Децата на Меган и Хари с нови титли - заради коронацията на Чарлз III

Експерти смятат, че така искат да привлекат двойката
21 мар 2023 23:10, Екип на Tialoto.bg
18
Децата на Меган и Хари с нови титли - заради коронацията на Чарлз III
БГНЕС

След като Чарлз III направи Арчи и Лилибет принц и принцеса, феновете на кралското семейство имаха основателни въпроси, като например защо не ги лиши от титлите им. Според кралските правила, след смъртта на Елизабет II, тронът ѝ беше зает от принц Чарлз.

Тогава децата на принц Хари и Меган Маркъл имаха пълното право незабавно да получат титлите принц и принцеса като законни наследници (шести и седми по ред на наследяване, съответно).
 
Тогава мнозина се чудеха дали Чарлз III ще промени традицията, след като херцогът и херцогинята на Съсекс излязоха с цяла порция скандални разкрития за живота в кралското семейство в мемоари и документален филм на Netflix.
 
Някои експерти смятат, че Чарлз III е решил да даде титли на внуците си, за да не развали най-важния ден от живота му – коронацията на 6 май. Този празник трябва да се превърне в символ на единството на нацията. Следователно не може да се говори за никаква раздяла в семейството.
 
В допълнение, „раздаването“ на титли от британския монарх може леко да намали вниманието към изявленията на херцога и херцогинята на Съсекс. Също така се предполага, че с акта си Чарлз III иска да докаже, че безусловно спазва кралските закони и може да се разчита на него.
 
Според колумниста Ричард Фицуилямс Чарлз III е дал титлите на Арчи и Лилибет, защото те автоматично им принадлежат.
 

Кой лъже в историята: Кортни Кокс, принц Хари и едни вълшебни гъби

След като останаха без резиденция: Принц Хари и Меган Маркъл може да откажат поканата за коронацията на Чарлз III

Счупен нос и то няколко пъти: Принц Хари продължава да разказва за миналото си

„Крал Чарлз очевидно е бил прав, като е решил, че Арчи и Лили трябва да получат това, което автоматично им принадлежи, без значение какви трудности има в момента дворецът с техните родители“, подчерта експертът.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато се роди принц или принцеса, бебето се представя пред обществото до часове. Хари и жена му не го направиха със сина си (кръстен на комикс). Оттук са и спекулациите дали са ползвали сурогат, защото има и меко казано странни състояния на бременния корем на парцалесата; + категоричния й отказ да роди в Кралската болница. А според британския закон, ако Арчи не е роден от тялото на жената на Хари, отпада от наследствената линия. Сестра му пък даже не е родена в Англия - каква англ. принцеса е?
8
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
я!!!...И това кухненско средство,без което не можем- ТИ га НЯ ,било запретено туката?!...Ой,Баядерка,тирирам,тирирам !
7
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"Според колумниста Ричард Фицуилямс Чарлз III е дал титлите на Арчи и Лилибет, защото те автоматично им принадлежат"...?!?!...Голема "АВТОМАТИКА",нема що !
6
0
 
11
 
! Отговори
Я па я... преди 1 година
До Я па ти.. Ами аз прочетох голяма част от "пасквила". Пълна боза. И в оригиналния формат на книгата ясно пише че е писан "със съдействието" на Хари а не от него. Голяма реклама му правят тук на Запад . Няма как, Хариту е оскубал издателите здраво. Много са интересни и коментарите за "пасквила". Англичаните масово показват недоволството си от написаното . Похвалните комнентари са винаги от едно изричение и винаги водят до някакви празни профили , обикновенно, ботове от платени рекламни агенции
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случайно наминах и видях, че си ме коментирал. Не, не съм чел този пасквил и нямам намерение да си губя времето. Още повече, не го е написал сам. Дори да пише не го бива. Ако не беше кралска особа, щеше да е некадърен метач на селски улици, а и на такъв прилича.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ко стана с книжлето на Харито? Стана ли бестселър? Липсата на интерес към този пасквил показа колко се вълнуват хората от техните титби и коронации. Тоест никак.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези като нигерийците... На всеки баща му бил крал... На селото, отдето е излязъл. Нали някак трябва да омаят блондинките да им пуснат с радост да ги запло дят с че рно семме. Познавам една ирландка с получерна дъщеря. Бащата е в нигерия с жена си и сините си синове без да плаща издръжка за дъщерята. А дъщерята и тя повтаря историята как баща й бил крал... Кимюрджийски крал киро. Само в столицата им са десетки милиони. И най-бедните живеят върху вода, защото няма място на клона вече
2
6
 
5
 
! Отговори
Джийвс преди 1 година
Чистокръвни аристократи принц и принцеса със синя кръв.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой се интересува от английския ром?