IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Химици с мисия: Тайната на идеалните палачинки


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

7
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Винаги съм се възхищавал на учените. Откритията направени от тях в 99,9 % са от особенно значение за човешката раса. Особенно от учените на нашето време. ( Абсолютни нехранимайковци харчещи пари за безподобни глупости.)Едно време е имало учени и откриватели и хора изобретяващи уникални неща. Сегашните разчитат на стари непоказвани досега открития. Сигурно има и истински учени,но те не се афишират така. Открил лимона в палачинкит.... Да те .... у учения ПОР
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Майка ми ги прави винаги с мая и после се мажат с масло! Стават страхотни. От содата имат доста неприятен вкус. Но може да се сложи малко швепс /фанта портокал, вместо сода и пак стават страхотни.
отговор Сигнализирай
5
Ангел
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
До там я докарахме че химиците да ни хранят.Толкова много Е-та ,овкусители и консерванти ,всевъзможни химикали ни тровят ежедневно. Хранително вкусовата промишленост се превърна в Химическа такава!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
50:50 прясно юляко:вода, стайна температура. Щипка сол + щипка сода за хляб в брашното и две чаени лъжички олио. Една нощ е хладилника. Толкоз.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
"Те разкриха и най-голямата възможна грешка при правенето на палачинки - по-дълго разбиване на тестото, защото това ще го направи жилаво и на буци."Следващото велико откритие на химиците ще е, че палачинките прегарят ако ги оставиш по-дълго на загрят тиган.
отговор Сигнализирай
2
До Man
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Поне са уцелили правилната снимка.
отговор Сигнализирай
1
Men
преди 7 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Само дето американските палачинки няма нищо общо с нашите...
отговор Сигнализирай
Новини