Е па кво тайно има на лютиница бе-пекани млени червени пиперки,доматена салца,олио,сол,захар,чер пипер и кимино-айде сега сичко в тавата и на кротък огин бъркате дорде свет ви са завий и под бъркалката почне дъното на тавата кат пътека да са види,айде после в бурканите и капачка отгоре,айде поварете неколко минути да излезе въздухът навънка и готово бе,а пък кой иска патлажан си тури,кой кромид и морков,кой нафта ако ще сий негова работа бе,то секи си стопанин на езикат и си знай кво му са куси
отговорСигнализирай
6
циника преди 10 години
49
Вие сте луди, бе! Загубихте си лятото да мелите, варите, затваряте буркани:).Е.ати хората!
отговорСигнализирай
Брадчед,каква рецепта търсиш за лютеница? В статията много добре е упоменато "Майката му е във работата!!!.Зависи от дозата на лютеницата. За направата и са необходими 2дена упорит труд.
отговорСигнализирай
2
Анонимен преди 10 години
131
колко казана с лютеница със кайдисал с машинката за мелене на месо , малиййййй. що бой са изяли децата за таз лютеница едно време , малийййй
отговорСигнализирай
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години