Предсказала ли е Даяна, че ще умре в катастрофа?

Discovery+ ще излъчи документален филм за принцесата
18 авг 2022 14:10, Нели Христова
16
Предсказала ли е Даяна, че ще умре в катастрофа?
Снимка: БГНЕС

Предстоящият документален сериал на Discovery+ "Разследванията за Даяна" разкрива нови шокиращи подробности за трагичната смърт на принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г.

Покойната принцеса на Уелс е предсказала, че ще загине в автомобилна катастрофа две години преди ужасяващия инцидент в Париж, който отне живота ѝ, съобщава „Daily Beast“.

Шокиращото разкритие беше оповестено в кратък преглед на предстоящия четирисериен документален филм на Discovery+, чиято премиера е насрочена за днес, 18 август. Документалната поредица включва дълги подробности за "бележката на Мишон" - бележка, която адвокатът ѝ Виктор Мишон е направил по повод нейните опасения.

През октомври 1995 г. Даяна поискала лична среща с личния си правен съветник Мишон, за да му "каже за нещо, което й е хрумнало". Мишон старателно записва разговора им, по време на който Даяна казва, че "надеждни източници", които тя не иска да назове, са я информирали, "че е възможно са се инсценира автомобилна катастрофа". Даяна очевидно е прогнозирала, че "или ще загине, или ще бъде сериозно ранена".

На 31 август 1997 г. Даяна, заедно с партньора си Доди Ал-Файед и шофьора си Анри Пол - загива, след като Анри блъска мерцедеса им в стълб със скорост 65 км/ч в тунела Pont de l'Alma в Париж. Пол е бил под влиянието на алкохол и лекарства, предписани с рецепта, докато се е опитвал да избяга от безмилостните папараци, които са ги преследвали с мотоциклети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Документален филм на Дисни" е оксиморон. Как една лява либерастична уоук компания може да направи документален филм за каквото и да било? То няма да е докментален филм, а свободно съчинение с принадена пропаганда. Че и го пускат на Дик-ни+, ядно е за третополовите жендъри, те други събскрайбъри там нямат.
7
3
 
1
 
! Отговори
Тайната история преди 1 година
Дефакто Мехмед Али Агджа от 13 май 1981 започва да прави психотерор магия на Лейди Даяна сключила брак същата година с Чарлз но тя НЕ ВЯРВА и го отдава на случайността!Целият свят на Лейди Даяна изглежда рухва когато научава за самоубийство с тел в западногермански затвор на 17 число на родения в Александрия,Египет РУДОЛФ ХЕС по прякор ЩИРЛИЦ още при залавянето в Англия ИЗМЪЧВАН с БОЛКИ в ГЛАВАТА/защото бил парашут Нов ред/
6
4
 
2
 
! Отговори
Историйка преди 1 година
Майкъл Джексън има концерт в Лондон, където ще присъстват принцеса Даяна, принц Чарлз и всички там знаменитости на ОК. Няколко часа преди концерта Джако е застанал да разговаря с английски знаменитости и по едно време Даяна отива до него сама и го пита: Ще изпълнявате ли "Мръсната Даяна"? Джако казал: "Не, разбира се, че не, изкарахме я от плейлиста от уважение към теб." Даяна: Защо? Това е любимата ми песен! - пичка е била Даянчето хах
5
10
 
2
 
! Отговори
га язе резания преди 1 година
на Доди не рева, нали? Когато валяха кинтите. Златотърсачка.
4
3
 
23
 
! Отговори
Грозниците преди 1 година
от кралския двор Я убиха,сега оня яха Камила,те са си лика-прилика.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това е напълно нормално за тяхната фамилия - да се избиват по между си защото всеки е застрашен от узорпация...
2
3
 
4
 
! Отговори
хари е галфон преди 1 година
Опра ще й вземе интервю да я пита. Нали много ги разбира?
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все тая... Не ми дреме особено за английската Златка.