Секс, плаж и глупост: Защо зрели жени избират момченца?

Жени на талази се изсипват в Кения, Гамбия... там ги чакат момченца
23 апр 2008 11:07,
101
Секс, плаж и глупост: Защо зрели жени избират момченца?
Грешка в Рая? Снимка: dailymail.co.uk

Красив млад сервитьор изпрати Сара с очи, когато тя мина през ресторанта и тя почувства колко силно заби сърцето й, когато той се наведе, за да сложи салфетка на коленете й.

„На 54 години бях отвикнала от вниманието на младите хора, особено на красиви 20-годишни", казва тя. "Очите ни се срещнаха. Казах си: Не бъди глупава, не можеш да го заинтересуваш. Но се обърках“.

Сега Сара Джарвис е на 59 години, има четири големи деца и четирима внуци. Тя е привлекателна, стройна и се облича хубаво.

Преди 15 години се е развела с мъжа си – адвокат и вече се е примирила със скучните плешиви мъже на нейната възраст, с които й се налага да се среща.

Но тогава, на почивка в Турция, тя намерила нещо по-голямо. Тя станала една от многото хиляди британски жени, ухажвани от легиони млади мъже – чужденци в Турция, Египет, Ямайка, Гамбия и Кения.

Това лято хиляди самотни жени на средна възраст ще слязат от самолета и ще срещнат атлетични тъмнокожи млади мъже, които небрежно ще минат покрай тях и ще им кажат: „Колко сте красива. Мога ли да ви помогна да намерите хотела си?“

Жанет Беливо, самата тя бивша секс-туристка и автор на книгата „Роман на пътя“, разказва пред Daily Mail, че проблемът се задълбочава и че тези жени се заблуждават, пренебрегвайки опасността, която носят такива връзки.

„Най-големият риск? Смърт“, казва още тя. За последните две години три западноевропейски жени бяха убити за пари от „момченцата“.

Някои от тези туристки така и не се връщат от отпуската си. 61-годишната Барбара Скот-Джоунс от Великобритания се е влюбила в младеж от Ямайка и започнала да строи къща там. В началото на тази година е била намерена мъртва. В убийството й бил обвинен 30-годишен работник, с когото имала връзка.

Броят на жените на възраст, които започват дългосрочни връзки през отпускарските си авантюри, расте от година на година.

Според статистиката, всеки трети международен брак завършва с развод, а наивността на жените е просто поразителна.

„Повечето от тях са от средната класа, те са умни жени, а това прави поведението им още по-необяснимо“, казва Жанет.

„Тези младежи искат парите им и това е всичко, крайната им цел е брак, за да могат да получат виза и да се доберат до Великобритания. Фактът, че жените се хващат на думи от типа „Ти си разкошна“, е просто смешен“.

53-годишната Жанет се е развела, когато е била на 30. Няколко години след това, отчаяна в опитите си да си намери мъж във Великобритания, започнала околосветско пътешествие и е имала многобройни сексуални контакти с млади мъже чужденци.

Сега е омъжена за Ламонт Харви, историк по професия, който е с 10 години по-млад от нея.

„Неприятното в проблема е това, че на разведени или овдовели жени, които са на 40, 50 или 60 години, връстниците им във Великобритания им се струват много непривлекателни. Друг е проблемът, че самите мъже предпочитат по-млади жени“.

„В страни като Гамбия и Кения, тъкмо обратното - гъмжи от свободни млади мъже, а фактът, че местните жени се омъжват за мъже, които са с 10 или повече години по-млади от тях, е обусловен от местната култура. Така че 18-20-годишните момчета там се срещат само с по-възрастни жени“.

„Освен това, там е беднотия. Те търсят и изгодата. А туристките имат пари“.

Сара споделя, че сега вече разбира колко е била заблудена по време на турската си авантюра. Тя започнала да спи със сервитьора Мохамед почти веднага, след като са се запознали.

„Сексът беше удивителен, признава тя. - Или Мохамед беше много добър актьор – което е напълно възможно – или действително това му харесваше“.

Какво става със Сара. Ники, Жанет и още други жени на средна възраст?...

Очаквайте продължение...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Мда явно сега ние тримата който решихме да споделим мнението си ще трябва да изчетем женския гняв. Явно никой от оплюващите не чете факта че всъшност ние нямаме намерение да зарязваме жените/постоянните си приятелки и че можеби просто търсим някакво разнообразие. В края на крайщата любовницата не е нещо при което човек се прибира всяка вечер.
19
0
 
1
 
! Отговори
НОМЕР 13 преди 15 години
еееееееееееее кви са тия квалификации са, *** и незнам кво си. Нищо - не ти се сърдя. Аз нямам никакво намерение да зарязвам мойта си приятелка, нито пък да я правя нещастна. Напротив - старая се да е винаги щастлива (-: Обиколи света момичето с мен, задоволена е от всякъде, обичаме се и тн. Останалото е само междудругото....Не се оправдавам, защото нямам навика да го правя пред никой, а просто споделям. Айде PEACE (-:
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте обичам жена си.. Но не става въпрос за това човек не може ли да го привлича повече от една жена? Освен това очи нямам ,за да и причиня това.. Не искам да се развеждам и ще се грижа за жена си- това съм го решил .. Но и 99% ще си намеря някоя мацка.. Не знам защо го искам, просто го искам.. И не ме съдете за това.. Въпреки ,че май не съм за пример..
17
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ако си се оженил за жена си защото е красива, тогава не се учудвам, че вече не те привлича. Мойта си я взех защото с нея ми беше приятно. Дълго време дори не осъзнавах, че имам чувства към нея. имал съм много жени, по всяко време мога да излезна и да си забърша някоя ученичка, но жена си не я сменям за никоя.
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Хм не си само ти колега аз съм на 33, също бачкам здраво инвестирам и имам сериозна приятелка от 10 години или както е модерно да се казва сега живеем на "семейни начела". Нямам никакво намерение да се развеждам с нея тъй като си харесвам домашния уют който ми осигурява. Но също като теб сериозно обмислям млада красива студентка примерно за любовница. Историята с проститутките не искам да я коментирам, пробвах 1 път и също се отвратих въпреки че от агенцията ми обещаха "елитна дама" тъй като бях платил ВИП тарифа. Така че .. не, не си само ти ...
15
0
 
3
 
! Отговори
Тонита преди 15 години
Ами да - направи го, защо не? Жена ти е била до теб през трудните ти години, но защо да не я замениш с нещо по-младичко и да направиш още една жена на този свят нещастна... и накрая ще станеш като 13...поредния ***, но те явно и жените му са с него само за кинти, щом не им пука. Жалко е, че всички ставаме толкова аморални:(
14
0
 
3
 
! Отговори
Мими преди 15 години
Ами защо да си вземаш любовница - направо се разведи, нали жена ти не те кефи вече, а казваш, че била красива! Какъв ти е проблема? Що за мъж е това да не оценява жената до себе си - противно ми е и ми е тъжно! Мъж, който предпочита да издържа някаква пикла, която ще го напусне веднага щом на него му се случи нещо - я болест, я фалит, а жената дето е била до него 10 години - кучета я яли!!!
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
бате аз нямам и 28 още, но имам същия проблем, хахаха. Изкарвам доста пари и съм си позволил лукса освен сериозната ми приятелка ( турбо красива и секси междудругото ) да издържам и още една странична ( повторение на предишните скоби (-: хехе ) и в същото време постоянно да ми шарат очите по малките пикли по дискотеките. *** работа пич
12
0
 
1
 
! Отговори
Male преди 15 години
Koga shte e produljenieto?
11
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Аз съм на 35 г. и вече почвом да усещам ,че жените на 22 до 25 почват много повече да ме привличат въпреки, че съм женен вече 10 години и жена ми е много красива.. Работя здраво и вадя доста пари ,които ивестирам в къщи и имоти и вече почвам дори да се замислям дали като стана на 40 да не си взема млада любовница ,която да издържам охолно.. Честно ви казвам може и да звучи грозно но почвам да си го мисля.. Въпреки ,че в момента ще ми излезе доста по евтино да си вземам на вечер по няколко но не го правя.. Противни са ми проститутките.. Дали има и някой друг като мен.. Който да се чувства така.. И защо сме такива- виновни ли сме за това?
10
0
 
1
 
! Отговори
една бургазлийка преди 15 години
защо младите мъже предпочитат по- големи от тях жени. Имам приятелка на 34 години, чийто мъж е с осем години по - малък от него , запоснаха се когато тя беше на 31 , а той на 23 и са щастливи вече три години. Той казва че предпочита по зрели жени, защото "момичетата" / да момичетата , не жените / на неговите години и по - малки са доста повърхностни и незнаят какво искат от живота.И за тези , които кажат, че сигурно пича има пари или тя - не нямат и двамата работят за по една заплата както голям процент от българите.Така че всичко зависи от нагласата на мъжа и жената
9
0
 
2
 
! Отговори
pe6o преди 15 години
Защо винаги за всичко да са ви виновни мъжете?Защо са самотни?те нямат ли вина за създалото се положение?Нали в една връзка никога вината не е само на единия?....иначе колко е готено винаги друг да ви е виновен,а вие невинни като ангели...
8
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
...черните момечнца си имат големи пишленца... ;-)
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Естествено ,че младото си е младо.. И старите мъже и по възрастните жени си мечтаят за по млади половинки.. Но причината си е една и съща.. Младото си е младо и красиво а не сбръчкано и охтичаво от болежки и здравни проблеми..
6
0
 
1
 
! Отговори
anna преди 15 години
И къде прочете в целия текст,че обрязването и размера имат толкова ,,решаващо'' значение?По -важно е какво правиш с него а не......В противен случай магарето щеше да е най-големия любовник,ама не......и защо си мислите че ръгането е секс или някаква форма на любов?
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Razbiram gi tezi zheni! Te sa samotni, a kogato si tazhen i samoten prosto gubish realna predstava za neshtata. Vseki kompliment ti se struva kato obiasnenie v lubov i si gotov na vsichko v imeto na lubovta. Taka che, vmesto da gi sadite tezi zheni se opitaite da razberete zashto sa stignali do tuk. Mozhe bi zashtoto saprugat im (ako vse oshte imat takav) otdavna e prestanal da vizhda zhenata v tiah ili za vsichkite si rodnini i poznati te sa prosto zheni na sredna vazrast koito otdavna veche ne mogat da se narekat krasivi? Neznam. Samata az sam mnogo mlada, no si mislia kak shte se chuvstvam na 50 ili na 60.
4
0
 
1
 
! Отговори
Vasko преди 15 години
Neka izborat ne jenite si ostane za tyah.Ne nyakoy publichno da obyasnyava kakvo moje da se sluchi razvod smart i taka natataka ne vsichki mladi momcheta se razvejdat ili ubivat,prostaci neshtastni namerete neshto po interesno da si zapalnite statiite
3
0
 
1
 
! Отговори
туристка преди 15 години
...че сексът е най - важното нещо за много хора, което е жалко, чак пък най - важното! А в тази група са и парите!
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
znaci razmerat imal znaceniye ...........sasto i obrazvaneto ............jenite go kazvat ............
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
А защо зрелите мъже предпочитат млади момичета?Айде стига сте тиражирали всяка простотия, бе...