IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

5 рецепти за тиквеник за Бъдни вечер


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

7
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
че за какво пък тези чаени бисквити ?
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Само че преди да се смеси със захарта тиквата предварително се запържва.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
И моята баба правеше много вкусен *** със ЗАПЪРЖЕНА тиква. От сурова тиква боли стомах.Да ви е вкусно!
отговор Сигнализирай
4
Бен Ган
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
За рецептата:1. Вземете един Бойко2....
отговор Сигнализирай
3
Душко Добродушков
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 4
Баба ми приготвяше много вкусен ***, но с домашна тиква. Отглеждаше определен сорт тиква на двора, а не на нивата, за да не и ги оберат съседите и за да ги остави да узреят добре. Казваше че да ядеш тиква е много полезно, правеше чорба от тиква, печена тиква, и тиква с кори за баница, дори крем-супа от тиква. Но аз тиква не ям, яденето на тиква не е градско занимание.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Защо не е с пудра захар?
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
Казва се кори от баница. Госпожата от БНТ в кулинарното предаване каза така.
отговор Сигнализирай
Новини