Леона Луис ходила на терапия след раждането

Ето какво разкри тя
31 май 2023 23:10, Ивета Иванова
10
Леона Луис ходила на терапия след раждането
Снимка: БГНЕС

Леона Луис призна, че е трябвало да ходи на консултации при психотерапевт. Това се случило, след като певицата стана майка за първи път.

Тя била много притеснена и не можела да спи.
 
38-годишната изпълнителка дари съпруга си Денис Джауч с дъщеря Кармел Алегра през август 2022 г.
 
"Беше много, много трудно. Наистина бях много разтревожена дали тя яде достатъчно, дали тя е добре. Бях толкова изцедена, толкова изморена и после имах тези тревожни мисли, които ме държаха будна, така че никога нямах възможност да си почина. Когато тя дремваше, аз я наблюдавах, вместо да наваксам със спането. И липсата на сън направи нещата още по-лоши. Бях толкова болна през цялата бременност, едвам ставах от леглото. Това продължи буквално, докато тя се роди, така че вече ми беше дошло много, и физически, и емоционално. Говорих с психотерапевт, което беше от голяма помощ за мен", обясни тя пред списание "Fabulous".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
До до Таня - децата са важни, колкото са важни и родителите им. С това отношение като вашето създаваме неблагодарници и готованци, дето са най-важните. В живота има също толкова важни неща като наука, култура, ако щете и религии и пр. Затова мисля, че нито Таня, нито вие сте правите.
4
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
И раждането, и отглеждането са стрес и натоварване, което се омаловажава и от мъжете, и от жените дори. Всеки е чувал - баба ти е родила на нивата десет, без да отчита животът на бабите и времето в което е живяла. Затова в нашата култура, имам предвид света, все още жената е второстепенна в съзнанието на доста хора, за които едва ли не жените са някакви хрантутници, живеещи на гърба на мъжете, които измислили всичко. А кой ги е отглеждал през това време, важни са всички, но късно го проумяваме.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ТаняЩо за идиотщина, децата са единствения смисъл в този изпълнен с изпитания живот, въпрос на време и на организиране на ежедневните дейности е, за да свикне човек с появата на дете. Нищо друго не носи такава радост, както усмивката на дете. С такива послания, после да не се чудим защо света е тръгнал към затриване
2
1
 
2
 
! Отговори
Муахаха преди 10 месеца
аз и бях терапевта - много доволна остана!
1
2
 
3
 
! Отговори
Лигав префърцул преди 10 месеца
Моята баба като е родила общо 16 деца едно време какво да каже?! 9 са умрели като бебета, останали са 7!