж, като преди девет месеца тя направи второто си модно участие по време на дефилето на Savage x Fenty през септември 2021 година. Дъщерята на Мадона намекна, че ще е част от колекцията на Риана, разкривайки привлекателния си ансамбъл на виртуалното модно ревю, което беше показано и в Amazon Prime.

Цялата статия и снимки на Лурдес, можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари