Баскетболистът Радо напусна „Фермата“ по свое желание

Това стана по средата на дуела с Яни
32
Баскетболистът Радо напусна „Фермата“ по свое желание
Снимка: bTV

След като направи десетки безпрецедентни нарушения на правилата във „Фермата“, разпали купища скандали, държа се агресивно с конкурентите си и принуди продукцията да наложи тежки наказания на всички участници, баскетболистът Радо реши да напусне риалитито. Капитанът на Локо предпочете да се оттегли сам пред заплахата съфермерите му да гласуват единодушно за неговото изгонване.

„Тъй като за пореден път нарушавам правилата на „Фермата“ и не искам да причиня отново болка и лишения на моя отбор, поемам цялата вина и ще напусна доброволно предаването, макар и дни преди мечтания от мен финал. Както е казал най-великият българин - ако печеля, печелят всички, ако загубя, губя само себе си“, заяви патетично Радо, перифразирайки Васил Левски.

Оттеглянето му предизвика вълна от облекчение сред останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева, които той докара до ръба на нервна криза. Заради неговите провинения участниците бяха наказани да гласуват дни наред, а заради агресията му започнаха да се страхуват за сигурността си в стопанството. Повечето от тях бяха убедени, че Радо се е сринал психически и че е по-добре за него да излезе от предаването.

Баскетболистът си тръгна от риалитито по средата на извънредния дуел с Яни, шампиона от третия сезон на „Фермата“. Тепърва ще стане ясно срещу кого пчеларят ще се изправи отново на Арената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Филип Петров преди 1 година
Този Радо има много нужда от психиатрична помощ той усилено проеви качества на насилник не мисля че нещо е нагласено от продукцията
28
0
 
0
 
! Отговори
Лилка преди 1 година
Тази вечер току що стана ясно защо дуела между Яни и Радо беше осуетен . Защо се развихриха всички фермери обединени срещу лошото момче Радо ? Трябваше да запазят даскал Яни , за да му организира продукцията тържествено празнуване на рожденния му ден с хапване и пийване на аванта !
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кофти беше лоша дума, дори да мислиш така.
26
0
 
2
 
! Отговори
Телеманияк преди 1 година
Защо си мислят , че всички които им гледат реалита са нисша форма на живот мекотели?! Само от реклами за 15 Мин. тези опусуми , продукция и директорчета , изкарват 200 000 лв! Колко пъти спират за да пуснат реклами? И вече говорим за 3 месеца реалити. Колко *** трябва да си за да рискуваш милиони печалба на едно излъчване , за да оставиш едни хора да се избиват за 100 000 лв?! Радко е корумпирано , поставено лице , което е сключило договор с някой съсел за 30 000лв. да се прави на *** , жертва
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички спортистите които влязоха досега в риалити шоута ''Фермата'' и ''Игри на волята''показаха,че са кофти като хора с изключение на гимнастика Йордан Йовчев и волейболиста Владо Николов
24
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А джуджаците опосуми ще се скъсат от Комплекси спрямо високия и силен Радо , и милиарди да натрупат Комплексите си остават ! -всички дребни мъже и жени са мн злобни и лоши
23
7
 
14
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 година
Мостът на Времето не успяха да изградят фермерите , но се обединиха и дружно изгониха двама силни участици - Гечо и Радо . Сценарият този сезон е натоварващ за участници и зрители - рев, сълзи, закани , криене на храна , на прах за пране , псевдо моралисти . Едни и същи ратаи , а наш Яни ( ох, на дяда ) си изкара хубава почивка без ратайство . Колко от останалите се представиха като достойни хора и фермери ?
22
6
 
11
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 година
Радо допусна много грешки , но грубо отношение показаха Иван и Камелия спрямо Аксения и Ванчето. Защо не го изгони продукцията заради нарушение на правилата в договора по рано ? Изгонването му сега е поредното подпомагане на Яни пчеларя да стигне до финал . Даскала се изложи на алманаха . При първото си участие победата му беше подарена , вместо достойно да приеме загубата си на дуела тогава . Сълзите на ревльото Яни този сезон няма да му донесат паричната награда .
21
5
 
9
 
! Отговори
от21 преди 1 година
Зная ,че не разбирате - Недорасли сте -вълчи нрави и закони на джунглата . Драскайте минуси , ала утре вашето Дете може да е с проблем и ще си скубете косите като го тъпчат и изхвърлят.
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати обществото - човека с проблем/различния го изгониха ! -за съжаление цялото ни общество е такова нискострастно,дивашко и недорасло ! Вместо да му помогнат ,да проявят съчувствие и разбиране ,те му се нахвърлиха всички заедно да го мачкат и довършат . ,но така е в Бг ! молете се вашите Деца да не са от различните ,че тогава ще разберете ужаса!
19
3
 
16
 
! Отговори
Не се косете преди 1 година
всичко е по сценарий. Просто всички играят роли. Предварително е определен кой ще спечели. Нали при кастинга има психолози. Те защо не са открили проблема при Радо. Гечо също неправомерно го изгониха. Той искаше да предпази Валерия. Или има любовни интриги, или междуличностни.
18
4
 
10
 
! Отговори
Надежда преди 1 година
Калин отвратителен, унижаваше го, кой иде няма да издържи, а пак Камелия скрила прах за пране, какво унижение.
17
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радо изобщо не осъзнава, че има психически проблем. Това е нормално за такива хора. Такива си мислят, че правото е на тяхна страна и който не е с тях е против тях. Трябва му лечение.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох просълзих се,пускам сЪлза
15
8
 
22
 
! Отговори
Лелка преди 1 година
Защо и как е избран за капитан на отбор? Излиза, че другите са по-зле от него. "Невероятен" спортист. Добрият спортист е съчетание от човечност, спортсментство, да е умен, издържлив физически. А Радо показа само една физическа сила и егоцентризъм, и нищо друго. Болен насилник. Трябва му медицинска помощ.
14
7
 
26
 
! Отговори
Лелка преди 1 година
Този Радо трябва да се лекува. Не трябва да му се разрешава да работи с деца. На нищо хубаво няма да ги научи. Той е асоциални тип - всички са против него, всички други са виновни не и той.
13
23
 
10
 
! Отговори
Аре стига! преди 1 година
И как пък точно Радо е заплашил Калин? Значи, идва ми някакъв такъв настръхнал насреща, говори ми с висок тон и го питам :"Ти нещо идваш да ме биеш ли?". Аз лично щях да го просна Калин като е на метър от мен. Радослав сгреши единствено, че не им каза: "Аре мъжки вагини, играйте си играта, ясно е що за стока сте". И да си тръгне.
12
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радо има сериозен проблем с гнева. Има типичното поведение на манипулатор и насилник. Не се сдържа да заплаши Калин дори да знае, че камерите записват всичко. Абсурдно е да работи с деца човек с такъв характер.
11
4
 
13
 
! Отговори
Мен преди 1 година
БАХАХАХАХ тоя е капитан даже, омг
10
10
 
16
 
! Отговори
участниците преди 1 година
могат да осъдят продукцията, че е допуснат този участник,той просто има отклонения