Женички изпаднаха в потрес:На дебелак му се спраскаха гащите в магазин

Оправдаха в съда дебелия италианец
20 апр 2008 15:08,
36
Женички изпаднаха в потрес:На дебелак му се спраскаха гащите в магазин
Снимка: СВ

Италианец, обвинен в неприлично поведение заради смущаваща случка в магазин, беше оневинен от съдията заради своето огромно тегло и размер, съобщи агенция АНСА.

Мъжът се намирал в супермаркет, когато панталоните му се спукали по шевовете и той останал по гол задник.

Няколко възмутени жени, които се намирали наблизо, се развикали от ужас.

Пристигнала полиция и задържала мъжа за непристойно поведение на обществено място.

Защищавайки се в съда в град Галарате в Ломбардия, той заявил, че заради своята пълнота не може да си намери бельо с подходящи размери и въпросния ден отишъл в супермаркета, за да провери дали там ще намери бельо, което да му стане.

Съдията прекратил делото, заявявайки, че мъжът не е извършил неприлично действие и не е нарушил обществения морал, съобщава АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
ops преди 16 години
"Болшинството от вас няма да приеме дебел човек дори за приятел..." Интересно...аз лично избирма приятелите си по това какви личности са, а не колко тежат...И да, сред приятелите ми има хора с наднормено тегло, но това не им пречи да бъдат стойностни хора...Интересно ми е ти как "приемаш" приятелите си, с кантарче ли се разхождаш? Запознаваш се с някой, първо го теглиш, мериш...и ако е с наднормено тегло..сори, не ставаш за приятел....
34
0
 
0
 
! Отговори
от 24 преди 16 години
Сложи си една снимка че да знам дали си заслужава да отслабна
33
0
 
0
 
! Отговори
една преди 16 години
Ей, хора, смятах, че по - интелигентни и възпитани люде използват компютри и Интернет, но като чета вашите писания се съмнявам в това и се учудвам на тона Ви! Бъдете по - сдържани, не е нужно да се обиждате!
32
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Мери си приказките *** такъв. Квалификации можеш да ми правиш само и единствено ако ме познаваш. А не мисля, че е така. Явно и простотията ти е XXL, не само псевдонима.
31
0
 
0
 
! Отговори
xxl преди 16 години
kakyw parcal si, ne e istina :-)))
30
0
 
0
 
! Отговори
xxl преди 16 години
Ti si maloumna, ako si izbirash priqtelite spored kilogramite.
29
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
В грешка си. Споменатата държава в случая няма никакво отношение колкото и да ми харесват някои управленски идеи. Не всеки може да бъде красив въпреки старанията, които полага. Но всеки може да направи малко усилие, за да се поддържа. За затлъстяването и лакомията няма никакво извинение. И в конкретния случай......... адвокатът му твърди, че : "...заради своята пълнота не може да си намери бельо с подходящи размери и въпросния ден отишъл в супермаркета, за да провери дали там ще намери бельо, което да му стане...." Така че не съм си го измислила аз. Затова и твърдя, че това не е основателна причина да го оправаят само защото е проявил желание да си потърси евентуално нещо за обличане. Престави си картинката - "с огромно тегло и размер", пък и с дрехи, които са му много тесни. Близко е било до акъла му, че може да се сцепят. Така че би трябвало да го предвиди. И още нещо.....ако скоро не си намери *** кво ще стане? Може би ще върви по гол щото няма какво да обуе? А околните ще трябва да се примирят с това щото не е "неприлично действие"? Нима няма един шивач в цялата околност, та не си ушие по поръчка? Е за мен това е отвратително нехайство и заслужава да бъде наказано. Не съм споменала дори затвор, да не говорим за набиване на кол или разчекване. Можеше поне глоба да отнесе обаче. И още нещо. Дойде ми до гуша от лицемери. Болшинството от вас няма да приеме дебел човек дори за приятел, камо ли за любовник/ца. За брак пък да не говорим. Аз поне не се крия зад високопарни двулични фрази. Смятам, че затлъстяването е немърливо отношение към собственото тяло и не съм съгласна да извинявам когото и да било за това, че е с много голямо наднормено тегло.
28
0
 
0
 
! Отговори
MrHard преди 16 години
...
27
0
 
0
 
! Отговори
MrHard преди 16 години
are naprawo da go obesqt, a? ili ne - da go raz4lenqt o6te po-dobre, a 4astite da gi nabu4at na kolowe i da gi izpekatti si baby kandidatka za nowata "4ista naciq" ot krasivi xora... Kato edni xorica predi 50 godini w edna strana w centralna evropa.
26
0
 
0
 
! Отговори
radi преди 16 години
тия европейци вече съвсем се чалнаха. Нарушаване на обществения ред е ако го беше направил нарочно и съзнателно. А то - цепнал му се панталона.Ако трябваше да съдим всеки/всяка с цепнат панталон или пола, всяка с червено петно на панталона/полата - ами случва се. Човешко е, никой не го искал...
25
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Мечтай си...те мечтите са безплатни. Надали ще си ти обаче. Съдейки по това как се засягаш явно си имаш проблеми с теглото, но за това не виждам кой друг може да ти е виновен освен ти самият. Колкото до мен - аз по дебелаци не си падам. Гади ми се от такива гледки. И вместо комплекси и злоба да вземеш да поседиш на диетка и спорт щото иначе само с мечти и тендовагинит ще си останеш. :))))))))))))))))
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ani u Dupeto ti niakoi da ti go natapani
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ани, не ни се карай така здраво де и ние сме хора :)Освен това хич не мога да си го представя, аз мъжки не зяпам... ;)
22
0
 
0
 
! Отговори
бай гандю преди 16 години
А те пищят ли,пищят!!!:)))
21
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Айде стига бе....Естествено, че ще го съдят. То да ти цъфне в супера някой гол мъж, но поне да е готин, поддържан, с плочки, да ти е кеф да го зяпаш....А то егати каръщината - да ти се огъзи някакъв огромен разплут дебелак. :))) Мъжката половина що не си представи как влиза в магазин и ги посреща някаква огромна и разплута лелка? Като ви приседне обяда от тая гледка момчета и мъже ще ви питам дали няма да я съдите. :))) Присъдата на съдията между другото не е справедлива. Като не можеш да си намериш бельо заради огромната маса, дето си натрупал то или си поръчваш да ти ушият, или отслабваш. А не да се разкарваш по гол из магазините щото няма какво да облечеш. Това не може да е оправдание. :))))))))))
20
0
 
0
 
! Отговори
Възмутена! преди 16 години
Тези "възмутени" жени не са ли виждали гол мъж? Или по - скоро са бабички, които нямат друга работа!
19
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 16 години
aide be 4ak da go sydqt ne e li malko prekaleno..to ne e bilo naro4no na razbiram za6to izob6to ga parvqt na vypros..
18
0
 
0
 
! Отговори
Asparuh преди 16 години
Otnosno reklamata na picadili deto e sus sound na glavnata stranica, ako oshte vednuj ima takava reklama sus zvuk az li4no maham tazi stranica ot favorites. mersi 4e mi iztri mnenieto :)
17
0
 
0
 
! Отговори
panicos преди 16 години
наистина случката е достойна за "crazy videos" но чак пък до съд..... това е смешно
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
:-D