Бруклин Бекъм се втурва в ново начинание

Наследникът на Дейвид Бекъм отваря свое заведение
13 авг 2022 21:48, Теодора Драгоева
26
Бруклин Бекъм се втурва в ново начинание
БГНЕС

"Исках да открия едно нещо, за което бих умрял... Открих това с готвенето", заявява Бруклин Бекъм в новото си интервю за списание Variety, чиято корица оглавява. Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм споделя още с изданието, че. се надява да отвори свой собствен пъб в Ел Ей, след неуспешната си фотографска кариера. Освен това Брукли планира да стартира риалити шоу със съпругата си - актрисата Никола Пелц.

 
23-годишният Бруклин разкрива и как точно е намерил истинската си страст в живота чрез готварството, след като не успя да се реализира като фотограф. Звездният наследник споделя, че иска в бъдещето му заведение да се сервира „здравословна, но вкусна храна“. 
 
Бруклин, който за кратко посещаваше нюйоркското училище Parson's School of Design, за да учи фотография, сега се учи да бъде готвач и често споделя видеоклипове как приготвя различни ястия, а те наистина са обожавани от неговите фенове.
 
Бруклин казва: „Наистина се наслаждавах на фотографията за няколко години. Обичам да правя снимки на жена си. Все още имам всичките си професионални фотоапарати и техника, но сега готвенето ми е по-забавно." 
 
Той добавя: „Аз съм почти 100% самоук. От началото на карантината готвя всеки Божи ден и това е единственото нещо, което открих, което отвлича ума ми от всичко друго, за което мисля. Бих искал да имам собствена кръчма. Да имам собствени сосове, ножове, тенджери и тигани. Надявам се един ден да отворя кръчма в Ел Ей, защото Лос Анджелис определено има нужда от кръчма."
 
Още за новото начинание на Бруклин Бекъм  четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Фотограф преди 1 година
Световната Фотография загуби днес един гений ... един титан на камерата и фотоапарата . Моля те Бруклин Бекъм, премисли решението си ... Грабни отново фотоапарата... Остави на мама да ти приготвя кашичката и да ти прави топло мляко сутрин.
10
0
 
3
 
! Отговори
Брук Манджата преди 1 година
Въпрос към кандидат за готвач в ресторант : - А някъкъв опит имате ли ? Кандидатът отговаря . - Ама разбира се . Изгледал съм всички сезони на предаванията водени от Гордън рамзи и три филма със съвети от Джейми Оливер.... а, и не съм пропускал нито един епизод от Черешката на тортата .... а и ако това не е достатъчно да ме приемете на работа , да знаете че Дейвид Бекъм ми е баща .
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми кат не е ритни топковец ше е хоремагчия.
8
1
 
12
 
! Отговори
Новини и заглавие преди 1 година
Новини: 1. Синът на Бекъм учил /за кратко/ фотография. Не станал фотограф 2. Учил се да готви, още не е станал готвач 3. Иска, по-скоро надява се да отвори заведение 4. Лос Анджелис /4 млн. население/ имал нужда от кръчма 5. Момчето искало да има собствени ножове, тенджери и ***. ЗАГЛАВИЕ: СИНЪТ НА БЕКЪМ СЕ ВТУРВА В НОВО НАЧИНАНИЕ. Едно време се викаше "Леле!", но сега бих казал "Уау!"
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама то голяма работа бе, заведение, като италианските мафиоти - пицария.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз рекох че ще се хване най накрая на работа а то - няма такова нещо. Иска да става celebrity готвач ама не знае толкоз добре да готви.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 14 - Наперен е, защито се подпива със секрети от устната ти кухина ...
4
9
 
4
 
! Отговори
Православна преди 1 година
Бруклин Бекъм e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.
3
5
 
5
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 година
абе на този какво му е на Ушите?! на тази снимка много не личи, но на други снимки ушите му са абсолютно ненормални, т.е. за наз 70те си години живот такива уши други не съм виждал!
2
2
 
7
 
! Отговори
Джеси преди 1 година
Гацо, я го подкарай и тоя!
1
3
 
18
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Аз съм т*по разглезено парче, продукт на либерастката култура и търся да намеря смисъл в жалкия си празен животец. Обаче горното звучи грозно. Затова е по добре да се придържа към версията че 11 милионния ЕлЕй има нужда точно па от неговата кръчма.