Наши блондинки луднаха по розови компютри

Нова мания завладя нежната половина от жителите на Търговище
13 мар 2008 12:04,
44
Наши блондинки луднаха по розови компютри
Снимка: БГНЕС

Нова мания завладя нежната половина от жителите на Търговище. Дамите луднаха по т.нар. Eee PC (Ий Пи Си). Eee PC означава “Easy to Learn, Easy to Work, Easy to Play” (Лесно за научаване, лесно за работа, лесно за игра).

Реално една от основните идеи зад създаването над този продукт е изключително лесната употреба. Eee PC е направен така, че да може да се използва дори от първолаци.

Общо взето Еее PC представлява умалена версия на лап топ. Поради малките си размери и компактен дизайн компютърът е удобен за пренасяне и използване.

Момиче сподели, че го предпочита първо заради това, че е с малък размер и може да се побере дори в дамска чанта.

Дамите казват, че си купуват Eee PC и за развлечения: слушане на музика, гледане на филми, водене на записки, сърфиране в интернет по всяко време и на всяко място, предлагащо точка за достъп.

Блондинките обаче търсят розови Еее PC. Магазин за компютърна техника в Търговище задоволява и този каприз, благодарение на цветовата гама, пусната в средата на миналия месец от производителите ASUS (Асус).

Те вече правят заявки и за розови калъфчета за компютърчетата си. Освен малките размери, удобствата при употреба и множеството функции, дамите остават приятно изненадани и от цената на продукта.

„Цената му е колкото на един мобилен телефон, а има десет пъти повече функции” – сподели дама по време на покупката си. „Това малко чудо е революционен продукт, който е уникален по рода си” – споделиха специалисти по компютърна техника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
bambi преди 16 години
Ruso gladno nemaaaaaaa
2
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Дзвер ама блондинка бе...С тия черни корени дето са избили си е типична блондинка :))))))))))))))))))))))))))))
1
0
 
0
 
! Отговори
tig преди 16 години
малиии къв дзвер...