Маратон за мастурбация

Копенхаген е домакин на поредния маратон за мастурбацията; събитието има за цел да разчупи сексуалните табута и предразсъдъци
10 яну 2008 14:20,
73
Маратон за мастурбация
Мастурбацията не е срамно занимание. Освен това е безопасна. Снимка: Dnes.bg
След Сан Франциско и Лондон, Копенхаген ще стане домакин на поредния маратон за мастурбацията Masturbate-a-Thon 2008, съобщава АФП.

Събитието има за цел да разчупи сексуалните табута и предразсъдъци.

„Моята цел е да събера мъже и жени отвсякъде, за да говорим за мастурбацията, която продължава да е табу дори в едно свободомислещо общество, каквото е нашето и да участват в този маратон, който дава удоволствие, отпускане и разкриване на собстевната сексуалност“, заяви организаторката Пия Струк Мадсен.

Според нея „мастурбацията е позитивна, сигурна и е еротична алтернатива“. Според сексоложката тази проява ще помогне на жените и мъжете да подобрят своите оргазми и да преоткрият сексуалното удоволствие.

Тя посочи, че ежедневно кабинетът й се посещава от хора, които имат сексуални проблеми.

Маратонът ще се проведе на 31 май в Копенхаген на все още неуточнено място. Участниците ще бъдат събрани в три помещения: „едно за жените, едно за мъжете и едно общо, където ще могат да дискутират свободно и да се отдадат на удоволствието от мастурбацията“, заяви тя.

„Ще има и други изненади и пикантни подробности, по които все още работя“, довери Пия Мадсен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
#6, вече сме се представили достатъчно добре в европа, не е нужно да се излагаме повече ..
12
0
 
2
 
! Отговори
lp преди 16 години
Към техника 2:Измийте банана добре. Очистете го внимателно като се стремите да не разкъсвате максимално обелката му, така, че да се получи нещо като полукошничка. Вътрешността може да изядете, но запазете кожата на банана, която ви е нужна за мастурбацията. Леко я затоплете - с въздух, водичка, пара, за да стане до температурата на тялото. След това наденете кожата върху ерегиралия член и мастурбирайте немного бързо.Към техника 3С банан-2Избери банан по размер и форма съответстващи най-много на твоя ***. Цепни първоначално банана малко отгоре, колкото отвор, нужен за да влезе твоя ерегирал *** вътре. Обвий банана с тиксо плътно, но не пристягай, за да бъде по-широк вътре. След това цепни отгоре леко плода, извади вътрешността с лъжичка или нож, така, че да се запази плода. После вдъхни няколко пъти вътре в така образувалият се бананов мастурбатор, за да се затопли. Надени го на члена и започни мастурбация. Смазката е натурална, усещането и аромата са класни, особено ако добре е подбран размерът. За любителите на спермата се запазва отличния витаминен коктейл. Приятно и полезноПП Приятен кеф !!!
11
0
 
2
 
! Отговори
The Right Source преди 16 години
ем от гледна точка на тестото номер 7 сигурно е голям фен на American Pie :-D
10
0
 
2
 
! Отговори
r преди 16 години
не съм пробвал при мастурбиране,но при секс жена ми е масажирала простата :-))))... и няма такова свършване,многооо яко!
9
0
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
страшни техники! мъж да се задоволява с банан!!! Освен ако е гей може, ама другите! Техника - тесто, щях да падна от смях!!!!
8
0
 
2
 
! Отговори
r преди 16 години
много яки кометари!!! :-))))много се смях.евала на 1 и 2 :-))))7,тия методи направо ме разбиха,само като си ги представя.:-)))) плувна шапка и увиване на тесто хахахахахабравооооо!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
lp преди 16 години
Онанизмът (мастурбацията, самозадоволяването) са често предпочитани методи за снемане на сексуалното напрежение и осъществяване на някои от сексуалните помисли и мечти, които в реалното трудно могат да бъдат сбъднати поради една или друга причина. Напоследък все повече, се говори, за положителните страни на мастурбирането, например - освобождава нервното пренапрежение, предпазва от рак на простатната жлеза и какви ли не още благини за мъжкото тяло.Като цяло, всеки мъж практикува 1-2 варианта на мастурбирането, но ако се отдаде на фантазия и разкрепостеност, то може да превърне онанирането в още по-интересна игра, чрез някои от видовете мастурбация, които ще представя по-долу:1Чрез слой с вода.2.С банан3.С банан две4.Силна струя5.Плувна шапка6.Като увиване на тесто7.Уреттрален онанизъм8.Анална мастурбация9.Ефекта на въобръжаемия парнтьор.
6
0
 
3
 
! Отговори
чики преди 16 години
да направим национален отбор, който да ни представи в Дания, в БГ има много чикиджии, така че сигурно ще вземем едно от призовите места:)))
5
0
 
2
 
! Отговори
срамежливка преди 16 години
..шъ свинявате мноу кво е тува мастурбасия?
4
0
 
3
 
! Отговори
oooo преди 16 години
iskam i azzzz da se zapi6a:)
3
0
 
3
 
! Отговори
BenSherman преди 16 години
Къде става записването за МАРАТОНА да докарам отбор :)
2
0
 
2
 
! Отговори
bors-bors преди 16 години
За това си стой тука в България миличка, пък ако късмет имаш ще не намериш да видиш кви мъже е имало в Анагория ;)Аиде и да слушаш и внимавай да не протриеш пържолата :)))
1
1
 
2
 
! Отговори
кака върбица преди 16 години
писна ми от търкане и сецане, бре! нема ли кой да ме пенетрира, *** мушне в пещеричката, а не да ме мастурбира, ех и в Дания не останаха мъже ей.....