Време е за истината: Жените искат секс от раз. Особено сдуханите

30% от дамите в САЩ са готови да правят секс още на първата среща
24 мар 2008 19:56, Петя Славова
49
Време е за истината: Жените искат секс от раз. Особено сдуханите
Снимка: tibinews

Секс още на първата среща! Това, по принцип, е мечта на всеки мъж, но наскоро се разбра, че жените също фантазират за подобна авантюра.

Според проучване, публикувано в престижното списание "Сексуални изследвания и социална политика", 30 % от дамите в САЩ са готови да правят секс още на първата среща.

Автор на проучването е философът доктор Пейдж Педжет, съобщава Online Dating Magazine.

Либерализирането на женските нагласи се дължи на факта, че до първата си среща дамите вече знаят достатъчно за своите партньори, тъй като са провели телефонни разговори, разменили са мнения в чата или по мейлите и така интересът им към човека, с когото ще се срещнат за първи път, се увеличава.

А с това нараства и възможността да възникне интимна близост.

Оказва се, че жените са много любопитни и искат да проверят дали мъжът, с когото имат среща, съответства на предварителните им очаквания.

Точните данни от изследването сочат, че 30 % от жените са съгласни на секс още на първа среща, 77 % от тях не използват никакви предпазни средства, а 75% изобщо не желаят да обсъждат въпросите за СПИН или други заболявания, които се предават по полов път.

Изследователите са използвали данните на различни сайтове за запознанства. Зададени са въпроси на 740 жени, 568 от които са се срещали със своите "виртуални гаджета" в реалния живот.

Междувременно британският вестник The Telegraph съобщи, че в Австралия е направено още едно сензационно изследване с жени. Там учените установили, че депресираните дами правят много повече секс, отколкото тези, които се определят като щастливи.

Според психолога Сабур Алън от Университета Монаш, жените, страдащи от лека или умерена депресия, правят доста по-редовен секс, независимо от това дали имат или нямат постоянен партньор.

В направената анкета са взели участие 100 жени.

Според изследването, "по-нещастните" жени нямат предразсъдъци, свързани с половия живот. А и опитът им в сексуалната сфера е много по-голям. Това също е съвсем естествено, тъй като при тях случайните връзки са много повече.

Както разказва Сабур Алън, изпадналите в депресия хора чувстват, че техните отношения са станали по-уязвими и се безпокоят, че партньорите им няма да ги оценят. Затова сексът им помага да усещат близост и да се чувстват в безопасност.

В изследването пише още, че австралийските двойки правят секс обикновено от един до три пъти в седмицата.

В същото време изследователите са уверени, че сексуалните контакти могат да станат ефективно средство за предпазване от депресията.

Dnes.bg припомня, че резултататите от социологическо проучване, проведено отново в Австралия миналата година, доказаха, че всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща.

Според Sexuality Research and Social Policy една трета от запитаните жени твърдят, че са склонни на секс от първата среща с мъж, с който са се запознали в интернет.Освен това- 27% нямат задръжки и от орален секс с новото гадже.

Проведено в Холандия проучване също дава аналогични резултати- всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Според вестниците в Амстердам бързият преход към интимна близост става доста популярен в страната и стратегията „секс от първата среща“ представлява доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

Но това не е всичко...

Мнозинството от холандките нямат ни най-малко притеснение да се пекат топлес /без горнище на банския/.

Всяка трета от 2000 запитани жени дори твърди, че й доставя удоволствие да се разхожда полугола и няма нищо против мъжките погледи.

Само 17% от жените в Холандия твърдят, че не им е приятно да се разхождат топлес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 16 години
Абсолютно вярно, напълно съм съгласен със статията! Преди време бях записан в сайт за запознанства и наистина много се учудих колко лесно се навиват на секс от първата среща жените, с които си пишех. Честно казано, дори ме досрамя от самия мен, защото се възползвах няколко пъти, но пък от страна на жените нямаше никакви задръжки и те всички бяха наясно, че това е временно само за удоволствие и без обвързване, никакви притеснения от тяхна страна и никакво желание за развитие на връзката. Те дори се отнасяха с насмешка към желанието ми да имаме нещо повече - пълноценно приятелство и връзка. Аз нито съм хубав нито съм богат, средна хубост и малка заплата, но това никак, ама никак не притесняваше дамите, с които се запознах в интернет. Те явно искаха само секс и веднага, имаха много високо самочувствие и някои от тези жени бяха доста по-красиви от онези, които гледаме на кориците на списанията. Всичко това ме обърква, признавам!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
mnogo tap komentar na kompleksiran sigorno sofiski ne6tasten individ v komentara ne se govori za sofia koiato ti si misli6 4E sveta se varti okolo nea a sa celia sviata tova 4e parite sa v prostite i v mo6enicite moje da go razpravia6 samo na babati i da ia obejdava6 kolko si umen i kadaren no nikoi nete oceniava
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
a be 6to nema prou4vane za bratskia ruski natrod
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ami ne go 4etiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
24
0
 
0
 
! Отговори
какви хора сте бе преди 16 години
Как може да пишете за такива глупости. Писна ми от този сайт ЧЕСТНО
23
0
 
0
 
! Отговори
Prosto otkrovena преди 16 години
Ne znam kak e pri mujete,no ako naistina haresvam 4oveka i iskam seriozna vruzka s nego ne bih prespala iskala da prespim na purvata sre6ta.Moje bi ako e nqkoi ligljo,de da znam...vsichko e vuzmojno na toq svqt!
22
0
 
0
 
! Отговори
gali преди 16 години
tova za sex ot parvata sre6ta e malko prebarzano za6toto jenata si ostava ...apak maja si e pi4 sled tova i xodi da go razkazva na svi4ki pak v deistvitelnost nqkoi maje ni6to ne mogat da napraqvqt ot pretesneniq xaxaxax da ne govorim 4e v dne6to vreme to4no zaradi tozi razvrat moje6 da se pobarka6 ot plovi bolesti i nai razli4ni mikrobi zatova moq savet SLAGAITE PREZERVATIV i istiskoto udovolsvie ot seksa 6te izpitate s 4ovek koito poznavate dobre i naistina obi4ate drugoto e jivotinska istoriq,ama razli4ni xora razli4ni ideali!
21
0
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накура преди 16 години
"Според проучване, публикувано в престижното списание "Сексуални изследвания и социална политика", 30 % от дамите в САЩ са готови да правят секс още на първата среща."Дали пък това няма връзка с факта, че около 30% от американските жени са с наднормено тегло повече от 20 кг и никой нормален мъж няма да легне с тях не на първа, ами и на 101-ва среща? :)))))
20
0
 
0
 
! Отговори
Галин Калчев - Релеф преди 16 години
Не си позволявай да обиждаш днес.бг, най-добрия новинарски сайт в този тъй жалък свят! Иначе ще си имаш работа с мен, Галин Калчев, Мускулестата Ера, Машината Бог от Добрич!
19
0
 
0
 
! Отговори
Mитака преди 16 години
топлес /една типично българска дума/ нещастниците сте, честно.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нали подрастващите гледат тези пред тях, такъв им е примера и понеже им допада те повтарят. След като всеки мъж с възможности /финансови/ демонстрира мъжествеността си с все по млади любовници, какво се очаква да правят тези след него. Парите отидоха в хора без много умствени възможности и съответно демонстрират величие по този начин - коли, жени, къщи. Света изпростява и оглупява. Чичковци на по 50-60 години се юрнали по 20-30 годишни, които са по-малки от собствените им деца и това го смятат за гордо и велико и си въобразяват, че се подмладяват хахаха. Като ги погледне човек от страни са си точно като баща и дъщеря. Грозна картинка. Девойчета от село попаднали в голямия град са най честите жертви на дъртите мъже. Тя с комплексите на *** е готова в първата минута на секс, а той с комплекса на застаряващ се прави на *** само и само да се самодоказва. Трагедия. Секса е много хубаво нещо, но не голия секс, а низ от поведение и емоции, той не е за ***.
17
0
 
0
 
! Отговори
елица преди 16 години
да ви имам заглавието!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе хора за какъв упадък говорите? Защо сексът още се възприема като нещо мръсно, лошо и пошло? На всички ви харесва, значи ли това че сте неморални, ужасни хора?
15
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
скоро се запознах с две хубави дами и ми предложиха да правим веднага секс - съгласих се . Абе почнахме да правим секс .. час , два , три ....накрая ми омръзна .. - ядосах се и накрая им хвърлих и на двете по едно люто .... - чак тогава си тръгнаха ...сега вече не идват за секс , ами за последното..... - говорят ,че секса от раз им станал безинтересен ..... женска му работа......
14
0
 
0
 
! Отговори
nyakoya преди 16 години
samo nomer 7 tuk e normalen chovek. drugite ste povecheto balkanski komplexari (muzhkiyat rod e nesluchaen)... oh, dali shte dozhiveya miga, v koito shte se opravite.. sigurno ne
13
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 16 години
Разбира се,че ще искат секс от първия път.Няма да чакат да остареят я.Има ли по-хубаво от това да хубаво едно гадже, преди да ти е омръзнало от дългите и оттегчителни празнословия и аз съм за страстно ч от първия път.Така една девойка с която се запознах в нета, още първия път я ощастливих седем пъти за една вечер.......
12
0
 
0
 
! Отговори
Един любител на жени преди 16 години
Защо нищо не пише за лесбийките? Че то след толкова проучвания и анкети,мъжете вече жадуваме да станем ***, а жените-лесбийки. Или както казваше Питигрили : " Колкото повече опознавам жените, толкова повече започвам да разбирам ! "
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tova ne e ne6to novo ima jeni nimfomanki na tozi svqt
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе и ти си жена, какво се оправдаваш сега?!
9
0
 
0
 
! Отговори
Alexandra преди 16 години
Napylno sym syglasna s tebe . Ako ne partniorat si , to pone triabva da uvazavat sebe si .