Време е за истината: Жените искат секс от раз. Особено сдуханите

30% от дамите в САЩ са готови да правят секс още на първата среща
24 мар 2008 19:56, Петя Славова
49
Време е за истината: Жените искат секс от раз. Особено сдуханите
Снимка: tibinews

Секс още на първата среща! Това, по принцип, е мечта на всеки мъж, но наскоро се разбра, че жените също фантазират за подобна авантюра.

Според проучване, публикувано в престижното списание "Сексуални изследвания и социална политика", 30 % от дамите в САЩ са готови да правят секс още на първата среща.

Автор на проучването е философът доктор Пейдж Педжет, съобщава Online Dating Magazine.

Либерализирането на женските нагласи се дължи на факта, че до първата си среща дамите вече знаят достатъчно за своите партньори, тъй като са провели телефонни разговори, разменили са мнения в чата или по мейлите и така интересът им към човека, с когото ще се срещнат за първи път, се увеличава.

А с това нараства и възможността да възникне интимна близост.

Оказва се, че жените са много любопитни и искат да проверят дали мъжът, с когото имат среща, съответства на предварителните им очаквания.

Точните данни от изследването сочат, че 30 % от жените са съгласни на секс още на първа среща, 77 % от тях не използват никакви предпазни средства, а 75% изобщо не желаят да обсъждат въпросите за СПИН или други заболявания, които се предават по полов път.

Изследователите са използвали данните на различни сайтове за запознанства. Зададени са въпроси на 740 жени, 568 от които са се срещали със своите "виртуални гаджета" в реалния живот.

Междувременно британският вестник The Telegraph съобщи, че в Австралия е направено още едно сензационно изследване с жени. Там учените установили, че депресираните дами правят много повече секс, отколкото тези, които се определят като щастливи.

Според психолога Сабур Алън от Университета Монаш, жените, страдащи от лека или умерена депресия, правят доста по-редовен секс, независимо от това дали имат или нямат постоянен партньор.

В направената анкета са взели участие 100 жени.

Според изследването, "по-нещастните" жени нямат предразсъдъци, свързани с половия живот. А и опитът им в сексуалната сфера е много по-голям. Това също е съвсем естествено, тъй като при тях случайните връзки са много повече.

Както разказва Сабур Алън, изпадналите в депресия хора чувстват, че техните отношения са станали по-уязвими и се безпокоят, че партньорите им няма да ги оценят. Затова сексът им помага да усещат близост и да се чувстват в безопасност.

В изследването пише още, че австралийските двойки правят секс обикновено от един до три пъти в седмицата.

В същото време изследователите са уверени, че сексуалните контакти могат да станат ефективно средство за предпазване от депресията.

Dnes.bg припомня, че резултататите от социологическо проучване, проведено отново в Австралия миналата година, доказаха, че всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща.

Според Sexuality Research and Social Policy една трета от запитаните жени твърдят, че са склонни на секс от първата среща с мъж, с който са се запознали в интернет.Освен това- 27% нямат задръжки и от орален секс с новото гадже.

Проведено в Холандия проучване също дава аналогични резултати- всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Според вестниците в Амстердам бързият преход към интимна близост става доста популярен в страната и стратегията „секс от първата среща“ представлява доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

Но това не е всичко...

Мнозинството от холандките нямат ни най-малко притеснение да се пекат топлес /без горнище на банския/.

Всяка трета от 2000 запитани жени дори твърди, че й доставя удоволствие да се разхожда полугола и няма нищо против мъжките погледи.

Само 17% от жените в Холандия твърдят, че не им е приятно да се разхождат топлес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тотален упадък
7
0
 
0
 
! Отговори
Zmee преди 16 години
2,3,4 - вие сте селяни, в добрия смисъл на думата. Ако едно 17-19 годишно момиче иска секс на първата среща, не може да се говори за сериозно отношение, понеже то не е нормално на тази възраст. Какво уважение, каква безнравственост, какъв упадък... ВИНАГИ е било така и така ще бъде.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тази статия не допринася с нищо към безопасния секс,а,тъкмо обратното - провокира жените да бъдат по-безскрупулни в сексуалните си желания и фантазии.Което,донякъде,за нас мъжете,си е направо за радост!...:)
5
0
 
0
 
! Отговори
fabolous преди 16 години
Jenite i te ne znaqt kakvo iskat.Vinagi si izmislqt neshto i nakraq nie izlizame krivite i perverznicite.Izvinqvam se za latinicata,na tozi komp ot rabota nqmam bulgarian phonetic.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
От последното изречение става ясно че всъщност само 20-ина % от жените са в състояние да уважават и ценят партньора си и стават за сериозна връзка. Останалото са комплексирани ***. Т.е. с малки изключения клишетата са вярни.
3
0
 
0
 
! Отговори
бззз преди 16 години
Хем искате,хем пискате!?!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
леле, докъде я докарахме, повече безнравственост и упадък няма накъде...
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
дамите в САЩ