Проговори жената, отнела девствеността на принц Хари

След разказа му в неговата книга, тя сподели своята версия
8 фев 2023 22:15, Екип на Tialoto.bg
23
Проговори жената, отнела девствеността на принц Хари
БГНЕС

В мемоарите си под заглавие The Spare, принц Хари направи откровени признания за това коя дама и при какви обстоятелства е отнела девствеността му. 17-годишният херцог на Съсекс е бил съблазнен от жена, която е малко по-възрастна от него. Той не назова името на любовницата си, но обрисува в цветове интимната им среща.

„Една от многото ми грешки беше, че оставих това да се случи на улицата, до много оживена кръчма. Без съмнение някой ни е видял“, призна херцогът на Съсекс.
 
Разбира се, много читатели не повярваха на думите на Хари, предвид склонността му към преувеличение, а понякога и откровена манипулация. Но сега самата „любовница“ Саша Уолпол, която в момента е на 40 години, се свърза с журналистите на Daily Mail. Омъжена е и има две деца.
 
Според нейните уверения, тя мирно гледала телевизия, когато приятел неочаквано ѝ изпратил съобщение в WhatsApp и ѝ препоръчал да търси в Google новини за принц Хари.
 
Саша била толкова изумена, че „почти падна от дивана“. Тя се опасяваше, че в книгата има достатъчно улики, за да могат хората да я идентифицират като жената, която е отнела девствеността на Хари, и че скоро ще бъде „разобличена“ по целия свят.
 

Принц Хари стигна още по-далеч: Бил роден да е донор на принц Уилям

Устойчива мода: Чарлз III с палто на 40 години

Мемоарите на принц Хари удариха кралското семейство, но какви са последствията?

„Пазех го в тайна 21 години. Направих го, защото Хари беше мой приятел, независимо дали беше принц или не. Не се интересувах от себе си, въпреки че осъзнавам, че търсенето щеше да продължи, докато хората не ме намерят. Не разбирам защо той навлезе в чак такива подробности. Можеше да каже, че е загубил девствеността си и да спре дотук“, разказва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мега жалкарско е тва .. Първата, дето му е правила ***, ще пише ли и тая?
16
0
 
1
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 година
Олилеее,ква новина и кво ш прайми сига?
15
0
 
2
 
! Отговори
Snorky преди 1 година
Странно! Никой не подозира леличката обаче тя сама си разказва кое и как. А уж се притеснява някой да не разбере. Надява се и тя някой паунд да закачи горката.
14
0
 
5
 
! Отговори
БЕН преди 1 година
Този ХАРИ е доста глупавичак. Но му харесва да печели дебели пари с просташки безпардонни разказани подробности, от младините си.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ни занимавайте с тияяяяяя.....Само виждам заглавието и пропускам. Баси!!!
12
0
 
6
 
! Отговори
Майтап бе, Уили! преди 1 година
До Анонимен 1 Как така, на кого му пука? Обогатихме си общата култура! Научихме, че на 17 г. продължението на гърба на Хари е било като праскова :)) Не се заяждайте, това е една весела юношеска случка, какво толкова? Ако всеки чистосърдечно разкаже за сефтето си, повечето истории няма да са много по-различни от тази на Хари и момичето Саша.
11
0
 
4
 
! Отговори
Като във филм - 2 преди 1 година
И точно тогава, като в приказките, се появява истински принц, 17-годишният Хари, който учи в намиращия се наблизо колеж. Разбирайки какво се случва, той я утешава с малък подарък и закачлив текст, написан върху картичка. Няколко шота заедно и ... Е, кой ли не е преживявал подобно приключение? Току що е навършила 19 г., жестоко наранена от досегашния си любим. И съдбата й пратила закачлив, симпатичен ухажор в лицето на един от двамата най-желани ергени в кралството. Вероломният й бивш приятел дгд
10
0
 
2
 
! Отговори
Като във филм - 1 преди 1 година
Всъщност това е една много симпатична тийнейджърска история, от която може да излезе сполучлив сюжет за филм. Ще допадне на всички пубертетки. Девойка в гимназиална възраст е изоставена по много неприятен начин от първия приятел(гадже), който изобщо е имала. В навечерието на рождения й ден той я зярязва заради друго момиче. Тя признава, че е била съкрушена, значи е държала на него. Вечерта на рождения си ден е в кръчма и на всичко отгоре там пристига нейната съперница, която е била предпочетена.
9
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Качулката намерихте ли я?Важно е за психическото състояние на един остров,населен с инцести,затова уточнете този важен момент.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли нещо по-смислено да пишете, та се занимавате с промиване на мозъците ни с тоя Хари.Свта гори, хората обедняват, а такива теми са си жива по-нография.
7
1
 
2
 
! Отговори
Смело сърце преди 1 година
Нали вече не е принц отказа се от титлите.Сега е само селебрити.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък аз бях на 13 и една кака на 19 като ме приклещи на екскурзия до Кюстендил.
5
2
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Те рускините вече и на 5 секунди се радват, че живи мужици не останаха!
4
2
 
10
 
! Отговори
Мето преди 1 година
Сега рижавия коняр ще види кон боб яде ли, сега тази, която му отнела девствеността ще го съди за изнасилване.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ни занимавайте с тияяяяяя.....Само виждам заглавието и пропускам. Баси!!!
2
3
 
14
 
! Отговори
Става по-зле преди 1 година
от индийски сериал. Явно имперското минало на Британия е влязло в гените на съвременните британци. Сбогом, Велика Британия!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НА КОГО МУ ПУКА БЕ?