Синът на Наоми Уотс отиде на бал... с рокля и дълга коса

13-годишният Самюел Кай вече по-скоро прилича на момиче
28 юни 2022 17:45, Дарена Найденова
5
Синът на Наоми Уотс отиде на бал... с рокля и дълга коса
Снимка: Getty Images

 Наоми Уотс и Лийв Шрайбър се събраха отново, заедно с новите си семейства, за да отпразнуват специален повод.

Преди няколко дни 53-годишната актриса сподели снимка в социалните мрежи, на която позира заедно с приятеля си Били Крудъп, бившия си партньор Лийв Шрайбър и сегашната му приятелка Тейлър Нийсън. Поводът беше завършването на 13-годишния Кай, който заедно с 15-годишния Саша, се ражда от връзката между Шрайбър и Уотс.

„Честито на Кай. Випуск 2022“, написа Наоми под кадъра. Тя допълни, че семейството ѝ е от модерните, събирайки на едно място бивши и настоящи партньори. Лийв Шрайбър също публикува снимка на момчето си, на която то позира заедно с известната си майка и държи цветя. На следващия кадър ученикът държи и сертификат за завършване.

13-годишният Самюел Кай вече по-скоро прилича на момиче, носейки рокли и дълга коса. Това предизвика неодобрение от страна на феновете на Уотс, но тя и Лийв Шрайбър плътно застават зад избора на сина си. По-рано момчето се появи на премиерата на четвъртия сезон на сериала Stranger Things заедно с известния си баща. Там Кай носеше къса розова рокля и сандали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: звездиНаоми Уотс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари