Бременен мъж. Факт

Раждането се очаква за началото на юли, Томас чака момиченце
26 мар 2008 16:23,
88
Бременен мъж. Факт
Снимка: kptv.com

"Съпругата ми Нанси и аз сме напълно нормална, щастлива млада двойка. В живота ни няма нищо необичайно. Поне така беше, докато не решихме да си родим дете", разказва младият Томас Бийти от Орегон пред известното списание Advocate.

Макар че звучи невероятно, историята може лесно да бъде обяснена.

Томас е роден като жена. При промяната на пола си той си премахнал гърдите, но решил да остави яйчниците си и матката.

Благодарение на хормони развива повечето от мъжките полови характеристики. С инжекции с тестостерон натрупва телесна маса, получава окосмяване, гласът му загрубява.

Въпреки това тялото на Томас могло да прекара една бременност. Решението за частична операция се оказало полезно по-късно, когато поради заболяване била извадена матката на неговата съпруга, а Томас просто предложил своята. Заченал, от анонимен донор.

„Американските закони не изискват полът да се променя изцяло. Аз съм по закон мъж и законно съм женен за Нанси. За разлика от еднополовите бракове, ние имаме всички права на една хетеросексуална брачна двойка. Няма законови пречки да й родя дете“, обяснява Томас.

Той настоява, че желанието за дете не е нито мъжко, нито женско, а просто човешко. Мнозина не са съгласни с него и новината за „първия бременен мъж“ вече е главна тема в интернет форумите.

Позицияте на останалите обаче не са разколебали Томас и Нанси в желанието им да си имат дете. Бременността засега протича нормално, Томас носи момиченце в утробата си. Раждането се очаква за началото на юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
Тая история я видях прединяколко дни и изпитах особено умиление. Наистина. Важното е да има любов, да няма догми, религия и глупости. В края на краищата имаме хромозомен пол (момиченца и момченца), след няколко години живот- вече и хормонален пол, а имаме и социален пол, който е променлив. На детето ще му кажат- ние сме *** и татко ти, обичаме те, имаш генетична връзка с единия (може и да не му кажат...)Надявам се детето да израсте с по-гъвкаво мислене в сравнение с форумните моралисти.
6
0
 
0
 
! Отговори
Vesela преди 16 години
кофти...сега како спре хормоните и ще му се развали фигурата....може и стрии да му се получат...мъка ми е...
5
0
 
0
 
! Отговори
ime преди 16 години
А какво ще му кажат на детето след време като почне да разбира: мама е тати, тати е донор, а мама в хола е... лелка в холаИзвратена работа
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Таз година пръч - догодина люлка
3
0
 
0
 
! Отговори
Stefan преди 16 години
Ох, повръща ми се от такива извращения.
2
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
...но опитите в Анадола продължават...
1
0
 
0
 
! Отговори
baj Hasan преди 16 години
Bravoooooo uspqha ,a v Anadola o6te se ma4at da zaplodqt nqkoj ,ama ne stava - Da e...a zagubenite amerikanci ,savsem poludqha ,da e....a ***