IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Повечето от готвачите ни са „за“ въвеждането на системата НАССР

Близо 100 процента от запитаните посочват, че имат нужда от повече информация за системата НАССР

Повечето от готвачите ни са „за“ въвеждането на системата НАССР

Има шанс нормите за безопасност на храните по системата за управление НАССР /Анализ на опасност и контрол на критичните точки/ да бъдат въведени в българските ресторанти съгласно изискванията на ЕС в законовия срок до 31 декември 2006 г.

Това заявяват 60 на сто от участниците в първото по рода си проучване сред 74 главни готвачи на водещи ресторанти в България. Резултатите от проучването бяха представени на пресконференция на Националния пресклуб на БТА.

Анкетата е осъществена от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ и от консултантската фирма "Пиеро" АД.

Според 38 процента от шеф-готвачите въвеждането на стандартите не може да бъде изпълнено в срока.

Близо 100 процента от запитаните посочват, че имат нужда от повече информация за системата НАССР.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.
Новини
Политика
Водещи
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата