За пролетта, любовта онлайн и още нещо...

Как да последваме желанията си?
2 апр 2008 08:45,
За пролетта, любовта онлайн и още нещо...
Снимка: БГНЕС

Понякога, като тази година, пролетта не идва лесно – напук на календара и първите цъфнали дървета, зимата решава да напомни за себе си с рехав сняг, пронизващ вятър и сковаващи температури. Какво правим в подобни случаи: Потъваме в депресия? Въздишаме и чакаме търпеливо, загърнати в зимния си шал? Активни сме и сами търсим решението (букет жълти нарциси на бюрото, например)?

Абсолютният лидер в сегмента – порталът за виртуални срещи Aha.bg, може да го потвърди – регистрираните в него са близо 470 000, а всеки ден среща в сайта си правят над 270 000 потребители.

Макар и да не замества реалната комуникация, онлайн романтиката е често предпочитана алтернатива за крайно ангажираните хора, за тийнейджърите и за търсещите разнообразие. А когато става дума за Aha.bg, общуването е със собствен стил и изпълнено с предизвикателства: съпроводено е с дневна и временна класация за най-атрактивните участници, с опция за публикуване на коментари към виртуалната визитка на всеки потребител, с възможност за динамизиране на разговорите със закачливи емотикони. Последните могат да изтръгнат усмивка и от най-големите скептици, въвличайки ги в забавна игра: част от анимираните картинки са скрити зад тайни кодове, които Aha-потребителите трябва сами да отгатнат и да разпространят помежду си.*

И ако пролетта традиционно се свързва с пробуждане на сетивата, със свежо настроение и склонност да изваждаме на показ своята емоционалност, то това важи с голяма сила и за най-споделяната общност в интернет. Aha.bg привлича все повече хора, пролетно ентусиазирани да последват желанията си.

* Първият „таен“ код е (baby). Вижте какво се крие зад него!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание