Задържаха Явор Бахаров, пушил трева на улицата докато е в изпитателен срок

Сега той би трябвало да получи ефективна присъда
5 дек 2022 07:35, Нели Христова
88
Задържаха Явор Бахаров, пушил трева на улицата докато е в изпитателен срок
Снимка: БГНЕС

Актьорът Явор Бахаров е бил задържан тази вечер от полицията в София. Това потвърдиха от МВР за БНР. Бахаров е отведен от патрул на СДВР в сградата на 4-o РПУ в столицата.

По непотвърдена информация Бахаров е забелязан от полицаите да употребява забранени от закона вещества. Известният актьор вече има условна присъда.

Според "24 часа" актьорът е пушил трева на улицата.  У него не е имало други наркотици, освен цигарата, която пушел. Очаква се утре прокуратурата да повдигне обвинение.

Това е негов пореден проблем със закона. През юни м.г. той получи година условно с 4 години изпитателен срок по дело, че е карал пиян - с 1,43 промила алкохол, и дрогиран с марихуана и кокаин. Присъдата бе на окръжния съд в Благоевград за случай от февруари 2020 г. На първа инстанция актьорът бе получил ефективно наказание, отново от 1 година. Втората инстанция осъди Бахаров и на "задължителни периодични срещи с пробационен служител", отново за  година.

Актьорът има и други присъди, сред които за хулиганство, както и за каране пиян, но по тях е реабилитиран. Затова и през 2021 г. се измъкна с условно наказание.

Заради това, че е в изпитателния срок на старото си осъждане, би трябвало сега Бахаров да получи ефективна присъда, ако бъде признат за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
2
 
! Отговори
Явката не е наркоман преди 1 година
Ушев корумпето на заплата от дилърите прибира кеш от каналджии и бежанците играят хоро върху националната ни сигурност през ГКПП КапАндреево влизат опасни храни обаче всичко е точно да се изпрати в Белене всеки хванат с един грам марихуана това е мечтата на долния комунист милиционер *** хомосексуалист и под човек.В Някои държави тревата е легална разбира се те не са изостанали като тези които не ги приемат в шенген!Ако смятате нещо да ме заплашвате за това че си изразявам мнението духайте ***
64
2
 
6
 
! Отговори
заа преди 1 година
Поредният повярвал си
63
12
 
11
 
! Отговори
Шарлатанин преди 1 година
Значи е готов за министър на културата в кабинет на Простото кири и Кокорчо.
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новина на новините! Да го прибират тоя най-накрая, както е по закон, и стига да му правят реклама, че няма за какво.
61
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незабавна легализация на Канабиса!
60
1
 
5
 
! Отговори
подът ми е мазен преди 1 година
*** Моп прическа
59
0
 
18
 
! Отговори
Страда човека, бе... преди 1 година
Затова пуши трева-----щото Ицо Хазрта е депутат , а той не е....
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и да си *** не е лесно. Стой си вкъщи и си павкай! Кво прайш на публично място като си знаеш посрания гъ.......
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи като чета ми става ясно, че почти никой от вписващите не пуши. Тревата не е опасна, опасни са кокаина, анфетамина, хероина, лсд, мета и всички модерни които всъщност не познавам. От една ганджа най-много да огладнееш, а това сето пушил, пък щял да се качи да кара, ами не, няма да се качи, или поне не веднага, никой дето пуши марихуана не се кефи да се напуши и веднага да скочи в колата. Да не говорим, че и тестовете издишат.
56
7
 
6
 
! Отговори
И преди 1 година
мен ме хванаха в борисовата докато пафкахме с приятели. Закопчаха ме с белезници и ме водиха през цялата борисова като най-долния престъпник, все едно съм убил някого. Искам само да ви кажа, скъпи сънародници, че скоро не само, че няма да се оправим, а и България няма да я има! Не и в тази й форма... за съжаление.
55
1
 
7
 
! Отговори
адолф преди 1 година
Абе докога ще ни занимавате с тоя пропаднал пудел?Вкарвайте го в затвора дас става булка и това е!
54
2
 
5
 
! Отговори
Червенски преди 1 година
Що, бе - сега си е модерно да пафкаш и шмъркаш, стига да го правиш на жълто-син фон и по телевизията.
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Би трябвало, ама на дали. Още предните пъти трябваше да влезе в затвора.
52
1
 
5
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
И двамата братя са от турски произход. Майка им Мюжгян работи и сега в БНР, в предаванията за Турция. Там през соца работеха много верни товарищи. Има кой да крепи фамилията.
51
3
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Да пускат веднага момчето, наше момче е Гербаджийче. Той винаги поздравява и е много добро момче
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този си е доказано ***. Трябваше да е в затвора отдавна. Има си големи проблеми с поведението. Има не едно и две провинения, но бате му слага чадърче и всичко е наред в ***.
49
1
 
5
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Ако е един път - да му простиш, но неговото е рецидив! Ако в такова състояние реши да шофира и не дай Боже убие някого, то дали тогава ще го оправдаваме?
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пушенето на трева не е престъпление. но качването в автомобила след употреба е тежко престъпление. хората трябва да энаят таэи граница
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отворете Кофе шопове за да има къде хората да изпушат една трева след работа.
46
1
 
3
 
! Отговори
Ssss преди 1 година
Не големината на присъдите е важно, а навреме за ВСЯКО провинение да се получава съответното наказание. Този е пушил трева и това било малко престъпление. Ами нали след това същия *** ще се качи в колата и ще убие още някого. Ако не днес, утре. Тогава и 100 г. затвор ще върне ли някой от мъртвите. Отгледаното чувство за безнаказаност,повтарям-ОТГЛЕДАНОТО, е едно от най-страшните неща в нашето общество. Милен Цветков, двете момичета сега щяха да са живи и Бойко да не се хвали.