Kралица Летисия отнесе критики заради къса рокля

Според някои е неподходяща за положението й
11 авг 2022 09:23, Александър Попов
50
Kралица Летисия отнесе критики заради къса рокля
Снимка: БГНЕС/ЕПА

По време на лятната ваканция на испанското кралско семейство в Майорка кралица Летисия се появи на публично място в доста смело за статута си облекло. За вечеря и вечерни разходки съпругата на крал Филип VI избра мини рокля на испанска марка, съчетана с еспадрили.

Снимките бързо се разпространиха в мрежата, но не всички оцениха новия образ на 49-годишната Летисия. Кралицата беше критикувана в Инстаграм за избора на мини рокля, която някои потребители сметнаха, че е неподходяща за нейното положение.

"Съжалявам, но това е напълно неподходящо за кралското семейство", написа потребителят @cesarpeluso.

"Защо е облечена като дъщерите си"”, попита @giu.lia.76.

"Каква бъркотия! Ти си почти на 50 години и си кралица!", възмути се @arteflaviacuruchet.

Други обаче подкрепиха Летисия. „Позор е, че толкова много жени критикуват друга жена заради нейната рокля. Живеем в 21-ви век, а не в 19-ти“, пише @larissapitta.

„Годината е 2022-ра и хората (предимно жени) критикуват друга жена с къса рокля?! Харесвам ярко розовия цвят на роклята и обувките и особено ми харесва, че през лятото по време на лична разходка тя е достатъчно уверена и модерна, за да облече къса рокля, подкрепи кралицата @florence.pit.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Kралица Летисия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе на някой моралист да направи вечатление,че край кралското семейство НЯМА НИКАКЪВ ПАЗВАНТИН ДА ГИ ПАЗИ, което показва,че народът на Испания си тачи и уважава краля и не таи никаква злоба към него!А сравнете го с нашите "народни представители" и особено с президента и премиера!Аман от уфъсе!
38
1
 
2
 
! Отговори
Edin преди 1 година
Явно снимката е сгрешена. Напишете 'Queen Letizia photo', пуснете на 'изображения' и ограничете за последната седмица - ще излезе в къса розово-бяла или червено-бяла рокля. Ще дам линк, дано не го изтрият:https://hola/us/royals/20220808335712/queen-letizia-mother-in-law-queen-sofia-sweet-moment-summer-vacation/
37
1
 
1
 
! Отговори
Киро Брейка е преди 1 година
по-голям на възраст от испанския "крал"
36
0
 
2
 
! Отговори
Тая "кралица&qu преди 1 година
е по-малка на възраст от вашите майки, ***, тръгнали сте да обиждате българските жени и майки, продажни гъ.золи.з.ци. Ето информация за Летисия:На 6 август 1998 г. в Бадахос Летисия Ортис се омъжва за Алонсо Гереро Перес писател и преподавател по литература, който е и неин бивш учител. Двамата обаче се развеждат през 1999 г.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво им са на късите панталони?
34
1
 
1
 
! Отговори
Ами тази произхожда преди 1 година
от обикновено испанско семейство. Какво толкова й се възхищавате. Съпругата на Симеон Втори, която също е от неблагороден произход, а не е паднала толкова ниско като тая Летисия. Хайде, "царски" гъ.зо.ли.з.ци, коментирайте
33
0
 
5
 
! Отговори
нов преди 1 година
Интересно защо няма охрана около тях като покрай нашите управници
32
3
 
1
 
! Отговори
ами преди 1 година
Не става въпрос дали е добре така или не - на едни може и да харесва, на други - не! Въпросът е, че кралската институция се свързва с консерватизъм и изисканост, безупречен стил. Там е конфликтът. Те съвременните монархии полагат много усилия да изглеждат приемливи, роклята на Летисия струвала 40 евро, а на Кейт - 50 евро... Дрън, дрън, разходите на кралските семейства са огромни и народъцът плаща с данъците си. И сега Летисия - отива ли й, или не. Да я питат по-важни неща!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои, като чуят крал, кралица, принц и принцеса, го свързват с детските си представи от приказките. Съвременни хора са, в 21 век живеят и не са такъв фактор, като преди години. Дори майка му на Фелипе на истинските снимки е облечена в костюм тип пижамен. И тя добре си изглежда и явно няма проблем с визията на снаха си.
30
1
 
14
 
! Отговори
Теди преди 1 година
МНОГО ХУБАВА СЕМЕЙНА СНИМКА ИЗГЛЕЖДАТ ЧУДЕСНО
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпрос към който е написал статията.Знае ли коя е кралицата от снимката?Тя е с къси панталони не с къса рокля.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Професия безработник.. Безработен, жената безработна 3 деца, майката умряла и живее с баба си.. Що е то? Принц Уилъм!
27
4
 
5
 
! Отговори
12664 преди 1 година
До Айде сега, Кралете и кралиците са хора. Които обаче имат статут, коренно различен от нашия. Те са институция. Като такава, имат задължението да спазват всички правила, наложени/изисквани/очакващи се от поодбен статут. Розова мини рокличка не е сред подходящите дрехи за една кралица - другаде, освен у дома. Особено на 50 години. Особено с крака, които изглеждат в пъти по-добре с нещо до по-дълго.............А това, че кой знае защо е поместена грешна снимка, толкова си могат мисирите.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще и изям роклята на краличката!
25
0
 
4
 
! Отговори
Искам са съм Принц преди 1 година
и за 2те Млади Принцеси на Испания! може и едновременно!!
24
2
 
6
 
! Отговори
Айде сега, преди 1 година
все едно кралете и кралиците не са хора! Да ходят както им е кеф. Нали не са на някакво официално събитие, а са по улиците на разходка! Много са си добре така! :)
23
1
 
8
 
! Отговори
Аман преди 1 година
от пуритани!
22
2
 
11
 
! Отговори
Офф преди 1 година
Голям праз, ми той и кралят с къси панталони, и какво от това?!?!
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем прилично си изглежда жената и панталонките и отиват. Нормални е сложила, не от ония, дето половината д.у.*** им е отвън, така че не разбирам за какво е критиката. Може би наистина заради това, че добре изглежда.
20
0
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Само дето виждам на снимката ,че е с еспадрили и къси панталонки!Къде я видяхте тази къса рокля,че и цяла статия написахте? Та,ато е кралица и на почивка с корона ли да ходи ?