Защо Меган не стана британската Бионсе?

Биограф говори за нейната кариера след като стана съпруга на принц Хари
30 сеп 2022 22:50, Петя Славова
28
Защо Меган не стана британската Бионсе?
Getty

Меган Маркъл вярваше, че ще стане британската Бионсе, ако свърже живота си с кралското семейство. Бившата американска актриса наистина придоби световна слава след брака си с принц Хари, но не успя да изгради желаната кариера.

Принадлежността към кралското семейство осигури на съпругата на принц Хари слава. В същото време тя откри, че има много правила и ограничения, пише OK Magazine.
 
„Херцогинята вярваше, че ще стане Бионсе на Обединеното кралство, като се омъжи за внука на кралицата. Но тя беше разочарована от строгите протоколи и правила на живот като работещ член на кралското семейство“, каза вътрешен човек, близък до кралското семейство. Меган мечтаеше да приспособи монархията към себе си, но много бързо се почувства „притисната в ъгъла и неразбрана“.
 
„На херцогинята беше дадено да разбере, че не отговаря на модела на действащото кралско семейство и дворецът няма да може да приеме това, което тя иска да бъде“, добави източникът.
 
В същото време херцозите на Съсекс продължават да провокират с действията си поданиците на новия крал на Великобритания. Те сключиха договор с Netflix, но някои от проектите им с тях не се понравиха на кралското семейство.
 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Епа незнам. Сите братчеди у Столипиново станаха резко от Лили Иванова на Бионсета, та тая ли не може!
15
7
 
11
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Режа панталона на Меган, а от там се показва Вселена, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Колко години ще трябва да се построи Път от Вселената до Пъпа на Меган за да стане като британската Бионце? А колкоо години ще трябва да ражда докато се изгради нeoбрязaнa Аpистокрация? А колко години ще и трябва да се раждат деца с обpeзaнa КОРОНА? Цингypeлите не се ли сещат, че за да ги има нaРОДa трябва да е сит....?... Оооо Мaнгaсapскa Мъка!
14
4
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Къде ти е зуУмът на фотоапарата Меган, тоест Умът, Интерфейса за връзка към Вселената? Вселена Безкрайна, Страстна и Срамна между Краката. Крачка напред, Крачка назад отговаря Бионце - прашкаджийката, чаровница. Така е и със здравеопазването когато на децата им режат кожичките на Чочypките между краката за да ЗАБРАВЯТ ЧЕ СА РОДЕНИ ОТ СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ! Ту при един пapaзит, ту при друг доктор пapaзит си отваряш Чочарката и така до край докато има пари за резане на детски Чypки!
13
2
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Къде ти е зуУмът на фотоапарата Меган, тоест Умът, Интерфейса за връзка към Вселената? Вселена Безкрайна, Страстна и Срамна между Краката. Крачка напред, Крачка назад отговаря Бионце - прашкаджийката, чаровница. Така е и със здравеопазването когато на децата им режат кожичките на Чочypките между краката за да ЗАБРАВЯТ ЧЕ СА РОДЕНИ ОТ СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ! Ту при един ***, ту при друг доктор *** си отваряш Чочарката и така до край докато има пари за резане на детски Чypки!
12
1
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
"Херцогинята вярваше, че ще стане Бионсе на Обединеното кралство" - 100% паттка застреляна...
11
0
 
41
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Британската каква щяла да става ??? Тая е тотална щета като актриса. Някой виждал ли я е в "Костюмари".... Трагедия... Тя за това първия и брак е с продуцент щото без връзки няма да и дадат дори и роля на храст в пиеса на селския театър. Нали щеше да сключва договор с Дисни да озвучава принцеси... Много и били строги порядките в Кралското семейство. ПЕТ ПРИСЛУЖНИЦИ напуснаха заради прищевките на тая глезла . А случая с пилота на хеликоптера дето Меган го пращала за пица е направо безценен.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото искаше да стане принцеса. Да управлява поне Африка, страните там, под влияние на Англия.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щот на Бионсе и миришат чорапите, А тъз Мегън е с едни клечки крачета и се фръцка до рижавия принц.
8
9
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Преди много години имаше пещери и в тях на всичките жени ние мъжете им топлехме при огън техните пещери между краката. И те пещерите им раждаха и от тях излизаха левенти да бягат със сопи по горите, да хващат глигани по горите, да ловят риба по реките, да гледат небето с чисти и святи очи изпълнени със слънчеви лъчи и като се върнат вечер в пещерата да я оплождат със чиста и свята водица наречена "УРАГАН - ХУРНЯ МЕЖДУ КРАКАТА"
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че тя Мегън е известна, че е женена за принц Хари известна е заради кралското семйство, което плюе.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В африка все някой цар можеше да я вземе. Всяко село има цар и дворецът е хубава колиба. А харема е от 4 жени да си помагат и да си правят конпания
5
11
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Меган ще стане като британската Бионце след като ние Българите строим рота, която да влезе в Пещерата на Меган между краката, да почисти потока управляван от коритото на реката даващо живот на Меган между краката и след като и отдадем почест да и влеем чиста розова водичка в пещерата от някоя Балканска рекичка за да запее с Роза на главата, както нашите Амазонки - Тракийки, берачки на Рози в розовата долина, пеейки с Роза в ръка като птички.
4
2
 
14
 
! Отговори
аз преди 1 година
Тая ромоангличанка ли е?
3
7
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Защо Меган не стана британската Бионце? Отговор: Меган не стана британската Бионце, понеже ние Българите не строихме рота за да отдадем почест на Меган, влизайки под строй в Пещерата между краката, така както на Бионце преди и изпратохме цял полк със срели в пещерата между краката и огън палихме до зори за да ни стопли с песни сърцата.
2
0
 
25
 
! Отговори
Баба Гина преди 1 година
Всеки ден новини какво станало с екземпляри от зоопарка, как не им връчили скиптъра да царуват. Алоооу. Да се беше хванала с цар Киро, сега щеше да бъде 100% ва кралица. И на цвят го докарва. Ама то малко акъл се иска...
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи бързо отговаряйте, че няма моем заспим