Баскетболистът Радо излиза на дуел срещу шампиона на "Фермата"

Ще има ли истинска битка?
29 ное 2022 07:30, Александър Попов
5
Баскетболистът Радо излиза на дуел срещу шампиона на "Фермата"
Снимка: bTV

Извънреден, високотестостеронов дуел ще сблъска двама от най-мощните мъже във „Фермата“. В два поредни дни - вторник и сряда, на Арената канарата от мускули, баскетболистът Радо ще се изправи срещу шампиона от третия сезон на предаването, пчеларя Яни. Капитанът на Локо София не се страхува от битката, защото още в началото на риалитито успя да отстрани победителя от четвъртото издание - рокзвездата Дидо, и така се утвърди като един от сериозните претендентите за приза от 100 000 лева. 

„Ще играя срещу най-силния участник и, ако спечеля, ще бъде грандиозно“, заяви Яни, който е сред малкото истински приятели на Радо в предаването.

В пика на еуфорията около предстоящия сблъсък обаче баскетболистът патетично и напълно неочаквано обяви, че дуел няма да има. В резултат водещият Андрей се намеси, за да уточни дали спортистът няма намерение да излезе на Арената или е решил да не се раздаде изцяло в битката, за да подари победата на Яни.

Притиснат да вземе решение, Радо обърна палачинката. „От 20 години съм спортист и никога не съм симулирал нито игра, нито приятелство. Яни ми е на сърце, той е човек с главно Ч. Ще изляза срещу него, ще направим мъжка битка и аз ще участвам в нея на 100 процента, за да покажем какви сърца имаме и какъв пример можем да дадем на всички“, заяви баскетболистът.

Първоначалното си решение да се откаже от дуела той мотивира с тежкото емоционално състояние, в което се намира. След като за пореден път свали микрофона си, с който не трябва да се  разделя нито за секунда, продукцията отне провизиите на цялата група. „Сърцето ми се къса, че другите страдат заради мен“, разкая се драматично Радо. По-късно обаче той тайно започна да тършува в багажа на хандбалистката Камелия, търсейки на бурканчета сладко. Вбесени от неконтролируемото му поведение, останалите участници решиха да го изолират и го пратиха да поживее в беседката на двора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, гледам го. Всяко предаване от този тип е интересно заради различните характери на хората. Да ги видиш как общуват, как се справят с неудобствата и лишенията. Побеждават винаги тези с най-уравновесена нервна система.
2
3
 
2
 
! Отговори
Митака преди 1 година
Аз го гледам - има забавни моменти, като има скандали превключвам канала, но някои хора затова го гледат. Иначе то си е селско предаване - нормално да има селяния :)))
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
някой въобще гледа ли го това? мега драми, мега викания, мега селяния