Слави плаща 1000 лева на жълтата преса, загуби дело

Слави Трифонов загуби поредното си дело срещу вестник “Шоу” и е осъден да плати 1000 лева
10 дек 2007 18:32,
84
Слави плаща 1000 лева на жълтата преса, загуби дело
Трифонов загуби поредното си дело срещу вестник “Шоу”. Снимка: Булфото

Слави Трифонов загуби поредното си дело срещу вестник “Шоу” и е осъден да плати 1000 лева.

БГНЕС отбелязва, че адвокатите на Трифонов „нямаше как да не се съгласят" с решението на съда „след тригодишно упорство.“

Според агенцията Станислав Тодоров Трифонов отказал да бъде направена независима експертиза за наличие на наркотични вещества в организма му в лицензирана европейска лаборатория в Лозана и Лондон.

Съдът счете, че искането за прекратяване на наказателното производство поради изтекла абсолютна погасителна давност е основателно и следва да бъде уважено.

Съгласно описаното в тъжбата и уточненията към нея в процесна публикация се твърди, че са нанесени обиди и клевети на тъжителя Трифонов.

Въпросната публикация е от 02.10.2004 година и в нея се твърди, че Трифонов е вземал наркотици.

За престъплението, за което е образувано настоящето наказателно производство- по чл.148 ал.2 от НК, законът предвижда наказание глоба от 5 000 лева до 15 000 лева и обществено порицание.

Съгласно чл. 88 ал . 3 от НПК, когато съдебното производство се прекрати, гражданският иск не се разглежда, но може да се предяви пред граждански съд.

Основателно е искането на защитника на подсъдимите за присъждане на съдебни разноски, тъй като на основание чл. 190 ал.1 пр.2 от НПК- когато наказателното производство е образувано по тъжба на пострадалия (каквото е настоящето производство), разноските се възлагат на частния тъжител.

По делото са налице доказателства , че подсъдимият Георги Илиев е заплатил на защитника на петимата подсъдими сумата от 1 000 лева, които представляват направени от него съдебни разноски.

Предвид на горното тъжителят Трифонов следва да бъде осъден да заплати на подсъдимия Илиев сумата от 1 000 лева, отбелязва БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
anti4alga-2 преди 16 години
*** келепира от такава глоба: Слави ще плати на жълтите и те ше земът да станат кафяви.АКo съдята беше накарал Славито да се oгъзи-целят Български Нарoд щеше да види че Славито няма в *** засадена Мари-***-яна. Некoй забравен неумит мъжки йогурт мoжеше oбаче да изте4е и Народа да ахне какво един 4алгаджйиски *** може да заработи като мандрата на с Бистрица. Но нарoдът така милее за плужека, 4е гo е страх да му шибне една в кoрема, да си нагъзи Славко каквo си му е ред и да му келoтъто изуат 4е да грейне таа дупка каде Азисс oт малък с кафеви бoички рисува а Кузoв пoдoстен пентел бoцка ли ли бoцка...ли бoцка...ли бoцка...ли бoцка...
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
славитo якo друса oт времетo на куку-бoклукo.тoгава си измисли 4е ще прoтестира срещу криминалнистта като си oбръсне главата. криминалнoстта си расте и нестарее, а славитo друса ли друса, скубейки кoсмаци зада няма стрък4е за анализ.славито да бъде изправен пред детектора на лъжата и да отговори кoга е спрял да бие майка си в задния двoр на селската им къща.
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
къде ми е коментара,бе?
61
0
 
0
 
! Отговори
nani преди 16 години
Вестник,,Шоу"е голяма помия.Писаха такива лъжи за мои близки,че се чудя откъде им дойде на ума.А колкото до Слави - животът си е негов,макар че не вярвам да се друса.Въпреки всичко,което се пише за него,Слави си е Слави - някои хора и срещу него да вървят пак не могат да го стигнат.Точно затова толкова го плюят.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Abe toq nahuinik o6te li vodi 6ou?
59
0
 
0
 
! Отговори
ormim преди 16 години
51 с дитирамба за Трифонов ,показваш колко си наивен!Нима си мислиш,че уж случайно Доан е поканен в шоуто му,където пак случайно последния се изпуска за обръчите от фирми!Тези психологически похвати са от векове,жалко е,че още има шарани ,които кълват на гола кука.Анализирай последствията и ще видиш кому е изгодно!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не си позволявай да сравняваш тъпия Слави с Левски и Ботев, защото те не са го правили за пари, като Трифонов. Мога да ви кажа, че и според мен той се друса. А "национализма" му е една заблуда, за да трупа парички.
57
0
 
0
 
! Отговори
Светльо преди 16 години
Трифонов,да умирга в кофата,мамицата му ***.
56
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
bravo!!!!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
nay4i se da pichech
54
0
 
0
 
! Отговори
Цветанов-София преди 16 години
Всеки успял българин е трън в очите на останалите!! Какво ви пречи Слави Трифонов даже и да е '''друсан'',''поръчков шоумен'',''дълъг'',и не знам още какъв....!!Подло и грозно е това драги сънародници!!Помнете съдбата на Левски,Ботев и още хиляди незнайни Българи!!!Гледам ,че повечето от вас са ''почитатели ''и спонсори на така наречената ''жълта преса''!!Ами почитайте си ги,спонсорирайте си ги ,ако някога някой ви напсува,или обиди за нещо се радвайте и пляскайте!Мазохизъм в БГ-вариант!*** народ-слаба държава!
53
0
 
0
 
! Отговори
куркумата преди 16 години
Славчо друса като прасе
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Шоуто му е порнография и цинизъм.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ха ха ти под вола теле ли търсиш... Слави се е бъзикал толкова много с Доган ,че няма на къде повече- още повече че за първи път при Слави, Доган призна за обръча от фирми около партиите.. След което почнаха от шоуто да се бъзикат с тоя обръч а от там всички телевизии се запалиха и това се превърна в нарицателно за ДПС... Нима не е бъзикал царя постоянно а? А Първанов -Гоце и т.н шегички.. Борисов - кво да го споменавам той винаги беше гвоздея в програмата заедно с Костов и Петър Стоянов.. А Волен да не говорим колко го е бъзикал... Така ,че спрете да лъжете а по добре гледайте.. Ще кажа само ,че Слави беше ПЪРВИЯ БЪЛГАРИН ,който направи шествие за медиците и огласи случая в България. След неговото предаване преди 7 години в тогава Хъшове по 7-дни, всички разбрахме ,че Костов е признал вината им и е отказал подкрепата на България за нашите медици... А ,че Костов ни лъга ,че Сърбия няма да бъде бомбандирана от територията на България.. Обаче Слави показа от Американските разведки ,че именно Костов и Стоянов са дали тайно коридор на НАТО и Сърбия е ударена от наша територия.. и показа как Петър Стоянов и Костов са взели по 5 милиона долара за това.. Дори са се скарали защото Стоянов е искал повече от Костов защото бил знаел ,че това щяло да му бъде последния мандат ако тове се разчуело .. И то се чу при Слави и наистина беше последен мандат на Петър СТоянов...
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Съгласен съм теб.Но също бих допълнил че Слави е поръчков актьор.Подиграва се на Църквата с т.нар. отец Нафарфорий....чудя се какво ли би станало ако си направи шега с някой ходжа....не искам и да си мисля...да не говорим че досега не съм и чул да се подиграва с АХмед Доган....ами как иначе нали ще му спрат предаването на тоя поръчков дългуч.....
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слави - Дългата друсалка
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кой беше Слави Трифонов?
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не ме интересува тоя дългия , но много ме дразни когато изпълнява някви селски поръчки.
46
0
 
0
 
! Отговори
дрогба преди 16 години
Славчо се друса като магаре, това си личи от поведението му.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
a be ostavete 4oveka, stiga s yazi zloba,Slavi si e golim pi4.