Мъжете се възбуждали яко и от по-обикновени моми

Тестостеронът им се вдига от всякакви жени
21 юли 2008 10:38,
115
Мъжете се възбуждали яко и от по-обикновени моми
Красавица или не - няма значение. Той ще те хареса. Снимка: БГНЕС

Мъжете открай време са обвинявани, че оценяват жените само по външния им вид, но се оказва, че и най-обикновената мома може да вдигне нивата на хормоните им до небесата, пише The Telegraph, цитирайки скорошно проучване.

Изследването, включващо група млади студенти, установило, че тестостеронът в организма на мъжете се вдига до едни и същи нива и когато разговарят с млада, привлекателна жена, и когато общуват с някоя по-обикновена такава.

След 300 секунди, изкарани в стая с жена, която никога не са виждали /и в някои случаи – която не харесват твърде много/, мъжките хормони на студентите повишавали стойностите си с около 8%.

У тези от мъжете, които по природа са по-агресивни и доминантни, хормоните скачали повече.

Учените твърдят, че повишаването на нивото на тестостерон в мъжкия организъм става несъзнателно и автоматично при среща с каквато и да е жена.

Реакцията била спонтанна и подготвяла представителя на силния пол за евентуални възможности за чифтосване.

От своя страна прекомерните количества от хормона предизвикват и видими промени в поведението на мъжете, когато наоколо има жена.

Сред тях:  изправяне на раменете и въобще на цялостната стойка, по-усилено жестикулиране с ръце, понякога и разширяване на ноздрите.

Хормоните също така са сочени за причината, която кара мъжете да дрънкат преувеличени истории относно кариерата, образованието и доходите им.

Проучването включва 63-ма мъже на възраст 21-25 години, а изводите от него са публикувани в списание Hormones and Behaviour.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 15 години
Какво откритие направиха медиите че мъжете си падали и по обикновени моми ... малей колко тъпотия вирее сред световното общество налагано му от *** реклами и мода.
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мъжът е ловец - неговият инстинкт е да "хване" колкото се може повече жени.Жената е майка - нейният инстинкт е да "хване" най-силния(най-богат, най-умен и пр.) екземпляр.Това е истината, но тя има много метаморфози - секс, любов, брак, изневяра ...
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
4ovek dori da si e kosmat pri normalna li4na higiena nqma qdove.pak sq prikazki ot sorta - bode6 mi dran dran...- maj sam kvo iska6 stani lizbiika kat iska6 napalno gladko na vsqkade
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз лично съм виждал жени да миришат ужано на пот ужана гледака ( а за миризмата да не говорим)
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Въпрос на хигиена
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и ние жените работим,гледаме деца,домакинство, но намираме време да се погрижем за себе си. И вие намерете
68
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Стаята вероятно е била тъмна, защото в тъмното всики моми са еднакви. Пък някои може и да не са били моми. Кой знае
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Повлияни от рекламите и списанията, днешните български мъже имат изключително високи критерии за жените. По принцип българските мъже винаги са били критични, заради което жените се стараят до крайности в разкрасяването. Вземете за пример Австрия, лично видях как жените си ходят с поли и космати крака, с косми като на мъж.....Грозна гледка, но и тях някой ги *** нали?Имах един случай, който се запечата в паметта ми. Беше странно, но също така възбуждащо.До мен в кафене седеше двойка, грозно момиче и много готин мъж....Момичето имаше обрасли крака, жестока работа ....Мъжът казва бая си обрасла , а тя му отговори "остави ме намира пускам си ги за коламаска"... при което всеки би реагирал отрицателно меко казано , а той каза ...."ОК, аз ще ти ги махна със зъби"...:))))).Докато аз се заливах от смях, тия двамата се награбиха да се целуват и предполагам са си изкарали отлично вечерта, за разлика от мен идеално епилираната....
66
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Айде стига с тва "красиво"-"грозно"! Защото хубостта не е само кожа, коса, крака, цици! 80% от Българките са диспропорционални! Съотношения: вертикален, напречен, предно-заден размер на черепа, в точки: бузи, горна челюст, нос, брадичка, чело! Съотношение; малък-заден таз; Ъгъл на дъгата на подбедрицата и лъчевите кости на ръката в градуси, ъгъл на съчленяване към глезена и китката; Ханш/талия/гърди; предно заден размер на гърдата в точката на допирателната с торса, към ъгъла на мишничната ямка; форма на черепа, таза, бедрата.. сътношение длан/дължина на пръстите... Все неща които само пластичен хирург ще ви каже, но само ако идете при него с пълно с пари куфарче! А да - и правете си кола маска, уважаеми "дами", не се бръснете или епилирайте, за да не бодете кат скучубри! Вашите "нежни" пръсти (с понамалена сензитивност на повърхностните нервни окончания влседствие прякото им или косвено третиране с козметика) може да не усещат "трънаците", но някой по-нежни мъжки части ги чувстват! Не прекалявайте с грима, щото мязате на прясно разточен блат за пица, поръсен с целия кулинарен антураж! Ще спра до тук, защото предварително знам, че ще ме обявите за ***, пронеже ви критикувам, без дори да се опитате да се замислите върху думите ми:) А да и без малко да забравя - черните корени на криво изрусена коса! Като не ви бива да поддържате нещо, аджеба не се хващайте да го правите!
65
0
 
0
 
! Отговори
Чифтосвайте се преди 15 години
В крайна сметка излиза, че възрастта за чифтосване е между 21 и 25 години. Или бъркам.
64
0
 
0
 
! Отговори
именно преди 15 години
Красавица да, но ако не я уважаваш. Ако я вземаш насериозно лошо ти се пише. Най-важното нещо в жената до теб е да ти е приятелка.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много истина има в твоя пост
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Болшинството грозни жени са и ***. Те боравят със заучени фрази и самохвалството. Хубавата жена по лесно общува и е в повечето случаи е доста по отворена и самостоятелна. Я се огледай и виж колко са красавиците които сами се справят с живота, а грозните гледат да виснат на ръцете на някой мъж. Говоря за обикновени хора, не манекенки и разни подобни тия са ...... И винаги има изключения, става дума за масовката. Българските мъже не са научени да уважават жените си, те ги имат като някаква даденост. Той очаква от скута на мама да мине в скута на жена си. Да има кой да му готви, да му пере, да му чисти, да гледа децата. Той не го мисли, че това е ангажимент на двамата. Така, че тук напълно си заслужават и глупави и грозни и космати да са им жените. Само претенции без покритие.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
епа то ако сички мъже се вазбуждахме само от "яките пи*ки" немаше да има момичета който да са по - пълни немаше и да има и мъже по - пълни мене лично неми харесва некоя къде е толко слаба че като я е*еш и усещаш сичките и кокали
60
0
 
0
 
! Отговори
Ганю преди 15 години
Аман от кусмати жини. 99.9% от тях имът косми пу главата.
59
0
 
0
 
! Отговори
muj преди 15 години
i kakvo izliza?!-vsi4ko e vupros na jelanie :)
58
0
 
0
 
! Отговори
Даньо преди 15 години
Кво привличане кви хормони кво ще рече обикновена да ти пуснат едно 90 килограмово туловище вискоко почти 1.50 за къф хормон става дума.... тук говорим за целолит :)
57
0
 
0
 
! Отговори
коментираща преди 15 години
Така е, но след изпиването на бирите, дори и да е станало 12 можеш да се изсъпеш и да си изрежеш ноктите, нали. Аз работя, имам малък син у дома и като се прибера приготвям за ядене, гледам и детето, гледам и тв и се къпя / и т.н процедури в банята / и спя, дори и да е станало 1 часа след полунощ. Е, не мога да си позволя да не се изкъпя, дори и като тръгвам за работа, макар че пътувам 30 мин., това е до навик, но ние скоро няма да се разберем, защото отново започнахме войната "мъже срещу жени", която общо взето е безсмислена! Между другото и аз пия бира.
56
0
 
0
 
! Отговори
Светещ преди 15 години
Ти освен за косми и кир, мислиш ли за нещо друго? Не е хубаво човек да е смръдлив и кирясал, но не е приятно и да е в другата крайност и целия му живот да е обсебен от махане на косми, стъргане на пети и рязане на нокти. М/у другото ми стана ясно, че се бръснеш вместо да се епилираш, което голяма преебавка.
55
0
 
0
 
! Отговори
Кога ли ще си оправя преди 15 години
Много глупава история...млада, привлекателна жена, и когато общуват с някоя по-обикновена такава.Коя е по-обикновената и коя е привлекателната? Хайде за млада ще приемем, че е ясно, въпреки че и тук може да се спори. Срещаш примерно 3 приятелки и в първия момент си мислиш, е тая е много красива, а другите две са обикновени, но в един момент се вглеждаш по-внимателно е тези обикновените и се оказва, че примерно втората е с страхотно излъчване, което я прави много по-красива от първата. Накрая за капак разбираш, че всъщност третата е върха и т.н. Това, което го написах съм го виждал многократно. Изследвали само момченца на 21-25 години, че това изследване ли е? На практика всички по-млади момичета са еднакво привлекателни. те още не са се оформили като жени.Иначе последните коментарии за мъжете и жените са страшно глупави. Например има жени, които страшно много харесват космите на мъжете и ходят само с по-космати мъже, а има жени, които правят обратното. Въпрос на вкус и всяка жена е права в това отношение. Мръсни и не знам какво си мъже - вие да не сте се пробвали с ***? Българите по принцип са доста чистиоплътни, бих казал повече от българките като цяло.