Кинодивата Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор

95-годишната актриса влиза в битка в избирателния район Латина
46
Кинодивата Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор
Снимка: БГНЕС

Италианската кинодива Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор на изборите в Италия на 25 септември, съобщават италиански издания, цитирани от БТА.

Деветдесет и пет годишната актриса е решила да се впусне в битката от избирателния район Латина от името на предизборната листа "Суверенна и народна Италия", зад която стоят Комунистическата партия, Социалистическата партия, движенията "Гражданско действие", "Все още Италия" и "Да си върнем Италия".

Не за първи път Лолобриджида решава да се впусне в политиката. През 1999 г. тя се кандидатира от листата на движението "Демократи" за изборите за европейски парламент, но не беше избрана.

Новината за решението на дивата отново да влезе в политиката съобщи сенатор Емануеле Деси, бивш член на "Движение 5 звезди", преминал в редиците на Комунистическата партия. Лолобриджида била убедена да се кандидатира от адвоката и политик Антонио Ингроя, чийто адвокатски услуги тя ползвала в миналото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Бай Дън преди 1 година
Не за първи път Лолобриджида решава да се впусне в политиката. През 1999 г. тя се кандидатира от листата на движението "Демократи" за изборите за европейски парламент, но не беше избрана..... казали и че е прекалено МЛАДА .
26
0
 
5
 
! Отговори
Гледайте я... преди 1 година
...във "Фанфан лалето" с Жерар Филип, 1952г.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Действително беше много красива жена и то до късни години. А Чичолина, дето я хвалят по-долу, като напишете The return of Ilona Staller at 70. Heres how Cicciolina has changed, ще я видите каква е убавица 2022 г на 70 години. И потърсете Джина на 70. За талант няма да пиша.
24
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
наблюденията ми са,че колкото повече остарява човек,той толкова повече става неадекватен..И НЕ,не е необходимо да го е налегнал "Алцхаймера"...Просто мозъка му започва да се връща в младите години,защото инстинктивно не харесва старостта..И така некои вехтари са излагат,други прават поразии,трети просто ги въдворяват в подходящите домове.....Не е лесно да си жив..
23
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
леле!.....Още малко и за "изборите" ще започнат да се кандидатират и трупове..На "Недоубити стражи",като тези на "Монсират" от "Аладин"..
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стар вампир. Да си гледа сериалите и да оставя младите да строят бъдещето.
21
1
 
4
 
! Отговори
дом Гошо..Тъпото преди 1 година
Втори път ме триият нещастниците от Днес, а само ти казвам, че това което казваш е истина но за тези тук пещерняци все едно им говориш на неразбираем за тях марсиански език, виждаш сам оставят им да се "вихрят" с пRостащина и маLoумие имаме трие всичко което е истина, това е сайт за пропадналата многолюдна в България Sган !
20
1
 
5
 
! Отговори
до младока от БСП преди 1 година
Копейкин ми е като проказа, не позна, защото си доста пRост за мисловни процеси, знаеш явно само едно "Възраждане" затова ме свърза с тези кRеteни и показа ограната си мисъл и страхът на червените гамени от едно нищожество като Копейката !
19
1
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Има хъс жената,прави й чест,че се ангажира с обществена дейност,а не си гледа спокойните старини.. Не го прави за слава и пари,а да е полезна с авторитета си,като пример за по...младите. Поклон за високия дух и още години за напред да е в кондиция.
18
3
 
4
 
! Отговори
Айде, нема нужда! преди 1 година
Щом и Джина се е хванала за ръка с комунистите, значи няма да излезе на добър край.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знаех че комунистка. Мислех че е само вростинутка.
16
6
 
4
 
! Отговори
Куку пипе преди 1 година
Тази е на 98 години. По дърта е дори от Банката Йелйектричката от КЕВР-а.
15
9
 
9
 
! Отговори
Абе вие български преди 1 година
****оумници, не можете да оправите собствения си живот тръгнали сте "акъл" да раздавате на нации които са на светлинни години пред вас, нито прихващате от демокрация нито от свобода, като ви гледа отстрани човек да се чуди как не сте затънали до изчезване от "знания" и "умения" ? Навсякъде в демократичните държави и на 100 г. да е човек е свободен да се кандидатира за каквото си иска и на никой не му прави впечатление както на вас пещерняци !
14
9
 
14
 
! Отговори
Света е полудял преди 1 година
Целия свят живее в интернет и в резултат се получава, че тия мумии (без да обиждам старите хора) наместо да си правят пирамидите почват да управляват, а това е адски погрешно - такъв човек няма какво да губи и може да направи абсолютния апокалипсис просто, защото после така и така няма да го има.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабката е много печена! Голям талант на Италия!
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 15 - Чичолина-та ти на малкия пръст на Лолобриджида не може да стъпи, ни с визия, ни с друго, поинтересувай се и попрочети, явно не си гледал филми с нея, за разлика от "филми" с Чичолина. Чичолинкия актьорлък може да ти го замести и жива жена доста по-успешно, но Джина е незаменима. Като горното не означава, че на тия години трябва да влиза в политиката.
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 95 за къде за кога?
10
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъртата не може ли просто да си почива вкъщи и смирено да чак края си, ами тръгнала с политика да се занимава. Луди хора! На тая възраст вече е със забавени функции, намалена сърдечна дейност, намалена работоспособност на всички органи. И при най-малкото падане или силен стрес може и на място да си остане. Мислете малко! Срещу биологията и природата НЕ може да се върви.
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То това си е традиция в Италия, имаше една порно актриса - Чучолина, беше станала и тя сенатор, ама поне оная имаше визия, апък тая само ще запълва кворума.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9 - Така е, страхотно изглежда, но какво ще прави в политиката, при положение, че цял живот е била в съвсем различна сфера? Ще играе роли, като един неин колега (неудобно ми е да го нарека колега, достатъчно бездарен е за разлика от нея). Както артист е професия, така и политик е професия. И в двете дейности се изисква професионализъм, а не аматьорство. А и биологичната възраст, рано или късно си казва думата.