Мъжете се възбуждали яко и от по-обикновени моми

Тестостеронът им се вдига от всякакви жени
21 юли 2008 10:38,
115
Мъжете се възбуждали яко и от по-обикновени моми
Красавица или не - няма значение. Той ще те хареса. Снимка: БГНЕС

Мъжете открай време са обвинявани, че оценяват жените само по външния им вид, но се оказва, че и най-обикновената мома може да вдигне нивата на хормоните им до небесата, пише The Telegraph, цитирайки скорошно проучване.

Изследването, включващо група млади студенти, установило, че тестостеронът в организма на мъжете се вдига до едни и същи нива и когато разговарят с млада, привлекателна жена, и когато общуват с някоя по-обикновена такава.

След 300 секунди, изкарани в стая с жена, която никога не са виждали /и в някои случаи – която не харесват твърде много/, мъжките хормони на студентите повишавали стойностите си с около 8%.

У тези от мъжете, които по природа са по-агресивни и доминантни, хормоните скачали повече.

Учените твърдят, че повишаването на нивото на тестостерон в мъжкия организъм става несъзнателно и автоматично при среща с каквато и да е жена.

Реакцията била спонтанна и подготвяла представителя на силния пол за евентуални възможности за чифтосване.

От своя страна прекомерните количества от хормона предизвикват и видими промени в поведението на мъжете, когато наоколо има жена.

Сред тях:  изправяне на раменете и въобще на цялостната стойка, по-усилено жестикулиране с ръце, понякога и разширяване на ноздрите.

Хормоните също така са сочени за причината, която кара мъжете да дрънкат преувеличени истории относно кариерата, образованието и доходите им.

Проучването включва 63-ма мъже на възраст 21-25 години, а изводите от него са публикувани в списание Hormones and Behaviour.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Много глупава истори преди 15 години
Много глупава история...млада, привлекателна жена, и когато общуват с някоя по-обикновена такава.Коя е по-обикновената и коя е привлекателната? Хайде за млада ще приемем, че е ясно, въпреки че и тук може да се спори. Срещаш примерно 3 приятелки и в първия момент си мислиш, е тая е много красива, а другите две са обикновени, но в един момент се вглеждаш по-внимателно е тези обикновените и се оказва, че примерно втората е с страхотно излъчване, което я прави много по-красива от първата. Накрая за капак разбираш, че всъщност третата е върха и т.н. Това, което го написах съм го виждал многократно. Изследвали само момченца на 21-25 години, че това изследване ли е? На практика всички по-млади момичета са еднакво привлекателни. те още не са се оформили като жени.Иначе последните коментарии за мъжете и жените са страшно глупави. Например има жени, които страшно много харесват космите на мъжете и ходят само с по-космати мъже, а има жени, които правят обратното. Въпрос на вкус и всяка жена е права в това отношение. Мръсни и не знам какво си мъже - вие да не сте се пробвали с ***? Българите по принцип са доста чистиоплътни, бих казал повече от българките като цяло.
53
0
 
0
 
! Отговори
Мариана преди 15 години
Никой не говори да ставате метросексуални мъже и да посещавате салони за красота.На такива мъже им викат *****вци.Но да удариш една контричка на мишниците и слабините си,да сложиш малко сух дезодорант,да си изтържеш петите,да си изрежеш ноктите и да не се наливаш много с бира,корема ти за да не ходи 5 мин преди тялото ти-това са си нормални неша,които всяка жена иска.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Марианчето се е родила само с косми на главата. Няма на кръста, под мишниците, по циците, по корема, "отдолу", по краката, в носа. Родила се е с маникюр, педикюр, не и миришат краката и не се поти. Тя е единствената приемлива жена на планетата, но за съжаление няма достоен мъж за нея защото всички са пръчове.
51
0
 
0
 
! Отговори
Мариана преди 15 години
Не се хващай за думата :)А и не съм чула да има муж,който като види жена да си сабува сама гаите да вика "Моля те недей" :)
50
0
 
0
 
! Отговори
Muj преди 15 години
Mujete ne se grijeli za telata si .. ok aide po cql den da stoim vuv fitnesite i da hodim po friziori,kozmetici i .. kakto im e reda.Na takiva muje kak im kazvate?aa na tiq li vikahte bezrabotni pedali ? ili ne moje bi nekudurnici koito nemogat da budat ba6ti na decata vi.. Nqma na4in v dne6noto ejedneive mujete da budat razli4ni,prosto stresa e golqm i vmesto da ti4a v parka sled tejkiq 10-12 4asov raboten den bg muja predpo4ita da izpie 3 studeni biri :( tujno no fakt!
49
0
 
0
 
! Отговори
Shaki преди 15 години
Прощавай Марианче, ама откога жените сами взеха да си събуват гащите?? Нали се предполага, че кавалера в определен момент трябва да свърши това свещенодействие?
48
0
 
0
 
! Отговори
packo преди 15 години
na 24 god sum,ot 3 god se obezkosmqvam staratelno vidi6 li takava e modata(metro-seksoalen li i az ne znam to4no kakuv se padam)i da vi kaja 30% ot jenite sa po kosmati ot men a pak si me vuzbujdat :) e vij tova za mirizmata .. nqma kak- anti sex mi stava:) i o6te ne6to-za tiq momi4enca koito se glasqt mnogo .. e boga mi ne moga da gi razli4avam ednakvi sa mi :) i te me vuzbujdat abeeee lqto e eb*ane mu e maikata :)
47
0
 
0
 
! Отговори
Shaki преди 15 години
До Мариана!Браво, послонието Ви е напълно в унисон с славянската поговорка - три пъти себе си погледни, веднъж за другия говори. За да искаш това или онова е нужно да покажеш собствен пример. Културата започва от собствената хигиена и ако искаш чистоплътност е повече от редно да си чистоплътен а част от чистоплътието включва и себеобгрижването, досежно космите!Щом искаме жената да е чиста редно да помислим и тя какво иска и във всеки случай едва ли ще пожелае нечистоплътния ако и да излъчва хормонална наличност повече от колкото другите взети заедно!
46
0
 
0
 
! Отговори
искрена преди 15 години
Мнооого обобщи, човече, по - кротко, има и друг тип жени. Аз съм омъжена за мъж колкото мене / на 30 години /, хубав е и е на една заплата, но го обичам щото е готин и ме обича, а имах възможност да се омъжа за *** матгизлия, но все пак аз не съм за продан и да се чудя аз за парите ли се омъжих или за човека.
45
0
 
0
 
! Отговори
Мариана преди 15 години
Хайде пак намери кусур на жените.Като си махат космите-имали пъпки,като са космати-били вълнясали.То угодия няма на тия мъже.Жена ти може и да има пъпки отдолу ама това показва само,че мн рядко си маха космите/явно защото на теб ти е приятен вкуса им/.Ако ги махаше редовно щеше да знаеш че при редовна епилация кожата там свиква с третирането и пъпки няма.И не ми казвай че да има една жена косми/а същото важи и за мъжа/ е много хубаво.Има си някакви естетичски норми според които на определени места/не казвам по цялото тяло/,космите трябва да се махат.Едва ли ще ти е мн приятно приятелката ти да е с някое хубаво потниче и като си повдигне ръката,да има косми под мишницата или отстарни на бикините й да излиза вълна.И на мен не ми е приятно мъжът до мен да е вълнясал.Но проблемът не е само в космите.Мъжете не се грижат за ходилата си,не се грижат за телата си,като цяло тъй че нека не търсим само недостатъците на жените.И понеже темата е касае възбуждането на мъжете,аз затова казах че аман да се тревожим от какво щели да се възбудят мъжете.Голям проблем е това,даже световен.А ако 60% от тях се погледнат отстрани,иииииима да се чудят как изобщо се е намерила жена дето да им сабуе ***.
44
0
 
0
 
! Отговори
Битов Комбинат преди 15 години
Хигиената на човек не зависи от пола, а от начина по който е научен да си поддържа личната хигиена. Има страшно много фльорци, които се правят на много фьешън, обаче хигиената им е нулева. Ходят с мазни коси, мият си ръцете по 1 път на ден, за да не има се развали маникюра, като са в цикъл се подмиват през ден и т.н.
43
0
 
0
 
! Отговори
krasio преди 15 години
какво не харесвате на катинарчето и на окосмяването?
42
0
 
0
 
! Отговори
Светещ преди 15 години
Като, чета коментарите, особено тези на жените, за пореден път се убеждавам, че повечето жени най- важното нещо в този живот е да си махнат космите. И си ги махат. Лошото е, че ефекта в повечето случаи е плачевен- пъпчиви, зачервени и възпалени вагини и . А когато една жена жена е пъпчива отдолу няма право да роптае срещу шкембета, мишници и т.н защото тя самата е в същата категория. Отделен въпрос е, че мъжа, ако има кинти ще търпят и шкембета и сланини и никоти и кир и всичко останало защото за продажни пачаври.
41
0
 
0
 
! Отговори
PrekrasnA преди 15 години
abe vajnoto e LUBOV da ima, drugoto e vqtar rabota :)
40
0
 
0
 
! Отговори
от едната преди 15 години
Ами просто е, за некъпани, неподдържащи се и космати български мъже си има и такива български жени. Ние не отричаме, че има вонящи на пот, с катинарче на брадичката, с объсани коси и космати крака простовати жени, но и за тях си има мъже, които си ги харесват, факт е! Тези, които смърдят търпят и на тях да смърдят, а естествено, че чистия и поддържан човек ще иска подобен до себе си, лично аз не бих търпяла миризливец.
39
0
 
0
 
! Отговори
Мариана преди 15 години
Поне евала че си го признаваш,Митко.Аз не искам да кажа че всички жени са много хубави и така нататък,но съм много против,когато стане дума за външен вид и секс да се намесва все визията на жената и все нейните кусури да се изтъкват.Нямам вина че има хора с извратен вкус и могат да търпат косми,мръсотия,кореми и пот.Верно е че няма идеални хора но нека мъжете да видят първо себе си пък после да търсят кусур на жените.Мога да ти кажа че аз съм готова да разкарам мъж от себе си,ако ми замирише устата му,ако трябва аз да му напомням че съществува нокторезачка или ако досега не е разбрал,че преди секс чорапите се събуват.Мога да дам и още мн примери но мисля че засега това е достатъчно.До мен кирлю няма,но има много такива,които висят по барчетата или по форумите и ръсят мозъци а не видят себе си.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
samo ne i ot shotlandci
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мъжете се възбуждат от всичко в пола!
36
0
 
0
 
! Отговори
орангутана преди 15 години
Кво имате против косматите мъже бе? По-добре ли е да е гол като кремвирш и да нема кьорав косъм по тялото си? Тия косми щом ги има човек значи изпълняват някаква функция и като си ги махнеш за да и е кеф на некоя на тебе ти е гадно. За това няма жена на тоя свят която да заслужава да си махна и един косъм от тялото.
35
0
 
0
 
! Отговори
от една преди 15 години
Не бързай с изводите, защото не си ме разбрал правилно. Прав си, така е, но аз имах предвид друго, не че се старая, а не се старая така, както казват, че се престарават грозните жени. Нали разбираш, че не стоя безучастно, може би не се изразих правилно! В крайна сметка всичко си остава много индивидуално ето това исках да кажа.