Ева Лонгория и Натали Портман във вдъхновяващ филм за женския футбол

Той разказва за отбора Angel City
29 мар 2023 22:45, Дарена Найденова
10
Ева Лонгория и Натали Портман във вдъхновяващ филм за женския футбол
Getty

Женският футбол започва да привлича все повече публика както по стадионите, така и пред телевизора. Докато преди този спорт се смяташе само и единствено за мъжка игра, сега дамите също намират своето място на зеления терен, като тази година с нетърпение се очаква деветото световно първенство. Клубните отбори също имат с какво да се похвалят, като част от тях раждат звезди, които вдъхновяват все повече млади момичета да се влюбят в най-красивата игра.

Сега от HBO също се включиха в инициативата за насърчаване на любовта към женския футбол, снимайки документален филм за вдъхновяващата история на отбора Angel City от Лос Анджелис. Миналата година той дебютира в професионалната футболна лига на Америка, а една от звездите му е Кристен Прес. Преди няколко дни беше пуснат и първият трейлър на филма, който повдига завесата на отбора, основан и изцяло притежаван от жени.
 
Тук обаче не говорим за обикновени жени, а за някои от най-известните имена в шоубизнеса. Натали Портман, Ева Лонгория, Джесика Частейн и Дженифър Гарнър обединяват сили, за да създадат отбор, който не се спира пред нищо, за да постигне мечтата си и да стане шампион.

Виктория Бекъм и Ева Лонгория – две красиви и не чак толкова отчаяни съпруги

 

Ева Лонгория сподели как е преодоляла ревността си от минали връзки

 

След раждане и на 47: Ева Лонгория се похвали със стегнат корем

Натали Портман е част и от продуцентския екип на филма, партнирайки си с носителите на „Оскар“ Елизабет Васархели и Джими Чин. Режисьорът на поредицата е Арлийн Нелсън, която има дълга история с HBO, работейки по проекти като Naked Stated и Gutsy.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Днес с кеф ще си гледам мачовете от Женската шампионска лига. С годините все повече ми допада женския футбол, освен че мацките са топ има и някаква препратка към аматьорските мачове, която адски ми харесва- здрава битка в центъра, единоборства, момичетата са железни и веднага стават със спраскани глави, не може и дума да става за симулациите на мъжете. За красотата какво да говорим - Алекс Морган, Кристен Прес, Алиша Леман, Мелани Лойполц- жени, които нямат нищо общо с парцалеесите ала "Ергенът"
5
0
 
0
 
! Отговори
сатанистка ау преди 1 година
ционистката секта е сатанинска култ към змията секс с деца,кръвосмешение,извратеност,перверзии ром и ромка ги представляват цион деца на гърция
4
0
 
1
 
! Отговори
Откачалка преди 1 година
На женския футбол единствено обичам да гледам отборите как се радват след вкаран гол - започват да се хвърлят върху голмайсторката а аз си представям че съм най отдолу и всички жени се хвърлят върху мен.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Женски футбол, жени във формула 1..... На този свят има някоя тотална гр0зна мъжемразка, която е с високи позиции и не става нищо от нея , та все по-упорито натискат за участие на жени във всичко.
2
0
 
6
 
! Отговори
Бай Гроздю преди 1 година
Това е точно нацията, която няма представа от европейския футбол, но сега било станало известно. Впрочем ние имахме международни срещи на националния стадион по времето, което сега се нарича тоталитаризъм.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О не ... женски футбол! Вие чухте ли, че като имаше Ковид, са псунали хора на стадиона, да гледат световното по женски футбол? Никой не се е заразил, защото е имало 17 души в публиакта.