Кели Кларксън разкри как децата понасят развода

Ето как се чувстват
21 мар 2023 00:30, Ивета Иванова
5
Кели Кларксън разкри как децата понасят развода
Снимка: БГНЕС

 Кели Кларксън разкри как са реагирали децата ѝ на развода ѝ с Брандън Блексток.

Певицата и продуцентът сключиха брак през 2013 г., но през май 2020 г. стана ясно, че се разделят.
Те имат дъщеря Ривър на 8 г. и син Ремингтън на 6 г.
Децата са били натъжени в последните години и изпълнителката казва, че това я убива, но тя иска те да бъдат искрени с нея.
"Буквално питам децата си всяка вечер, когато се гушкаме: "Щастливи ли сте? И ако не сте, кое може да ви направи щастливи?"", обяснява звездата в "The Angie Martinez IRL Podcast".
Кларксън споделя, че в последните 2 години децата често отвръщали: "Знаеш ли, просто съм наистина тъжен/тъжна. Иска ми се мама и татко да бяха в една и съща къща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
До предния преди 1 година
Втори номер, мъж обикновено не си тръгва, когато му е конфортно в семейството. А точно този, за които говориш, дето не се били "наживяли", са толкова малък процент, че дори статистическата грешка не може ги обхване.И второ: подозирам, че коментара ти идва от жена, по това колко е жлъчен. Помисли си дали в миналото всички предишни не са били тип "лошо момче". Ако по някаква случайност (каква ли) са, то значи, че главната женска роля я привличат точно тоя типаж. Което е твой проблем...
2
0
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Нещо да кажеш за умниците на средна възраст, решили, че не са си доергенували? Зарязват семействата си с деца тийнейджъри, чудо правят, за да се измъкнат с минимална издръжка, връщат се в дома на родителите си и започват да се държат като 20-годишни. Временно ги използват малки хитруши, отчаяни застаряващи моми се опитват да ги впримчат в брак, а застаряващото бате се прави на плейбой. Накрая се пенсионира сам и беден, изоставен от всички и намразен от децата си, които само чакат да го наследят.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пък мойта, след като ми надипли рогата, вика 'Какво общо имат децата'!? Големи бели птици.