Елизабет Втора искала Меган да се сдобри с татко си

Тя се надявала и Чарлз да прости на Хари
1 окт 2022 21:15, Иванка Гъркова
13
Елизабет Втора искала Меган да се сдобри с татко си
Getty

Кралица Елизабет II се опитала да сдобри Меган Маркъл с нейния баща. Преди да си отиде, бабата на принц Хари карала актрисата да зарови томахавката и да подобри отношенията си с Томас Маркъл. Това пише кралски експерт в книгата The New Royals, която ще излезе на 9 октомври.

 
78-годишният мъж многократно настоява за среща с известната си дъщеря още преди тя да сключи брак с наследника на Чарлз и Даяна. Но такава така и не се състоя.
 
„Кралицата можеше да види колко пагубна е ситуацията между Меган и баща ѝ. Тя наистина говори с нея за това и се опита да я насърчи да говори с Томас“, пише Кейти Никол.
 
Според източник на кралския експерт, покойната Елизабет Втора смятала, че се спекулира с цялата ситуация около Томас Маркъл и настояла Меган да му даде втори шанс.
 
Още преди венчавката на Маркъл с принц Хари стана ясно, че нейният баща се е договорил с папараците, защото неслучайно се появиха негови снимки, на които получава официален костюм и разглежда книги за Обединеното кралство.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търсила е повод да държи цветнокожата по надалеч
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това само потвърждава впечатленията, че Кралица Елизабет II е била прекрасен и добронамерен човек и това прави загубата й още по- голяма.
9
5
 
3
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 година
Брейй,живя 200 години,накрая уж умря а продьлжава да говори! Ние тука мислим дали ще доживеем до утре а тая се загрижила за Меган! И да се сдобри и да не се сдобри-все ни е тая!
8
1
 
14
 
! Отговори
Баба Гина преди 1 година
Като каква ни я врете в очите тази интересчийка ежедневно? Не е интересна. Нито има титла вече нито е на опашката да стане някоя важна клечка някъде някога. Да си гледа децата и толкоз. Не ни е интересна
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отношенията между деца и родители са си само техни и никой няма право да се разпорежда с тях, било то и английската кралица.
6
2
 
26
 
! Отговори
Странно преди 1 година
Значи на Меган не й било приятно, че баща й говори с пресата, а пък когато тя говори в разни шоута и злепоставя семейството на мъжа си е ОК.
5
10
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Тепърва ще има много българки, омъжени за мюсюлмани. Виж на запад какво става? Дори са склонни да се покрият, стига да имат мъж до себе си и всеки да си знае ролята. Чичо ти така ще си замине с мухлясалата глава. Дъщеря му си е добре и вече сигурно няколко мюсюлманчета е родила. Машалла.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пък британските пенсионни фондове и банкова система са пред колапс. Меган е по-важна.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И моят чичо вече 20 години не говори на дъщеря си, защото се ожени за мюсюлманин. Изгони я от тях и 20 години нито са се виждали, нито си говорят.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заплаках от тази кралска драма. Да се сдобряла с татко си. А с мамка си сдобрена ли е? Искам двойна мъка. Драми, драми, плач, всемирна мъка и ужас.
1
0
 
11
 
! Отговори
Не е знаела преди 1 година
Старата не е знаела, че ромските каргаши край нямат.