Ново обвинение за сексуално насилие срещу Бил Козби

То идва от бивше "зайче" на "Плейбой"
7
Ново обвинение за сексуално насилие срещу Бил Козби
Снимка: БГНЕС/EPA

Бил Козби отново е обвинен в сексуално насилие, съобщи “Giant freakin robot”. Тези последни обвинения, подадени от бившето зайче на „Плейбой“ Виктория Валентино, може би са първите от многото, тъй като щатът Калифорния наскоро премахна давността за подаване на граждански иск за сексуално насилие.

В изявлението си Валентино твърди, че Бил Козби се е възползвал от нейната уязвимост, когато тя е скърбяла за смъртта на сина си през 1969 г., и именно по това време е била дрогирана и сексуално насилвана.

Валентино заявява, че е преживяла ухажване и сексуални предложения от страна на Бил Козби малко след като единственият ѝ син се удавя. В жалбата от девет страници подробно се описват предполагаемите усилия на Козби да упои Валентино и нейния приятел, докато вечерят в стекхаус на Сънсет Стрип, преди да ги върне в жилището си, за да извърши предполагаемото нападение. Именно по време на нападението Валентино се опомнила и осъзнала какво се случва с нея и приятеля ѝ, след което се опитала да осуети ухажванията му и да избяга на безопасно място.

Въпреки че някои адвокати предполагат, че премахването на давността за сексуални престъпления е противоконституционно, това преразглеждане на закона най-накрая дава на жертвите на сексуални насилия в миналото глас, който те може би са чувствали, че нямат преди. Говорителят на Бил Козби изрази разочарование от факта, че 85-годишният комик може да няма живи свидетели, които да му помогнат в защитата.

Понастоящем Бил Козби също е изправен пред обвинения в щата Ню Йорк за подобни обвинения, които датират от времето на участието му в "Шоуто на Козби", след като пет жени съдиха „NBCUniversal“ за премълчаване на известни негови неправомерни действия в миналото, докато шоуто е било в процес на производство. Някои от тези искове датират от 80-те и 90-те години на миналия век и всички те съдържат сходни твърдения, че Козби се е възползвал от младите жени, с които е работило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Бил Козби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Бил Козоеби преди 10 месеца
Ех тези кози със склерози! Набора отдавна умря те му дърпат дъртата вожа .!.
5
0
 
5
 
! Отговори
Имам чувството, че преди 10 месеца
като се спомине пак ще има повдигнати обвинения от някви дърти ***, дето искат някви пари за спокойна пенсия.
4
0
 
9
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 10 месеца
Чакалите усетиха миризмата на ***...
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудя се кога ли ще обвинят някого за сексуално насилие станало преди 100 години. Наследниците му ще плащат обезщетението. Новата американска реалност. Засега този убавец Козби е рекордьор - това уж е станало "само" преди 54г.. Той сигурно вече не знае как се казва, пък за нещо такова.. В случая е ясно че ще бъде думата на единия срещу думите на другия. Просто узакониха нова форма за рекет върху богати хора /мъже/.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ех тия бишШи зайчета.
1
0
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 10 месеца
Не разбрах - приятелят на зайчето също ли е бил сексуално насилен ?!