Порно поп фолк певица отново на показ

(18); Къде е разликата между порното и поп фолка.
3 апр 2008 17:23,
106
Порно поп фолк певица отново на показ
Галена в поп фолк порно вихъра. До нея колан ще развърти Борис Дали. О, времена, о, нрави. Снимки: клуб Дай Дай

Предупреждение: Снимката в статията не е препоръчителна за лица под 18 години. Dnes.bg спестява цензурата (вижте в слайдшоуто) не в търсене на евтина сензация, а за да илюстрира възможно най-реално въпросната обществена проява. 

Вижте още от нецензурираното "шоу"

В момента в София се провежда порно изложение с известни в бранша актриси. Звездите от филмите за възрастни обаче веднага ще се преквалифицират в детски учителки, ако видят изпълнение на живо на нашите поп фолк певици.

Вестта за такова покъртително изпълнение дойде в редакцията под формата прессъобщение на популярен чалга клуб в Студентски град, наричащ се "Дай дай" (знаменателно).

Замесените се оказват трима – истинска тройка. Казахме ви – асоциацията с порното не е случайно.

Главни героини в това сексуално откровение са Галена и Преслава. Първата се прослави със секс видео в което прави френска любов на гаджето си докато е във ваната. Без коментар.

Преслава пък доскоро беше известна като поп фолк гърлото с най-дълбоко деколте. Но го намали, защото гръдта й беше много обемна. Такива ми ти работи.

Третият в тройката е Борис Дали, известен с песента си с многозначителното заглавие „Пиян“. Между другото, същият е общински съветник от БСП в Бобов дол.

Тройка за чудо и приказ.

Та в прессъобщението уведомяват как Галена е демонстрирала „сексапил в стил Джанет Джексън“. Може би от клуба имат предвид, че от друсането на кючеци гръдта на певицата е изскочила от роклята и станала достояние на присъстващите в клуба.

Но това не е всичко. След лъсналата анатомия на Галена, тя изпяла, не -  „интерпретирала“, своя песен в изпълнението „Не тръгвайте със селяни” (оригиналът за съжаление не ни е известен). Може би трябва да разбираме, че младите момичета не трябва да тръгват със селяни, за да не ги снимат как демонстрират секс техники във вана.

Но Галена изпяла/интерпретирала и песен посветена на секс филма с нея „Нищо общо с онова момиче във ваната изобщо“.

От клуба още ни уведомяват, че „Галена и Борис Дали си размениха заешки ушички, които според Галена бяха рога“.

Ти да видиш.

Към двамата се присъединила и Преслава, която заявила „Аз съм секс-учителка, защото вие двамата сте много палави!, обясни строгия си тоалет и очила Преслава.“

Сценката продължила с:

„Хайде на купона, Борис ще си сваля панталона (общинският съветник, бел. ред.)”, пя Галена, и двете с Преслава свалиха колана на певеца. След това се чу: „Има ли във ваната гола певица?”

На следващия концерт предлагаме да сложат една вана и Галена да развърти инструмента на Борис Дали, докато Преслава го налага с колана, като строга педагожка. Ако ще е, да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
6
 
! Отговори
* преди 16 години
Долу да се чете "Аман от ку*ви!"
48
0
 
1
 
! Отговори
от пловдив преди 16 години
само ще кажа "Аман от !" Добре, че в България все още има свестни жени (и мъже) а не само и мутроиди.
47
1
 
0
 
! Отговори
Nina преди 16 години
Ей това се казва парад на простотията!!!!
46
2
 
1
 
! Отговори
Вася преди 16 години
Е само това оставаше - Борис Дали общински съветник, майко мила! Е, забележете от коя партийка...А за чалгата кво да говоря, пълна простотия! Жалко, че последните години се превърна в модел на подражание и живот за последните поколения. Да се надяваме, че скоро ще залезе цялата тази помия, но всичко зависи от родителите: каква музика учат децата си да слушат от малки. Е то спор няма, че и много родители друсат гюбеци, кво да кажа - безнадеждни случаи!А за чалгаджийките няма кво друго да кажа освен всеизвестната на всички истина, че повечето от тях (както повечето български манекенки) са си елитни компаньонки/ /стрийптизьорки... Няма кво друго да кажа, няма такава простотия просто... :-)
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Незнам дали има картоф с интелекта на човек, но определено има човек с интелекта на картоф :D
44
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 16 години
Трябва да поздравя редакторите за тази статийка. Много ми хареса....само кадето не казват нищо ново но пък има хора които още не саго проумели,че поп-фолка ни си е от доста време само едно порно. Песни без абсолютно никакъв смисъл в текста и само разголени момичета които се показват. Време е СЕМ да забрани тези телевизии :) (ех каде този късмет).
43
0
 
1
 
! Отговори
djasta prasta преди 16 години
мистър костелов, статия Ви беше мн забавна. :) two thumbs up
42
1
 
1
 
! Отговори
Slavi_ преди 16 години
ми 6те кайа 4е има както и хубави песни така има и пълнба помия в "4алгата"
41
0
 
1
 
! Отговори
18-godi6na преди 16 години
i kakvo me vulnyva,4e ne razbrah samo.Tova seriozen sait li e ili jultyrski vestnik?Samo glyposti!Mn me interesyva Galena li e,prebivana li e...4ovek vliza da razbere kakvo e vremeto,a te go sjurprizirat s *** informaciq o6te rano,rano.
40
0
 
0
 
! Отговори
Marcus преди 16 години
Това нещо чалгата довежда днешната младеж до тотален разврат. Хубаво е когато изпълнителите показват хубави тела, но нашите чалга изпълнители отдавна са преминали границата.
39
0
 
0
 
! Отговори
pol преди 16 години
Това което се случва със тази поп фолк мания няма да доведе до нищо добро поколенията които израстват под нейните звуци...нискоинтелигентна музика която поврежда човешките ценности,срам за българската култура!
38
0
 
0
 
! Отговори
Nic преди 16 години
SAMOOO taka neka zavijdat "grajdanite" ima kakvo - neka se poka4e. Ne po 50 mi po 100 evro ste vi slagam. Zaslujavate si...
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Благодаря на господ че не съм с промит мозък и не слушам тая гавра с музиката наречена чалга !
36
0
 
1
 
! Отговори
sas преди 16 години
golqma novina dnes bg !!! to za sefte sa slu4va nqkoi folk pevica s intelekt na staino cvete da da sa razgolii nevijdano i potresava6to !!!
35
0
 
0
 
! Отговори
? преди 16 години
За достоверността на статията не мога да коментирам, защото не съм била там, за да видя, но порното в родния ни шоу бизнес си е неоспорим факт. Някои качват рейтинг с порно-билбордове (визирам Азис), други държат да се покаже липсата на бельо под роклята (Камелия), трети правят порно клип и го пускат в нета..и т.н. Кой както може.. Лошото е, че медиите постоянно ни зазливат с разни такива кадри и снимки и дъщеря ми гледа и най вероятно ще започне да подражава... хубаво е, че още е много малка и не разбира.. а като порасне?!
34
0
 
0
 
! Отговори
;] преди 16 години
manete gi tiq chalgari we 5 pari struvat *** im selska CHALGARIQ MIZERNA
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Добре,.как може сайт като dnes.bg да публикува такива пошли статий,кой го интересува с кой си ляга няква си фолк певица,ще кажете че вие не правите секс,че сте монахини и монаси КАК ЛИ ПЪК НЕ!!!! ..... а коментарите какво да ги коментирам,то аз толкова м ного съм коментирала,че имали смисъл сега да давам преценка какви са те!!!Хората търсят жълтите новини,търсят скандалното,може да е всякаква това момиче,но има глас и повечето певици говоря ФОЛК са завършили народно пеене,кой/коя поп певец(а) може да пее народна музика???? .... така че спрете с фалшивите си изказвания към човек,който дори не познавате,наистина сте жалки! но в нета всички сме велики,всички знаем,всички можем .... Влезте в реалния свят-а не в някво си кибер пространство,криещи си имената!!!1
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Az syshto beh tam i vidqh vichko, koeto pochti nqma nishtu obshto sys statiqta.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Галена си е ***! :-) Ах колко сме срамежливи в този сайт че сме и прикрили половинката на бозката.... :-)
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хубава си е снимката на Галена, радва.:) А Преслава пък кво е намалила тая мангасарка, само си е подменила силикона.