Шер за новото гадже: Той ме преследваше

Според певицата за любовта няма математика
30 ное 2022 21:53, Теодора Драгоева
14
Шер за новото гадже: Той ме преследваше
БГНЕС

След негативната реакция за разликата във възрастта между 76-годишната Шер и новото ѝ гадже – Александър „A.E.“ Едуардс, който е с 40 години по-млад от нея. изпълнителката на Believe каза, че сърцето ѝ „танцува“ на различен такт.

„На хартия това изглежда странно дори за мен“, написа певицата в Twitter. Тя добави: „Но любовта не знае математика“. Шер добави, че няма да се откаже от връзката си заради реакцията на хората, които са шокирани от възрастовата им разлика.
 
„Щастието на един човек не зависи от това какво мислят или казват другите“, отговори един фен на звездата. Друг пък написа: „Скъпа, НАСЛАДИ СЕ!!! Ти си абсолютна легенда и всеки мъж би бил щастлив да те има. A.E. е един късметлия и изглежда, че той го знае, така че просто се наслаждавайте, ние имаме само един живот!!!!“
 
Преди последния си коментар Шер каза, че е щастлива с новия си любим и че се възхищава най-много в него на това, че той е „мил, умен, весел… и се целуваме като тийнейджъри“.
 
 
„Той е на 36 и той ме преследваше. Той е последователният, аз съм странната. Ние се обичаме…. Дамите никога не се предават“, обяснява още Шер. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Това се нарича преди 1 година
Герентофилия. И си е психично заболяване.
8
1
 
7
 
! Отговори
Абе... преди 1 година
Абе, хайде честно , завиждаме си.. Дай боже на всеки му да изглежда и да се чувства на 75 щастлив като влюбен тинейджър . А пък ако и гаджето е готино и те кара да се чувстваш така....Какво повече да иска човек от живота ?! А пък тя си има и всичко останало
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе и аз си падам по каки, ама рекорда ми е когато бях на 27 да спя с 65годишна. Беше яко тунингована и дори не знаех, че е над 40 до преди да ми каже. Имаше силиконови бомби, устни, дупe, ботокс по лицето, а за капак на всичко си беше правила вaгинопластика и беше може би най-тясната жена, с която съм бил до ден днешен. С нито една бръчка по тялото, а в леглото.. Работлива като комсомолче. До ден днешен я помня като най-добрия секс и жената с най-добре поддържаното тяло.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заслужава си, дори само заради това как светят очите й
5
2
 
4
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Шер заслужава Любов и Уважение! Поклон!
4
0
 
1
 
! Отговори
БРАВО преди 1 година
ЛЮБОВТА Е САМО ДО БРАКА! ПОСЛЕ СЕ ВИЖДАТ ГОДИНИТЕ.:) НЕ СЕ ЖЕНЕТЕ! КЪСМЕТ!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми убаво
2
1
 
14
 
! Отговори
Отчето преди 1 година
Браво!Бог те е благословил с млад , здрав и корав!
1
5
 
6
 
! Отговори
ех, лелче, лелче преди 1 година
Ще се ожените, ще ти поиска развод след известно време и ще те осъди за пари. Тя тая схема върви в двете посоки :)