Любов в метрото взриви интернет

Влюбени китайци, които се целуват в метрото, били записани от камери, а клипът качен в Мрежата
22 яну 2008 10:24,
33
Любов в метрото взриви интернет
Съгрешилите китайци. Снимка: youtube

Влюбени китайци смятат да дадат под съд компанията Shanghai Metro Operation Co Ltd., както и видеооператор на метрото в страната, след като запис, на който младите хора се прегръщали и се целували страстно, попадна в интернет, съобщава Ройтерс, позовавайки се на китайските медии. 

Триминутният видеозапис е направен през септември 2007 година и няколко дни след това е качен в Youtube и в китайските сайтове за обмен на видео съдържание.

По информация на вестник China Daily, за два дни видеозаписът е гледан повече от 15 хиляди пъти.

Целуващите се влюбени, запечатани на видео, са особено накърнени от грубите коментари на действията им, направени от човека, който е снимал. Това е видеооператорът на службата по безопасност на метрото.

Младежите са наели адвокати, за да отстояват в съда интересите си, както и „интересите на всички пасажери на метрото в Шанхай“.

Представители на компанията Shanghai Metro Operation Co Ltd. заявиха, че разследват случая и занапред „жестоко ще наказват“ служителите на метрото, които използват не по предназначение видеоматериалите на службата за безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
moni преди 16 години
свиквайте, с толкова много камери навсякъде това ще е ежедневие.
11
1
 
3
 
! Отговори
гос"ин за 1 ден преди 16 години
здравей.виждам,че си наранена,но това не означава да махнеш с ръка на всички,обзети от едно велико усещане за близост и топлина.Дали ще го наричаме любов или с нещо друго,то това чувство е движило света,дори и войни са ставали за него...Моля те,остави хората да си имат някои хубави илюзии в този сив свят..
10
1
 
3
 
! Отговори
hm преди 16 години
ne mislite li,4e ne sa6testvuva lubov?a prosto se poiaviava po niakoi izmamnik po vednuj v jivota ni,koito ei taka my se e priiskalo sex adgaba,i e re6il 4e to4no nas tryabva da iz4uka,a nie se vlubvame v nego,i si mislim,4e e vluben v nas,a toi ne e.na nego my minava lubovta kum nas,a na nas ne moje da ne mine,za6toto nie sme 4estni i imame 4uvstva,ZA RAZLIKATA OT GADNOTO *** KOETO SAMO SE VUZPOLZVA OT NAS./
9
1
 
3
 
! Отговори
mili4kite преди 16 години
kolko sa mili4ki,otstrani,hubavo e i sled 30 godini pak da gi zasnemat taka,v sa6tata poza,i vse o6te tolkova strastni.az bih se radvala lubovta da e ve4na ,no za sajalenie izob6to ne e taka :((
8
1
 
3
 
! Отговори
Big brother преди 16 години
Решаваш да се поцелуваш в метрото и половината свят те вижда?Big brother is watching you
7
1
 
3
 
! Отговори
vviinchen преди 16 години
basi tapia klip te samo sa celuvat kade go vidiaxte toia sex be
6
1
 
3
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Много тъпо, чак пък да го качат в интернет, ще кажеш че кой знае какво правят, не мисля, че това трябва да се отразява като някаква новина.
5
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Дори не догледах клипчето до край-голяма скука.Но ако някой беше снимал така и мен щях да съм бясна...
4
1
 
3
 
! Отговори
Андрей преди 16 години
Пиши първо на български, аз не разбрах какво е написал...някой разбра ли...
3
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Тея китайци лудват като американците... Безумни дела... Ми що са се цАлували, а?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен алкохолик преди 16 години
Не така бре Анонимко! Като се прави забележка за граматика, правопис и пунктуация, нека да е написана на кирилица, пък и по желание можеш да започнеш изречението с главна буква, а за десерт може и да не оставяш интервал между последната буква и препинателния знак! Сбъркали са хората една буква - ще се оправят, а за теб не знам, бая буквички трябва да оправиш.
1
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
kItajskite, a ne kOtajskite!