4 зодии, които често завиждат

Ето кои са те
29 сеп 2022 19:33, Ивета Иванова
13
4 зодии, които често завиждат
Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

 Тези зодии са горделиви, обичат да са първи, държат на своето и трудно понасят загубите. Не искат да признаят, че има по-добри от тях и са много амбициозни. Затова, често ревнуват или завиждат за постиженията на другите. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Овен
 
Те много често си менят настроението и имат тежък характер. Овните са импулсивни, действат преди да помислят и често могат да станат доста ревниви или завистливи. Когато видят някой по-добър от тях, това много ги ядосва и сваля самочувствието им. Искат те винаги да са първи и победители. Страстни и емоционални са, понякога избухват и оставят емоциите да ги владеят изцяло.
 
Рак
 
Раците доста често завиждат. Но, гледат да не го показват и крият чувствата си. Те са несигурни в себе си, затова завиждат на постиженията и уменията на другите, но не искат да издават това. Искат да скрият този недостатък и това, че понякога са слаби. Във връзките също ревнуват много, притесняват се, че партньорът ще намери по-добър от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-интересно е да се види кои са тези, които са склонни да признаят чуждия напредък и успех и да му се радват. Това са уникатите.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завиждат тези с голямото его. Защото никой не може да е най- и във то - във всичко, винаги някъде в нещо има по някой по-добър, но когато си самовлюбен, горд и прекомерно его, тогава не се учиш, не су радваш, а завиждаш. "Зодии" с такова его са овен, телец, лъв, козирог. Може и дева -стремежът към перфекционизъм води до завист, когато другият е перфектен в нещо.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-завистливи са Дева и Телец.
6
0
 
7
 
! Отговори
Лични наблюдения преди 1 година
относно жените "Лъв". Имам няколко такива колежки. Не завиждат, ако някой колега или колежка постигне в службата нещо повече от тях благодарение на труда си. Много завиждат обаче, ако някоя жена е по-хубава, по-елегантна или има по-охолен бит в сравнение с тях. Когато техен партньор флиртува с друга, се ядосват точно толкова, колкото и жените от останалите зодии.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените Раци - да, много са завистливи, черногледи са и се държат така, че да се почувстваш виновен заради това, че ти е провървяло повече или че си постигнал нещо чрез труда си докато те са мързелували.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодия "Грозна колежка" и зодия "Некадърен колега".
3
1
 
8
 
! Отговори
Никаква изненада преди 1 година
Дева и Лъв!
2
2
 
6
 
! Отговори
ф преди 1 година
Завиждат юнските жени раци. Близнаците и жените деви.
1
7
 
11
 
! Отговори
🙂 преди 1 година
Най - завистливи са козирог и лъв.Никога няма да ги чуете да кажат добро за другите. Отврат.