Как една обикновена жена се снима гола и изглежда страхотно?

Ново шоу за британци и американци
12 яну 2008 13:09,
114
Как една обикновена жена се снима гола и изглежда страхотно?
Героините в предаването са жени на различна възраст. Снимка: channel4

В началото на новата година американски и британски телевизионни компании обещаха излъчването на доста сензационно риалити шоу.

Новото шоу „Как да изглеждаш добре без дрехи“ вече спечели огромна аудитория в Австралия и Нова Зеландия.

През 2008 е време да покори сърцата и на зрителите в САЩ и Великобритания.

В „Как да изглеждаш добре без дрехи“ обикновени жени са обучавани пред камерите как да пленят мъжкото око, като се снимат както облечени, така и голи.

Героините в предаването са жени на различна възраст и с „най-разнообразни“ форми на тялото.

Предаването ще дава съвети на дамите и коя е най-подходящата козметика за тях.

Сред участниците в първото (за 2008 година) издание на шоуто са 46-годишна британка, 29-годишна майка на две деца (която е „малко“ пълничка), 48-годишна дама, както и обикновено момиче на 25-години.

Гримьори и професионални стилисти ще се постараят да помогнат на участничките да направят революция във външния си вид и да се снимат голи без притеснения.

„Как да изглеждаш добре без дрехи“ е продукция на компанията Lifetime Television's.

Създателите на необичайната програма твърдят, че не винаги са необходими тежки диети и пластични операции за една жена, за да стане привлекателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
6
 
! Отговори
sas преди 16 години
Ани,след всичко,което написа и през ум не може да ни мине,че баща ти ще клати някоя като тази на снимката.Значи теб клати!!!!!:)))))
33
1
 
2
 
! Отговори
sas преди 16 години
Ха,пръдльо !!!!!:))))Бегай да застреляш майка си,да не се мъчи!!!!!!
32
1
 
1
 
! Отговори
Aни преди 16 години
*** *** само това ли успя да измисли зачатъка на извратения ти мозък бе ***, ти си поредното доказателство, че при някои хора *** и главата са взаимозаменяеми.
31
0
 
2
 
! Отговори
Jena преди 16 години
Лесно е да обиждате жената на снимката, лесно е да пишете разни дивотии в нета - много добре си изглежда жената!!!А става дума за ОБИКНОВЕНИ ЖЕНИ, а не изкуствени произведения на пластичната хирургия, които кати ги боднеш силикон ще потече, за визията на които се грижи още един куп народ.А вие, дето много знаете, я се снимайте голи да видим каква супервизия имате!
30
1
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накура преди 16 години
sas, от предния ти пост лъха едно пълно безразличие към големите гърди, късите поли и жените като цяло, както и неприкрито (и твърде необосновано) възхищение от мъжките интелектуални способности. А изразът ти "мъжете не СА създадени от плоска кост" вместо "мъжете не СМЕ създадени от плоска кост" загатва за проблеми със секуалната идентификация ;)Съжалявам ако съм докоснал у теб струната на латентния (или може би не латентен) хомосекс. Сега разбирам, че всъщност си падаш по жени като тази на снимката. В такъв случай правилният термин за състоянието ти е "геронтофилия". И да внимаваш, че както предупреждава МНЗ: "непредпазливата геронтофилия може да доведе до некрофилия" :)))))
29
0
 
1
 
! Отговори
ramonna преди 16 години
TAZI JENA E SYPER A I PALNI4KITE JENI SA ZA PIPANE A KLIO6TAVITE SA ZA IZHRANNVANE.....TAKA 4E PRECENETE SAMI ....DALI DA PIPA6 MEKI4KO ILI DA SE TARKALQ6 PO KOKALI
28
1
 
1
 
! Отговори
sas преди 16 години
Ани,от това,което пишеш стана ясно,че баща ти *** теб,а не ***.
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
I shto puk triabva tochno goli da se snimat...kompleksarska istoria...
26
1
 
0
 
! Отговори
Aни преди 16 години
Много правилно разсъждаваш, на тях им липсва психологическата нагласа ,че трябва да се хранят здравословно за да изглеждат добре и да са здрави, и явно се чувстват напълно удовлетворени от факта , че някой ги харесва и така ,и могат да си продължат в същия дух без да полагат някакви усилия да се променят наистина и като искат да си направят голи снимки, да го направят без да има нужда след това някой да се съсипе, докато им обработи снимката с фотошоп. SAS, самия факт, че без да ме познаваш се опитваш да ме квалифицираш каква съм и на какво разчитам за да съблазня мъж, ми говори , че господ по погрешка ти е оставил плоските кости и ти е взел част от главния мозък, ако ти не можеш да съблазниш готина мадама с големи цици и къса рокличка ,моля не си го изкарвай на мен, не съм ти виновна.
25
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Абе папагал,къде на тази снимка видя широки рамене, мускулести ръце и крака, космати гърди... и голям пакет ?????
24
0
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накура преди 16 години
Ако жена ми изглежда така преди да е навършила 60, няма да мисля за развод. Направо ще я застрелям да не се мъчи. И последните и думи ще бъдат благодарност, че съм и направил това добро :)))))
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
става въпрос за жени след четиредесетте.а тази АНИ дето е 28г.си мисли че като мине 40г. и роди 1,2 деца ще изглежда така добре като жената на снимката да ми се обади.
22
0
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накура преди 16 години
става ясно, че имаш по-голям шанс той да ти обърне внимание, ако имаш широки рамене, мускулести ръце и крака, космати гърди... и голям пакет :))))) Нали знаеш, от 10 мъже 9 предпочитат жени с големи цици, а десетият - останалите 9 мъже.
21
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Ани,ти си доказателство ,че жената е направена от ребото на Адам.А плоските кости мозък нямат....:))Ака разчиташ един мъж да ти обърне внимание заради циците или заради секси рокличката много си я закъсала,мила.Не забравяй,че мъжете не са създадени от плоска кост.:)))))
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тая мацка е супер! Запомнете я как изглежда за да си спомните след години вашите съпруги дали се доближават малко поне до нейната фигура.
19
0
 
0
 
! Отговори
vampire преди 16 години
плъзват в крехкото ми съзнание, ква е тая *** на снимката ве !!!*** животните мазни!
18
0
 
0
 
! Отговори
niki09 преди 16 години
a i jenata si e gotina ,,Kakvo trqbva da e tapiciran skelet li :)
17
0
 
0
 
! Отговори
niki09 преди 16 години
Vsichko e shoy ,,stavav vqpros za pari a pri gola jena ima alditoriq ,,ima pari ,,a i te ne se sablichat na sila taka che
16
0
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накура преди 16 години
sas, става въпрос за това, че ако подложат на липосукция всички американци с наднормено тегло и преработят получената мазнина в био-горива, САЩ ще си решат енергийния проблем за 5 години напред :)Става въпрос за това, че масово се промива съзнанието на хората с реклами на храни и напитки, наблъскани със синтетични хормони, изкуствени подсладители, генно модифицирани гадости, антибиотици и токсични пестициди и инсектициди. А после реалити шоута като това се опитват да убедят хората, че те и затлъстели изглеждат добре, не трябва да се притесняват от тлъстините си и не е нужно да правят нищо, за да поддържат тялото си здраво и във форма. Вместо това могат да скрият увисналата сланина с ръце, да си направят няколко добре изглеждащи снимки и да хапнат още един BigMac по този повод.
15
0
 
1
 
! Отговори
Aни преди 16 години
Може би разбирам повече отколкото си мислиш, умножи 14 по 2 и ще получиш моите години, само че разликата в мненията ни идва от това ,че аз съм жена ,което означава че не ми потичат лигите при вида на гола жена, и съответно кръвта от мозъка ми не слиза в някои други части от тялото, което ми позволява да имам малко по-трезва преценка за стойноста на тази фотография:))