В Бразилия падна НЛО

Предметът e с диаметър около метър
25 мар 2008 11:06,
29
В Бразилия падна НЛО
Снимка: РИА Новости

Във ферма в централния бразилски щат Гойас падна неидентифициран летящ обект, съобщиха местните медии, позовавайки се на свидетелства на очевидци.

Предметът със сферична форма с диаметър около един метър се приземи в полето, на 150 метра от жилищен дом и привлякъл вниманието на много любопитни.

Пръв забелязал тайнствената сфера фермерът Себастиан Маркес. Той казал на пристигналите на местопроизшествието пожарникари, че след падането, предметът се е деформирал от удара в земята и горял, съобщава РИА Новости.

Според Националния Институт по космически изследвания на Бразилия (INPE), може да става въпрос за парче от от така наречения „космически боклук“ - относително голям детайл от изкуствен спътник на Земята.

Мястото на падане на все още непроучения обект беше изследвано от специалисти от Центъра по санитарен контрол на щата. Те препоръчаха на местните жители да не се доближават до НЛО-то и да не го докосват с ръце, докато експертите от Националната комисия по атомна енергия не го изследват за наличие на радиация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това е гигантски *** ,бе!
7
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Да питат американците - те знаят. Няма никакви извънземни.
6
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
ти къде прочете за извънземни ?Става въпрос за неидентифициран летящ обект май.И като че ли липсват изречения от статията.По-добре да изчакаме развитието на новината след месец-два или когато се присетят от днес.бг...
5
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Аааа ... откога части от електропреносната мрежа се считат за извънземни ?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Еми предмет с радиус 1 метър би изгорял в атмосверата.. Според мен трябва министъра на транспорта да си подаде оставката.. Как така ще кацат извънземни в Бразилия ,направо целия кабинет да подава оставака.. Как може такова нещо посред бял ден..
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не виждате ли че това са добре намотани медни проводници приготвени за износ зад граница и предаване в КРЕМИКОВЦИ :D.........................ina4e tva e nekav ujas... ; )
2
0
 
0
 
! Отговори
една бургазлийка преди 16 години
идват , идват ...............урааааааааааааааааааааелате ме вземете, доброволно тръгвам , подлагайте ме на всякакви експерименти , само ме измъкнете от тук .................СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това е кратуната на наш министър бре!