Медсестрите искат с пациент

Хиляди британски медицински сестри не виждат нищо лошо от „романа“ с пациент, въпреки че това им е строго забранено
17 мар 2008 09:40,
29
Медсестрите искат с пациент

Хиляди британски медицински сестри не виждат нищо лошо от „романа“ с пациент, въпреки че това им е строго забранено, показват данните от социологическо проучване, цитирано от ИТАР-ТАСС.

Нещо повече сестрите заявяват, че не биха се отказали от интимни отношения, даже ако ги заплашва уволнение.

Изследването, публикувано в списание „Нърсинг Таймс“, сочи, че всяка десета британска медицинска сестра смята за напълно нормален „романа“ с пациент, а всяка шеста е заявила, че знае за поне един подобен случай.

Резултатите от проучването, в което са взели участие 3600 медицински сестри, предизвикват сериозна загриженост сред ръководството на Британския колеж за среден медицински персонал.

Генералният секретар на колежа Питър Картър бе категоричен, че подобни интимни отношения няма да се толерират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Внимавайте много и мъжете, и жените! Така е флирт, погледи, хормони и ако човек започне такава връзка има риск да попадне на всякакви... Аз съм млада, с малко дете и симпатичен мъж, имах неблагоразумието да имам връзка с мъж от офиса. Един ден се скарахме / за нещо от офиса / и той толкова се разгневи, че ме заплаши да каже на мъжа ми. Дълго време нито можах да ям, нито да спя! Е, кажете ми как може за една глупост така да се разсърди човек, с който си имал емоционална връзка, че да иска да ти навреди толкова жестоко и не дай боже да развали семейството ти! Това си е психически тормоз и изнудване, и на такова нещо е способен много зъл и подъл човек или психопат! ВНИМАВАЙТЕ! И НЕ РИСКУВАЙТЕ!
7
0
 
0
 
! Отговори
Niksun преди 16 години
Това си е дискриминация на работното място спрямо мъжете . Да кажем съберете се с колежка ( и двамата сте необвързани , иначе не ми е вариант на мен ) и си се обичате няколко месеца , но после маняка се запознава с друго момиче , което му допада доста повече и решава да прекрати отношенията с колежката . Какво прави тя тогава ? Отива и вика опа сексуален тормоз ми прави тоя и човека без работа ... Това го правят само кучките де , но се случва . Пък как ще докажеш , че тя е искала да правите нещо ? Тя скача като побъркана после тоя на сила ме накара ... Много сте гадни вие жените :DПък за мед. сестри съм сугласен :) Защо не :P
6
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 16 години
Аз работя в голям офис и по цял ден се разминаваме с усмивка мъже и жени. Имайте предвид ,че служителите са на възраст между 25 и 35 години. Тоест възраст, която предразполага. Освен това жените са гримирани като за бал а мъжете се изтупваме с яки костюми и всеки гелосан в някоя посока. Почти всички са женени, имат и деца но в службата винаги се усеща едно по особенно настроение. Особенно лятото хормоните направо извират но. Но нищо не се случва почвам да си мисля ,че колежките имат голяма нужда от флирт ,че и нещо по-така но пък никой от мъжете няма смелост да направи крачка. Всеки се притеснява ,за семейството си, за работата си . Не се знае ако намигне по-предизвикателно дали колаежка не би подала оплакване. С две думи на всичките ни се е.е ,ама всички си траем от страх.
5
0
 
0
 
! Отговори
НАДАРЕН-25СМ преди 16 години
ИСКАМ ДА СЪМ ПАЦИЕНТ!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Между другато ето ви още един странен феномен.. Жените на работното място в България желаят да флиртуват с колеги!! А колегите им от другия пол пък се плашели да флиртуват с колежките се ,за да не ги осъдят за сексуален тормоз.. И в крайна сметка заключението на статистиците е ,че жените във офиса искат колегите им да ги свалят , но колегите им не го правят от страх ,че ще бъдат унижени с отказ или съд. В крайна сметка жените призовават за по-голяма смелост у мъжете но мъжете се страхували още повече от неочаквано възмездие или отмъщение. Казуса се оказа буквално нерешим. Ако има жени във форума да дават идеи какво мислят по този въпрос, дали и някой от тях е свидетел на такива отношения и как може да се промени това?
3
0
 
0
 
! Отговори
цоко преди 16 години
Екстра!Браво на нея!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Виждала съм в бг болница мед. сестра с полупрозрачна престилка, бяла, а отдолу дантелен сутиен и прашки все едно, че е гола, особено ако е и по - младичка! Е, пациентите да не са от желязо...
1
0
 
0
 
! Отговори
зарибен преди 16 години
Хем си на работа,гледаш си ги и кой ти легне на сърце-опа!Лошо няма!